Vasara iš mūsų ūkio dingo du buliai mėsiniai. Na ne visai dingo, per naktį kažkas sugebėjo juos "išardyt" ganykloj. Jei yra galimybė įsitikinkit, kad mėsa tikrai ūkininko kuris čia parduoda.
Nes špižinis indas padengiamas riebalais kurie prie aukštos temperatūros polimerizuojasi ir sudaro apsauginę danga/plėvelę panašią į plastiką kuri atspari subraižymams ir prie kourios nekimba joks maistas. Todėl teoriškai teisingai prižiūrint špižinį puodą/keptuvę jį gali naudoti amžinai, nes kiekvieną kartą gaminant danga atsistato arba sustiprėja, o riebalų tirpikliai tokie kaip fairis ar indaplovės tabletės labai efektyviai ją ardo. Kas skaito angliškai: http://www.seriouseats.com/2016/09/how-to-season-cast-iron-pans-skillets-cookware.html
Įdomiausia kad jis yra greitesnis už save greičiausiu SUV deklaruojačiu Lamborghini Urus, kuris iki šimto važiuoja per 3.6, tuo tarpu Trackhawk - per 3.5, o kažkur mačiau internete bandymą realiomis sąlygomis tai net ir į 3.4 buvo tilpęs.
Nerasi pirkt, čia gi Toyota - niekada negenda, todėl detalių joms nėra, tik originalas. šiaip įmanoma kai kuriuos pataisyt, ten tik pora varžų ir tiek, nežinau ar šitas ardosi.