Pereiti prie turinio

Skubūs klausimai-atsakymai apie Jeep iškilusias problemas senbūviams


jeepcherokee

Rekomenduojami pranešimai

Autobravoj kainuos jaučiu kosmosą... (pirkau kažkada pas juos radiatoriaus vieną kamštuką kokių 10mm skersmens, kainavo 50 Lt...).

 

Pasigooglink "Freeze plug", "Welsh plug", ar "Core plug", gal atrasi detalės kodus Jeepui, o tada pagal tuos kodus gali paieškot detalių parduotuvėse. (kažkas domėjosi, atrodo gamina juos "Crown" ir "Dorman" gamintojai, gal dar kas nors..)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

reikia patarimų ir pagalbos, bei remonto, cherokee 1998m, 4,0, mechanika, užgęsta kai gerai pašyla kamštyje stovint...nesiveda, kol nepraaušta 10-15 min, toliau, vėl kartojasi tas pats po 15min kamštyje užgęsta, po 10 min vėl gali užvesti.....buvo įtarimas i holo daviklį ant dėžės, jis jau 3 kartus per 5 mėnesius pakeistas....vėl tas pats....gal ne čia bėda? kažkos mistinis temp. daviklis po akumu? girdėjau kad būna?, jį ištraukiau ir dbr laisvai vedinasi sparne link posparnio.....išskirtinių klaidų kaip ir nėra...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visu benzininiu varikliu pagrindas yra kuras, oras ir kibirkstis. Jei nors vieno nera, variklis nedirba. Taigi, paprasiausias budas patikrinti ar kibirkstis, kai masina nesikuria pustelt truputi eterio. jei uzsikuria reiskia kibirkstis yra ir reikia ziuret, kura arba ora. Patikrink pirma tai, kai masina nesikuria. Tada ziuret toliau, jei kibirksties nera, ieskot kodel. Pradziai pravalyk visus po kapotu esancius saugiklius, saugikliu dezej.  Ten yra 20A saugikliukas (gali patikrint ar tas taip: uzkurtai istrauk saugikli, jei uzges ir nebesikurs bus tas), sitas saugiklis uzdegimo kontroles modulio, jei kontaktas blogas, tame ir bus problema, plius saugiklis gali buti senas, pakeisk nauju. Ir siaip, Jeep'ams labai svarbu praalyt visus kontaktus saugikliu dezese, plius turi but geras klemu kontaktas.

 

Pabandyk, 100% negaliu garantuot, bet jei kontaktus saugikliu dezej susitvarkysi, bus vienu reikalu maziau ir zinosi ar cia kibirkstis knisa prota ar kuras :) Kitas dalykas, jei daznai holo davikli keiti, tai kazkas ji gadina. Dar gali but laidai pasitryne

Redagavo jovaras
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar ten yra ASD rele, automatinio uzgesinimo rele (Auto Shut Down), ja taip pat siulyciau pasikeist. (siaip jos vienodos, gali vietom sukeist ir matysi ar problema dingo ar ne)

 taip jos klaidą metą berods 42 (bus kogero kokio dujininko darbas, nes buvo pas kažkokį neaiškų), bet rėlės geros nevieną kartą keistos vietomis.....o dėl saugikliu....nzn pakeitus holo daviklį ant dėžės viskas ok...davikliai buvo visi  3 naudoti, dbr jau užsakiau naują...laukius kol ateis...

kitos klaidos 12 21 42 66 - dalis klaidų yra dėl to kad kompas automato o  dėžė mechanas pas mane

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vienzo, lemda daviklis blogas arba laidai prasitryne, turet 25% daugiau kuro ryt.... Tada dar pasitikrink laidus kur is saugikliu dezes eina, daznai prasitrina prie kondiskes vamzdeliu (kur kompresorius kondiko stovi). Nes jei rele tikrai gers ir kontaktas geras, kazkur trumpina.

Redagavo jovaras
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.