Pereiti prie turinio

kactuz

Nariai
  • Pranešimai

    494
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kavarskas
  • Pomėgiai
    Sedi ir snarglius edi sau :D
  • Rangas
    UAZ Fanas

Paskutiniai lankytojai

3.162 profilio peržiūros

kactuz's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, gal patarsite kas remontuoja hidraulinius domkratus? Pradejo nebekelti ir visas tepalu apsiliaukojo. Pirktas is Inter Cars. O gal neverta remontuoti ? P.S. Koki tepala reikia jam pilti ? Nes instrukcijos jokios internete nerandu.
  2. Sveiki, gal galite parekomenduoti meistrą kuris sąžiningai ir taip kaip priklauso pagal "manualą" padarytu reduktoriaus reguliavimą Uaz "kalchoziniam" tiltui? Idealu aplink Kauną.
  3. O jei tas TDI, atsuktas normaliai ? As nezinau kiek tas motoras tiksliai atsisuka, bet bet virs 100 kw drasiai? Kaip tada del uaz, idomu butu...
  4. Su gimtadieniu 🙂 ir šiuo metu labai aktualus palinkėjimas, but sveikam!
  5. ckp - Crankshaft position sensor? Sitaip issisifruoja gal.
  6. Iš kur tie duomenys, iš kokio puslapio. Šiaip gal daugiau rasčiau aktualios informacijos.
  7. Jo, ir man norėtųsi iš kur ta skaičiuoklė kažkokia ir iš kur tie kiekiai?
  8. Sveiki bendraminčiai, Gal kas žino, ar kur susidūrė koks yra Uaz 2.4 motoro Co2 išmetamas kiekis g/km (pagal "knygutę") ? Manau aktualu, nes šie egzemplioriai nors ir nėra dažni bet laikas nuo laiko kažkas perka, kažkas parduoda. Mano atveju UAZ išardytas ir laukia kol bus suvirintas, ko pasekoje regitros puslapis rašo kad išregistruotas. Tai klausimas ar nereikės sutvarkius TA ir draudima dar ir taršos mokesčio susimokėti. Nes jei bus priimtas naujas taršos mokestis, manau geras pagalys visiems savaitgaliniams automobiliams, kurie kaip taisyklė nebūna mažai taršūs. O gal tokiems griozdams kaip UAZ ir panašaus kalibro aparatams bus kažkokios išimtys ?
  9. Kiek bekonstruotum niva taps uazu, o uazas patruliu. Kam tas vargas, jei patinka uaz tai originalų tvarkinga pasidaryk ir važiuok per pamiškes. O jei į balą lyst nori imk daiktą kur ir motoras jau iškarto bus, ir vairo stiprintuvas. Ir iškart važiuosi o ne garaže tunosi ir pigiau bus.
  10. Atrodo neblogai, o kur perkasi jos ant Lt?
  11. Resmila, ar padarys iki ketvirtadienio tik klausimas. Šiaip normalus vyrukai.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.