Pereiti prie turinio

zhaltas

Nariai
  • Pranešimai

    66
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

zhaltas's Achievements

0

Reputacija

  1. ATE tai tie kur fiksuojasi su metaline viela ir turi 2 stumokliukus? tai akebono kiek turi 4?
  2. Ar realu kad vienodi priekiniai stabdziu suportai wj 2.7crd su 4.7 ? Gal kas susiduret?
  3. laba, Kalba apie WJ, nesurandu galu del dezes elgesio... esu girdejes apie dezes ryciago ten kazkokius isdylancius kontaktus(mikruske), galit gal pakomentuot is naujo (n-taji kart turbut) kas ten buna kokie simptomai ir kaip gydosi? Jau galvoju kad sia vieta gal gerai butu pabandyt pagydyt irgi
  4. pas mane irgi powertech ir labai noreciau juos ispjaut papasakokit ka paskui reiks daryt su liamdom ir klaidom?
  5. sunku labai ivertint, plius ka desi vietoj jo? vamzdi ar rezonatoriu.. as dejau vamzdi, sake meistras isdegs galinis bakelis, bet nieks ten neisdege per 1,5m pries tai turetam wj'e 4.7 irgi buvau ispjoves, tai garsas buvo labai fainas sitam netoks, tai va ir galvoju dar ispjaut tuos du kur uz kolektoriu stovi.. Ar ten jie nestovi? bl db jau nzn gal sapnuoju, bet lyg yra po viena abiejose pusese +po lamda ?
  6. ispjovus matesi )) nelabai as tikiu kad 15metu senumo automobilyje yra sancu kad bus gyvas katalikas ir aplamai nafik jis ten reikalingas
  7. man wj panasiai buvo, tai keiciau suportus y vos ne naujus, kelis kartus, jau buvau prarades vilty, bet idejau atgal abso saugikli ir viskas susitaise (buvau isemes, nemegstu abs)
  8. as galini isoperavau, buvo uzsikimses, prie nepilnu 100k myliu ridos. noreciau dar ir tuos priekinius 2 isoperuot, bet jauciu prasides bedos su check'ais etc... (?)
  9. viena skyle esu ispjoves ir pakeites ta sklende 2x, bet, kokiu budu pasiekt sekancia - juolabiau pakeist ja - nesuvokiu, gal gali nuoroda imest? ir dar ji pas mane staciai stovi - galvoju gal neluzus, varikliukui gal ate, bet ji ismint suprantu variantu be paneles nuemimo nera?
  10. jei nedega tai kad ir is ebay, jei dega - bulgarke, duru zoviesas ir aliumo gabaliukas...
  11. melavau.., buvau tvarkes tik viena sklende (artimesne), kita (tolimesne) lyg nesuluzus, bet nemaciau kad darinetusi, stovi vertikalioj padety, tai gal pastrigus gal valdymo varikliukas..., bet suprantu kad iki jos prieiti sancu nulis, be paneles nuemimo... (?)
  12. Radau suluzusia vel ta sklende po bardacioku, kuria kaip rasiau buvau gamines, gaminau is 2mm organinio stiklo, neatlaike.. turbut ten tos temperaturos etc netai medziagai... Su salyga kad jau viskas isardyta ir velu, tai pagaminau is aliuminio valst. numerio Kol kas veikia... Bent jau pucia ant langu silta ir per centrine konsole.. y kojas lyg ir salta pucia Nu zodziu ziesim, bet jau bent nesalta vaziuot
  13. kai reikia vaziuot ir nera is ko gamint sklendes garaze vakare nzn kiek ilgai laikys, bet bent nosis dabar nesala vairuojant
  14. Tas 2 po bardacioku as buvau sutvarkes, bet sakau vistiek silta pute TIK per centrine konsole OK, einu isardysiu, paziesiu, panasu ten vel kazkas sugedo.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.