Pereiti prie turinio

Jovaras

Nariai
  • Pranešimai

    172
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Moletai - Labanoras

Paskutiniai lankytojai

851 profilio peržiūra

Jovaras's Achievements

0

Reputacija

  1. Jovaras

    Jeep WK AUX

    Yra pas mane ta jungtis magnetoloj, bet nėra pačios fiškės, yra ten įėjimai visokie, reiks bandyt kažką burt.. gaila mokėt 90eurų už PAC adapteri...
  2. Jovaras

    Jeep WK AUX

    Sveiki, turiu problemą, reikalingas AUX'as, bet nelabai aš noriu dėti "kinieti" pas save. Šiuo metu stovi šitas: Mačiau ebay.com kad pardavinėja tokius pat, bet jau perdarytus su AUX'u. Gal kas turi schemas šito magelio ir žino kaip pasidaryt AUX'ą. Nes kolkas tai intike nieko gero nerandu. Esu anksčiau pasidaręs taip savo Vivaro originalų magelį, tai pilnai tenkino mane. O gal kas kokių kitų variantų žinot ar turit. Kitos originalios multimedijos irgi ne visada turi AUX'ą...
  3. Imi į rankas eterio, papurški ir bandai vest, jei užsiveda, reiškia su kuro padavimu problema, jei ne, su kibirkštim Pradėk nuo to. Ir kokias klaidas PCU meta?
  4. Amerikonas, turbūt buvęs daužtas, pagal metus tai facelifto naujesnės lempos uždėtos, bamperis priekinis. Gal keista panelė buvo, už tai ir neaptraukta, nors ir duru apšifkės turėtuų būt su oda. Neaišku kokio dydžio mušimas buvo, kai pirkau saviški šitas irgi buvo pardavinėjamas, kažkaip nevertas tų pinigų man jis pasirodė, tada 7500 norėjo. Su motoru tai čia viskas gerai, salonas tik kad prastesnės kokybės ne wj, bet kas liečia krebždesius ir barškesius tai to nėra.
  5. Pas mane Cherokee irgi buvo tokia sistema, vadinasi Bendex, šūdų šūdas... Buvo pas mane tas siurbliukas parėjęs, tai rast gero nėra šansų, geriausia mest nafig visą sistemą ir dėtis paprastą su pūsle.
  6. Jo, iš inercijos surašiau, MAP dzin nesandarumas, bet gal kam kitam bus aktualu. O va kokias klaidas PCM rodo parašyk, kažką labiau galima tada pakomentuot. Bet bandymą su tokiu purškkmu vistiek padaryk, ypač prie išmetimo kolektoriaus.
  7. Aš tai purškiu stabždių valiklį, jis truputi saugesnis, nes netoks degus. Bet užvedimo aerozolis efektivesnis diagnozuojant kai negali skanerio pasijungt, variklio sukiai iš kart pakyla jei yra nesandarumas, tik su juo reikia atsargiai prie išmetimo kolektoriaus purkšt.
  8. Pradžiai paimk stabdžių valiklio, ar užvedimo aerozolio ir užkūrus mašina papurkšk prie isiurbimo kolektoriaus, gazo sklendės, visokių šlangelių kur į isiurbimo kolektorių eina, prie įsiurbjmo koletoriaus tarpinės su galva ir pasioiurėk ar nesikeis variklio darbas, jei pakils ar kris laisvos apsukos reiškia nesandari įsiurbimo sistema ir kompas nepaskaičiuoja papildomai atsiradusio oro, dėl ko gaunas per liesas mišinys ir kompas riebina. Labai dažna benzu problema, kad MAP ar MAF sensoriai nemato dėl besandarios sistemos patenkančio papildomo deguonies. Jei šitas testas nieko neduos, patikrint reikia lemda zonda, išsisuk ir pasijunges testerį į ji pakaitink zondą turi krist voltažas iki 0.1 V, lamdai auštant voltažas turi kilt iki 0.9 V. Tai plius minus tiek. Pirma reik žiūrėt ar vaakumo sandarumas geras, o jau tada prie daviklių eit. Dar pasižiurėk ar sandarus išmetimas iki lamda zobdo, nes ir per ten gali gaudyt orą ir lamda falvos kad liesas mišinys. Taip kad pasižiurėk ir prie išmetimo kolektoriaus ar tarpknė gera. Pas 4.0 buna išmetimo kelektoriai mėgata įtrūkt ir per ten paiima, tada į išmetamasias dujas patenka papildomo deguonies, ko pasekoje lamda kompui liepia riebint mišinį.
  9. Jo, per daug sukibimo su mudais... Liuks Grandas atrodo
  10. Visiškai neapsimoka pirkti nei 3.7, nei 4.7 motorų, kuro sunaudoja nuo 1 iki 2 litrų 100 km mažiau negu 5.7 motoras. Aiškų, aptarnavimas truputi brangesnis 5.7, nes žvakių pvz. reik 16, tepalai tik 5W20, nes kitaip neveiks cilindrų atjungimas. Bet komplektacija tikrai geresnė bus nei 3.7 ar 4.7. Plius 5.7 daugumoje su Quadra-drive 2 eina, tai ir blokiruotės yra. Tik va 5.7 sunku rast... Sau aš ilgau ieškojau.. Jau svarsčiau 4.7 motoru imt.
  11. Katalizatorius planuoji dėt? Liuks garsas, tik užknisa ilgesnėse kelionėse.. Pas mane irgi dabar katalitiku nera, buvau palikes tik galini rezonatoriu, bet jau nebuvo komfortiška važiuot, nors ir vibra garso izoliacija visa bagazinę ir jos dangtį išklijavau... Dabar , vietoj duslintuvo pastaciau rezonatorių, tai jau kentėt galima Nes prieš tai pagrinde tiesus išmetimas buvo, tai kaimynai rytais nelabai patenkinti buvo
  12. Tai ne diagnostikoj esme, o gyvu parametru stebejime, lamda zondo, oro srauto matuokles, LTFT, STFT ir t.t..
  13. Nesijungia prie senesniu nei 1996, banžiau per OBD 1 su ELM'u, turėjau perėjimą, bet nieko... Nemato mašinos.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.