Pereiti prie turinio

nerijus69

Nariai
  • Pranešimai

    252
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

nerijus69 paskutinį kartą laimėjo Gegužės 13 2010

nerijus69 patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Naujoji Akmenė

nerijus69's Achievements

1

Reputacija

  1. Kas cia per bedos, gamink. Negi neina strypo sulenkt ir užsisriegt. Galu gale jei del ta dar nebijai, pjauni per stremenkes virsu, dedi intarpa- geriau salia galu ir suvirini.
  2. Vienas mano pazystamas jau svajoja kaip atsikratyt bortinuke 2.5 matoro o pats 2.3 nori spraust. Paklausyk tu kas jau praejes sita pekla☺ beje jei paklausysi tai turiu gera 2.8 td nuo pajero ir perpresuota priekini tilta. 861147981.
  3. Turiu greitintus tiltus. Greiteja apie 15 km/h. Vienas ju su blokiruote. 861147981.
  4. Nissan vanete 2 litrai dyzeli su visa 5 pavaru deze i niva esu ikises. Uazui gazui 1000 euru gal ir daugoka uz idejima bet jau nivelei- nemaziau. Gal smulkesni matora kraunant lengviau pavyktu bet vanetes. Pamenu atstumus nuo variklio iki kebulo daliu radiatoriaus skaiciavau milimetrais. Jei kam bus idomu imesiu foto.
  5. Savo MP 1 pakeiciau matora ir jame man nepatinka jo skleidziama vibracija. Tai vyksta visais apsuku deapazonais. Aisku didinant apsukas ji mazeja bet ir jos daznis dideja. Balansinius velenus keisdamas dirza pastaciau pagal mietkes. Kompresijos nematavau bet keisdamas ziedus apziurejau cilindrus, jie be zarubkiu, ziedai originalus, susileido 1 britvos tarpeliu. Katik toptelejo gal pagrindinis skyvas su guminiu intarpu. Vienu zodziu, technikoje toli grazu nesu zalias, bet mitsubishi 2.5 td ciupineju tik menesi. Gal ka itariat.
  6. Taigi. Griztamojo stucerio filtras tikrai buvo pasikises ne tas zodis. Bet matoras neatsigavo. Tai vakar pakeiciau siurbli ir viskas ok. Aciu uz pamastymus.
  7. Gal kokio marmalo ipilt. Siandien dirbo apie pusvalandi ir apsukas pavyko uzkelt iki 2500 ir paskui vel tik iki pusantro. Ir sveikatos neturi. Dūmyt nedūmyja. Del egzotinio gedimo tai taip, esu turejes užsikimšusį štucerį, tiesa sunkiojoje technikoje. Važiuoja, gazuojasi gerai, o kai sunkiau ir užgęsta. Vizualiai tvarkinga grazu ir po 2 paieškos dienų randi užbombinta pienių pūkais štucerį.
  8. Analogiškų problemų forume su mp 1 kuro siurbliu neradau tai klausiu naujoje temoje. Po keletos metu variklio gulėjimo patvory, ikroviau ji i vieta. Iki to pakeičiau žiedus voztuvu gumeles prislifavau voztuvus. Tai va, pagaliau užvedus variklio apsukos max 1500 tai yra galiu pagazuot nuo pradžiu iki apytikriai kojelės eigos vidurio. Toliau spaudziant gaza apsukos mazeja o kojeles eigos pabaigoje matoras dirba laisva eiga. Visi oro gaudymo iki siurblio klausimai patikrinti ir atmesti. Kuro siurblys taip pat keleta metu nedirbo tai kyla klausimai- kas per gedimas, ar ji imanoma šalinti be meistro, be siurblio išemimo, ar gali problema isnykti tarkim matorui ilgeliau padirbus galbut panaudojus kokio kuro priedo. Pasidalinkit gal ka panasaus mate girdeje ar turit minciu aciu.
  9. Nedeficitas ir balansiniams indeklai. Pries mėnesį lirosoj klausiau vienetas 15 euru
  10. Tamsta geriau isiskaityk ir pamatysi, kad tikslesniu parodymu kaip tiesiai is kanistro negali buti(:
  11. Mano gaz 69 su merso 3.0 D varikliu ir penkiabege deze pakrautas tona, su 10 litrų nuvažiuoja 70 km- tame tarpe išvežioju pašarus po pašarines per kemsynus, manau tai normalu( toks tikslumas matyti dėl tarp sėdynių pastatytos 10 litrų permatomos plastikinės kanistros(: ). Taip, kad viskas cia priklauso ant kiek geležiuka i dugna spaudžiat(:
  12. Prie to pacio, gal kam habas luzo ir spiruokle sveika liko, bei spiruokles laikymo dantukai nenuluze nuo rankeneles puses
  13. pries pora metu uz abu 150 mokejau, tai po pusmecio vienas suluzo, daliu iki siol nerandu. parduotuvej domejaus, ju besant geru ir pigiu- tai geras su ikalta zvaigzde kainavo kazkiek virs simto
  14. FANTASTISKAS GAZIKAS ,TAI TU SU KOKIU VARIKLIU DB VAZINEJI KAD TOKIUS RATUS UZMETES SAKEI KAD GIMTOJI RAZDATKE

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.