Pereiti prie turinio

Rusai vėl pradėjo gaminti visureigį UAZ-469


Rekomenduojami pranešimai

Bet smagu manau nauja toki turet .. :) bet tie lapausiai vistiek turbut dyzelio idet nesugeba.. tas 2,7 bendzinas gal ir nieko bet vistiek nedyzelis :)

Nu jo,idetu koki Terano 2,7 dyzeli Euro0,reduktorinius tiltus,kokybe ne blogesne nei tarybiniais laikais,kaina krizine gal ir

neblogas aparatas gautusi :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

oi kaip nemėgsta rusai dyzeliųų.. :rolleyes:

matai dyzelis važiuoja arba ne, o benzas tai trojit tai čiaudi, tai užsisiurbė, tai žvakę užmetė, juk benzininis daiktas gyvas jis netyli kalba, galima atspėt jo ligą ir nesunkiai išgydyt :rolleyes: , o ką dyzelis jis kurčnebylis :angry:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ульяновский автозавод оправился от каникул и объявил о выпусе нового поколения УАЗ 469. То о чем так долго ломали копья УАЗоводы видимо стало претворяться в жизнь: автомобиль получит разрезные мосты, металлические бампера, 4-х ступенчатую КПП, откидной борт багажника. Крутящий момент двигателя сдвинули в зону более низких оборотов, снизили расход топлива (до 10,6 л на 100 км). От Хантера досталась передняя пружинная подвеска, дисковые тормоза, ГУР. Будет доступна комплектация с тентом. В результате внедорожник на 23% дешевле существующих моделей УАЗ.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

manau tai geras sprendimas, ir beja nematau labai dideliu problemu ivezti juos i musi mushkus. manau dauguma zino, kokiu daliu reikia nuo shito automobilio, ir po to tegul vaziuoja atgal (t.y. dokumentai). shtai ir turi nauja auto lietuvoje su senais savo dokumentais..... :pig::salut: :salut: :salut::cheer:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.