Pereiti prie turinio

namaste

Nariai
  • Pranešimai

    473
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

namaste's Achievements

-1

Reputacija

  1. Čia jokie įtarinėjimai ir nieko asmeniško, atsarga gėdos nedaro jeigu pardavėjas sąžiningas.
  2. Vasara iš mūsų ūkio dingo du buliai mėsiniai. Na ne visai dingo, per naktį kažkas sugebėjo juos "išardyt" ganykloj. Jei yra galimybė įsitikinkit, kad mėsa tikrai ūkininko kuris čia parduoda.
  3. Nes špižinis indas padengiamas riebalais kurie prie aukštos temperatūros polimerizuojasi ir sudaro apsauginę danga/plėvelę panašią į plastiką kuri atspari subraižymams ir prie kourios nekimba joks maistas. Todėl teoriškai teisingai prižiūrint špižinį puodą/keptuvę jį gali naudoti amžinai, nes kiekvieną kartą gaminant danga atsistato arba sustiprėja, o riebalų tirpikliai tokie kaip fairis ar indaplovės tabletės labai efektyviai ją ardo. Kas skaito angliškai: http://www.seriouseats.com/2016/09/how-to-season-cast-iron-pans-skillets-cookware.html
  4. Vairo stiprintuvui eina ATF+4.
  5. Tu teisus, trasoje - ne. Bet nei vienas nei kitas trasai neskirtas, todėl ir tas "greičiausiojo" titulas yra subjektyvus.
  6. Įdomiausia kad jis yra greitesnis už save greičiausiu SUV deklaruojačiu Lamborghini Urus, kuris iki šimto važiuoja per 3.6, tuo tarpu Trackhawk - per 3.5, o kažkur mačiau internete bandymą realiomis sąlygomis tai net ir į 3.4 buvo tilpęs.
  7. Ten dar viršuje durelių yra tokia guma, gal ji nesandari ir per ten vanduo patenka ir bėga žemyn?
  8. Nerasi pirkt, čia gi Toyota - niekada negenda, todėl detalių joms nėra, tik originalas. šiaip įmanoma kai kuriuos pataisyt, ten tik pora varžų ir tiek, nežinau ar šitas ardosi.
  9. Viskas čia paprastai pasisuka, pamėgink dar kartą. Jeigu klaidų ir nėra vis tiek skydelyje kažkas užsižiebia, tik nepamenu kas.
  10. Reguliuoja salono ventiliatoriaus greitį.
  11. Tas vožtuvas būna pirkt atskirai? Ar reik naudoto ieškot?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.