Pereiti prie turinio

Tadas2

Nariai
  • Pranešimai

    2.000
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    7

Tadas2 paskutinį kartą laimėjo Gruodžio 30 2020

Tadas2 patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    vilnius
  • Pomėgiai
    visureigiai,purvynai,gamta

Paskutiniai lankytojai

5.323 profilio peržiūros

Tadas2's Achievements

10

Reputacija

  1. Na 4,5 jau daugoka,nenuostabu,kad nieks nenori uzsiimt,dabar tokie laikai.Jei jau reikalas beviltiskas,statai viska originaliai,o po techo vel issikeli.
  2. Pas mane 2,8 variklis,tai viskas telpa 33 ratai su standartiniais ratlankiais.Nuemiau tik priekinius purvasaugius,bet pas mane padangos simex rasto.Del grandiniu nezinau,nebandziau.Padangu pabandyk paziuret Baltyre.lt ar AuMi padangos.
  3. Pas mane irgi panasus buvo pradejes nebekelti po apkrova,pirktas eolte.Truko hidraulinio skyscio,dapyliau vairo stiprintuvo skyscio,jau metai laiko vel kelia gerai.
  4. Jei temperatura grybauja ant skydelio parodymu, greiciausiai bus kaltas vieno kontakto daviklis kur stovi ant termostato.
  5. Tai reiskia blogas ventiliatoriaus ijungimo daviklis,jis stovi radiatoriaus apacioj.
  6. O ventiliatoriaus visko mova tvarkoj?Pabandyk ant ikaitusio variklio ventiliatoriaus sparnuote sustabdyt su susuktu laikrasciu ar zurnalu.Jei pavyks - bloga visko mova.
  7. Kadangi viskas brangsta,todel vidutiniai jau po 25 eur.,dideli po 30eur.
  8. Kazkokia nesamone su tais statybininkais,kad sutari ir prapuola,cia jau nieko keista.Man toks itarimas,kad aptariant darbus,kai pamato,kad gaudaisi,supranta,kad prikabinus makaronu neiseis nugrezti,tada ir dingsta.Dar kita grupe yra,atrodo jau sutarei,pasirasom sutarti,uz medziagas sumokam pavedimu,darbas - grynais,rodos viskas aisku.Kai arteja laikas pradeti darbus,tada jau pasirodo,kad uz viska reiks moket grynais,kam ta sutarti pasirasinet ir taip sutarsim ir aplamai duok dabar i rankas puse sumos,o mes uz dvieju savaiciu pradesim vezti pastolius.Ir aplamai toks jausmas,kad geri meistrai matyt dirba uzsieniuose,o cia like kreivarankiai.Giriasi,kad murininku dirba jau 30metu,bet jei nestovesi uz nugaros,nebaksnosi pirstu,pridarys visokiu nesamoniu.Visi tik kaip greiciau ir tiap lep,o kaina kaip pasakys uz darba,net zagteli.Kiek susiduriau as,visiems turi stovet uz nugaros - paliksi pusdieniui,ziurek kokia jau nesame pridare,nors atrodo viska buvom aptare,o kaina uz darba - kosmosas.Todel kurie pas mane dirbo - tikrai negaliu rekomenduot,bet gal man taip tik papuole tokie meistrai.
  9. Nauja kaina, uz kg. - 7eur.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.