Pereiti prie turinio

Wiking

Nariai
  • Pranešimai

    79
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Wiking paskutinį kartą laimėjo Sausio 31 2011

Wiking patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Kontaktai

  • MSN
    jurevicius.aurimas@gmail.com
  • Skype
    Panevėžys

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Panevezys
  • Pomėgiai
    Aurimas

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

Wiking's Achievements

1

Reputacija

  1. Nesenai teko pas pažįstamą lankytis, jis automobilius poliruoja jau virš 20 metų, įmonę turi, tai atvažiavo toks jaunuolis su BMW, sako gal gali auto nupoliruoti, na prie to pačio gal išeitu atpoliruoti ir chromuotas detales? Tai tas draugelis sako nori atspėsiu, auto plauni tuose naujuose plovyklose, kur savitarna ir tik putomis? Nu jo sako. Tai sako chromo tikrai šakės, o auto dar nupoliruosiu, nes tos putos dažus ir chromą kaip reikalas ėda..
  2. Aš tai prieš kelis metus metalo skupkėi tokius aliuminius pirkau. Daug ten pas juos jų buvo priversta. Už beveik aliumo kainą atidavė. Jei netori kur yra skupkė, pabandyk, jie tokių daiktų dažniausia neišmeta.
  3. Siaip LT i metus 8 vnt padangu nemokamai utilizuoti priima. Skaiciuoja kad 4 vasarines ir 4 ziemines i sezona gali pasikeisti ir nemokamai utilizuoti.
  4. Draugas turi panasu, jau du metai, tai keikiasi ir tiek. Vasara karsta kaip skarbonkei, ziema jis gyventi nepritaikytas. Tas dujinis sildymas, tai duju deginimas, nes centralinio vamzdziai isvedzioti po namo dugnu, ir neizoliuoti. Kai pirko, lyg ir grazu viskas atrode, dar tie pardavejai, tipo , zmones gyvena ir ziema.. Veliau islindo, kad ten daryta lipdyta viskas, zodziu bida.. Tas draugelis keikiasi, sako buciau karkasini states, tai buciau po biski, bet daikta turejas, o db babkes sukistos ir sudas..
  5. Ant siurblio varzteli pasukus sukelk apsukas iki 1100 ir sils peciukas ant tusciu. Susils orai, galesi vel apsukas susimazint.
  6. Normaliai chebra zvejoja, o ten tas karabinas Saiga, tikriausia, kad nuo krokodilu apsiginti..
  7. Pries savaite, antradieni vos uzkuriau savo Pajera, laisvom dar vos dirbo, o gazo niekaip neprieme, purtesi visas, nors saliara, kaip visada buvo pilta BP degalinej 2015-12-31, gerai kad turejau benzo keleta litru, su tepalu maisyto, nuo benzopjuklo likusio, tai sliukstelejau ir kaip ranka nueme. O kai degalinei pasakiau,kad saliara pas juos ne ziemine, tai kad soko, baik, tikrai ziemine.. Na ka jie daugiau bepasakis..
  8. O pagal fotkiu data dar beveik metus laiko kazkur saugiai sleptas
  9. Gal galima butu placiau apie tuos KV 3 ir KV 4, nes kiek domiuosi WW2, kazkaip tie modeliai pro mane praslydo nepastebeti.
  10. Pries kokis 5 metus Latvijoj teko perdarineti is N-1 i M-1, bent tada daug sunkumu neiskilo, kainavo gal apie 300 dabartines valiutos.
  11. Grazi kelione negrazus kai kurie komentarai..Na nepatinka toks formatas, na neziurekit..
  12. Pries 5 metus i mano dzipa ivaziavo ukininkas, tiksliau jis is salutinio isvaziavo, o as jam reziau i traktoriaus sona. Draudimas paskaiciavo 4000 lt, Nepriklausomas ekspertas 7500 lt. Tai ta 4000 lt draudimas iskart pervede, kaip negincijama suma, kai pristaciau popierius is nepriklausomo, pervede likusius.Reikejo ten su jais pasilojiti, koki men, bet 3500 islosiau. O kaip patys draudejai sako, jiems liepta skaiciuoti kuo mazesnes sumas, nes nors vienas is 10 negincija, ir tai jiems pliusas. O siaip bijo jie tu nepriklausomu ekspertu isvadu, nes bylinejimosi teisme atveju, teismas vadovaujasi nepriklausomo isvadomis. Beje, kai pateikiau i draudima nepriklausomo eksperto isvada, dar pridejau ir ceki uz jo suteiktas paslaugas, bei prasyma apmoketi tas islaidas, kurios buvo patirtos del ju kaltes, tai po keliu skambuciu i draudimo centrine kontora, bei pagrasinimo susitikti teisme, pervede ir tuos 300 lt
  13. Siuolaikineje visuomeneje norint kazka pasiekti reikia buti pydaru-negru-pabegeliu vienam asmenyje, ir tau ir tavo seimai ateitis aprupinta.
  14. Teko bendrauti su vienu iš organizatorių, sakė, kad formatas bus labai panašus, o vyks viskas aplink Ignalina.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.