Pereiti prie turinio

Land Rover Discovery I starterio problemos


Irklininkas

Rekomenduojami pranešimai

  • po 2 mėnesių...

Gal kas žino koks starteris: paprastas ar reduktorinis dedasi į LR Discover 1 1998 m. 2.5 TDI (300 TDI)o koks į 200 TDI. Ir gal kas žino apie Lietubvių įmonės Jubana starterius ir ar jų koks modelis gaminamas D1 dyzeliams taip pat kokios jų kainos ten.

Redagavo Irklininkas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 2 savaičių...

tai kaip, issprendei problema su starteriu ? labai idomu kuom viskas pasibaige?

 

Prieš pora savaičių man jį perrinko - pakeitė įdėklus ir šepetėlius. Bet problema liko - šaltu oru sunkiai suka. Kadangi naujas toks starteris (dabar stovi BOSCH) kainuoja 1000 Lt (Britpart 680 Lt) ir neaišku ar starteryje problema- kito nesiruošiu įsigyt. Visgi dar darau prielaidą, kad nepakankamai akumas tiekia starteriui srovės. Pas mane dabar stovi prieš 1.5 m. pirktas Varta 77 Ah, 780 A. Būčiau dėjęs bent 100 Ah ir bent 900 A - bet netilptų nes stovi kondiškės vamzdelis kur į radiatorių sukasi. Dariau bandymą per šalčius - nusiėmęs akumą nešiau nanmo, kad šiltai būtų ir jį pakroviau. Ryte pajungiau - ir vistiek sunkiai sukasi - nors pašilus varikliui - normaliai. Gaunasi, kad šaltam orui esant sunkiau suka dėl tepalų stingimo. Gal kai duagiau srovės stareriui duotum tai jis eikliau užsuktų. Tai taip. Tokios prielaidos.

Redagavo Irklininkas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

is didesnio akumo nesitikek labai dideliu pokyciu kaip minejau pas mane tokia pat beda irgi sunkiai suka pakeiciau nauju akumu 74 ah ir berots apie 700 A paleidimo srove bet atejus kitai dienai mazdauk minus 10 sunkiai suko tai ant karstu susinervines nulekiau i parduotuve ir pakeiciau ant 110 ah ir 1000 A paleidimo sroves tai dar sekancia diena irgi buvo panasios oro salygos tai uzvedziau ,bet ne taip kaip noretusi taip atrodytu kad akumas sedes :blink:/> del akumo dydzio tai tilpo bet labai jau scilniai :rolleyes:/> bet tilpo pas mane be kondiskes dar vienas klausimas ar generatorius pilnai pakraus mano akuma del tokios talpos ,generatorius pas discovery berots 100 A ? del tepalu ir galvojau bet dau kas pila tuos pusiau sintetinius ir nieko vedas pas dauguma prie didziausiu salciu pas mane supilti total 10w 40w ,uzvedus ir uzgesinus antra karta tai vynioja kaip reikiant jei laidas kaltas butu tai manau jis kaistu o as kiek ziurejau niekas ten nekaista nei starteris nei laidai dar vienas pastebejimas gal ir nesusijes bet kai uzvedi tai kaskoks silpnas kalimas bet ne is variklio o is apacios prie greicio dezes kai imini sankaba jis dingsta bet kai pasyla variklis jis visiskai dinkasta gal ten kaskas galetu apsunkinti starterio sukimasi neardes nezinau gal profai paaiskintu jie daugiau patirties turi del ko taip daros?

Redagavo tomaslituania
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

is didesnio akumo nesitikek labai dideliu pokyciu kaip minejau pas mane tokia pat beda irgi sunkiai suka pakeiciau nauju akumu 74 ah ir berots apie 700 A paleidimo srove bet atejus kitai dienai mazdauk minus 10 sunkiai suko tai ant karstu susinervines nulekiau i parduotuve ir pakeiciau ant 110 ah ir 1000 A paleidimo sroves tai dar sekancia diena irgi buvo panasios oro salygos tai uzvedziau ,bet ne taip kaip noretusi taip atrodytu kad akumas sedes blink.gif/> del akumo dydzio tai tilpo bet labai jau scilniai rolleyes.gif/> bet tilpo pas mane be kondiskes dar vienas klausimas ar generatorius pilnai pakraus mano akuma del tokios talpos ,generatorius pas discovery berots 100 A ? del tepalu ir galvojau bet dau kas pila tuos pusiau sintetinius ir nieko vedas pas dauguma prie didziausiu salciu pas mane supilti total 10w 40w ,uzvedus ir uzgesinus antra karta tai vynioja kaip reikiant jei laidas kaltas butu tai manau jis kaistu o as kiek ziurejau niekas ten nekaista nei starteris nei laidai dar vienas pastebejimas gal ir nesusijes bet kai uzvedi tai kaskoks silpnas kalimas bet ne is variklio o is apacios prie greicio dezes kai imini sankaba jis dingsta bet kai pasyla variklis jis visiskai dinkasta gal ten kaskas galetu apsunkinti starterio sukimasi neardes nezinau gal profai paaiskintu jie daugiau patirties turi del ko taip daros?

 

pas mane pilna sintetika, panasus procesai prie -15 ir daugiau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

is didesnio akumo nesitikek labai dideliu pokyciu kaip minejau pas mane tokia pat beda irgi sunkiai suka pakeiciau nauju akumu 74 ah ir berots apie 700 A paleidimo srove bet atejus kitai dienai mazdauk minus 10 sunkiai suko tai ant karstu susinervines nulekiau i parduotuve ir pakeiciau ant 110 ah ir 1000 A paleidimo sroves tai dar sekancia diena irgi buvo panasios oro salygos tai uzvedziau ,bet ne taip kaip noretusi taip atrodytu kad akumas sedes :blink:/>/> del akumo dydzio tai tilpo bet labai jau scilniai :rolleyes:/>/> bet tilpo pas mane be kondiskes dar vienas klausimas ar generatorius pilnai pakraus mano akuma del tokios talpos ,generatorius pas discovery berots 100 A ? del tepalu ir galvojau bet dau kas pila tuos pusiau sintetinius ir nieko vedas pas dauguma prie didziausiu salciu pas mane supilti total 10w 40w ,uzvedus ir uzgesinus antra karta tai vynioja kaip reikiant jei laidas kaltas butu tai manau jis kaistu o as kiek ziurejau niekas ten nekaista nei starteris nei laidai dar vienas pastebejimas gal ir nesusijes bet kai uzvedi tai kaskoks silpnas kalimas bet ne is variklio o is apacios prie greicio dezes kai imini sankaba jis dingsta bet kai pasyla variklis jis visiskai dinkasta gal ten kaskas galetu apsunkinti starterio sukimasi neardes nezinau gal profai paaiskintu jie daugiau patirties turi del ko taip daros?

Pas mane VW dyzelyje yra, buvo tas pats ir Audi dyzelyje tas neaiškus silpnas klaksejimas - kai išmini sankabą - dinskta - gali būti gal guoliukas išmynimo sankabos - nemanau, kad jis apsunkinu sukimą, nebent kažkas kitas yra. Dėl starterio - naujo neįsigijus nežinosi ar senasis geras - bet kvaila dabar pirkti naują vien dėl sužinojimo ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

uzmesk laidus prikurkes ir ziurek ar lengviau suka. Ziema daug sroves paima pakaitinimo zvakes,galima pabandyt jas atjungus pasukt starteri o ivores ne taip greit issinesioja ir tept ju ar guoliu nereikiav, del reduktorio ant starterio labai abejojiu,toki motora lengvai suka ir paprastas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.