Pereiti prie turinio

Irklininkas

Nariai
  • Pranešimai

    64
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Alytus
  • Pomėgiai
    Visureigiai, šunys

Irklininkas's Achievements

0

Reputacija

  1. pridedu D1_Workshop_Manual.pdf 300Tdi_Overhaul_Manual-Land-Rover.pdf
  2. Patikrink ar dujos ateina iki įsiurbimo kolektorius, jei tvarkoje, tai dar žvilgtelėčiau į uždegimo sistemą.
  3. įjungus DIFF lock - 50;50 procentų jėgos galui ir priekiui paskirstymas, tai nereiškia, kad kietai sukabinami balkių reduktoriai ir ratai visi kartu vienu metu kabina, tai reiškia, kad kiekvienam balkiui tenkantis sukimo momentas perduodamas balkio tam ratui kuriam tenka mažesnė apkrova (vieno balkio ratai gali suktis ir abu jei apkrova panaši), tai yra įjungus DIFFLOCK suksis kiekvieno balkio bent po vieną rątą visada, kas neužtikrinama neįjungus DIFF LOCK (nes priklausomai nuo apkorvos gali suktis tik vienos ašies ratas (ratai) ar abiejų ašių po ratą - įvairiai nuo akrovos)kada jėgos paskirstymas nuo apkrovos 100 proc gali būti permetamas priekiui ar galui ar tas 100 proc. paskisrtomas ašimis tam tikroms proporcijosm priklausomai nuo apkrovos. Bent aš taip suprantu.
  4. Kaip veikia DIFF Lock šiame modelyje:
  5. Tai netokia sistema, kaip SUVŲ, kurių 4x4 vekia principu - priekis prasikasa - galas kabina. Šiame lande viskas senoviškai - kabina ratas ar ratai, kuriems tenka mažesnė apkrova. Tai yra ir neįijungus DIFFO gali kabinti ir abiejų tiltų po kažkurį ratą vienu metu priklausomai nuo apkrovos.
  6. Šiame modelyje neatsijungia kuris nors tiltas - visą laiką sukabinti abu tiltai. Žodžiux „DIFF“ ir „LOCK“ reikia skaityti kartu „DIFF LOCK“. Padėtys razdatkėjė - rankenėlė dešinėje pastumta atgal - standartinė (4x4 be palėtintojo ir diferebcialo blokavimo), - dešinėje pastumta į priekį - 4x4 + palėtintojas be diferiancialo blokavimo, - kairėje atgal - 4x4 diferiancialo blokavimas be palėtintojo, - kairėje į priekį - 4x4 diferiancialo blokavimas su palėtintoju. „DIFF LOCK“ - yra diferiancialo blokavimas - tai yra sukimo momentas pastoviai perduodamas priekiniam ir galiniam tiltui 50:50 sąntykiu.
  7. Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, jei iš esmės visi supranta apie ką kalbama.
  8. Dėkui už nuorodą. Pasirodo ne viskas taip kaip iš pirmo karto atrodo.
  9. Norėjau paklausti nuomonės kokias rinktis padangas vasarai LR Discovery 1 235/70r16 ar 205/80 r16. Su kuriomis auto mažiau valgys kuro? Kiek suprantu su 205/80 r16 auto bus aukštesnis 1,2 cm? Dėkui už nuomones.
  10. Džipai sunkūs, mažiau patogūs, negreiti, daug valgantys kuro. Nepasiteisina visiškai jei pastoviai nereikia važiuoti sunkiai įprastam tr. pravažiuojamais keliais. SUV ai kaip tik jei reikia pastoviam važinėjimui gerais keliai, bet yra pageidavimas ir 4x4 blogesniems. O suvams, kurie dauguma vedami priekiu, ir tik praslydus kabinamas galas, arba normaliam kelį pagrindinis sukimo momentas nukreipiamas priekiniams ratams - benzo 2-2.5 užtenka. Pats kartais pavažiuoju Honda CRV 1 karta 2 benzas - traukos, kad ir pakrautam - užtenka. Po kalnus - ramiam kilimui, važinėjimui irgi. Bet aišku, kas be ko - dyzelis kalnuose turi pranašumą dėl aukšto sukimo momento žemose apsukose. Už 20-30 k. Suvai visi neblogi tik reikia žiūrėti jų realios tech. būklės. Šiaip dar nespjaučiau ir į subaru outback. Nors pats rekomenduočiau nissan X-trail naujesnį - bendradarbiai važinėja. Sako, kad negenda.
  11. Kroonoilas siūlo: http://www.kroon-oil.com/en/products/product-recommendation/result/2BbcgpGuowEN/opel-frontera-b-2.2-dti-1998-2004/power-steering/
  12. Turiu LR D1, ir jokių, laukmeli, didesnių problemų nėra.
  13. Dar neprisiruošiau. Kaip pabandysiu, parašysiu apie rezultatus.
  14. Ebay yra: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=land+rover+box+spanner&_sacat=0&_from=R40 Reikšminiai žodžiai ieškant: land rover box spanner Kaip greitai pakeisti guolius:
  15. GAl Lytagroj reiks žviltelet to vamzdinio rakto
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.