Pereiti prie turinio

tomaslituania

Nariai
  • Pranešimai

    300
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    VARENA VILNIUS

tomaslituania's Achievements

0

Reputacija

  1. vairuoju jau 4 metus tik vienu dalyku nepatenkintas , siurbliu, bet visa kita gerai, pas mane automatas tai negaliu atsidziaukt ,gedimai buvo tik einamos detales , kolkas nieko rimto. bet va su siubliu tai vargas prie to pacio paklausiu kaip nusipirkt padorios bukles siurbli ?
  2. o pas mane buvo taip uzvesdavau varikli stabdziu visai nebudavo pavaziavus koki kilometra stabdziai atsirasdavo vienam paspaudimui galvojau kad stiprintuvas nusproges bet kaskaip sove mintis patikrint rele ir netycia pataikiau . ten siemens rele pas mane stovejo ,sakiau originala uzsakysiu bet pasirodo kaina jo truputi didoka man pasirode tad nuejau nusipirkau pacia paprasciausi rele kuri man tiko pagal parametrus ir problema issisprende. o reles reik jieskot po kapoto kairej pusej saugikliu dezeje ant dezutes turetu but parasyka kuris ten paprastai juodas buna.
  3. as pasikeiciau abs rele nes buvo susvilus tai veikdavo tai ne , ir reikalai pasitaise.
  4. o kaip varikliai su 92 kilovatais berods nuo 2004 metu ejo ten tie patys dyzeliukai ? kas papildomai jiems buvo padaryta?
  5. sveiki norejau paklausti del sio modelio, jieskojau forume informacijos bet deja neradau . noreciau pirkt butent su 2.5 varikliu tad noreciau suzinoti jusu nuomone apie pliusus , minusus. ir ar verta ziureti toki auto?
  6. kartais karstas variklis pradeda oziuotis bet suku ne ilgiau nei 2 sekundes, gali buti ir siurblio beda, gal zinot kokios remonto kainos pacio siurblio kad labai neissigasciau isgirdes nes jauciu su laiku reiks kasko imtis nes ir apsukos plaukioja ir gerai gazo duodant ir atleidziant staigiai net uzgesta variklis bet nevisa laika taip daros.
  7. prie to pacio paklausiu labai jau juoda duma meta , nuo ko pradet ? siurbli reguliuot ar purkstukus lupt ar dar ka nors ziuret? mano p38 96 m.
  8. sveiki kolegos gal zinot koki kita ne originala galini duslintuvo bakeli galima uzdeti Range Roveriui, suprantu kad mieruotis reikia :rolleyes:/> bet gal kas kartais jau per ta perejo ir pasidalis savo patirtimi nuo kurio modelio telpa be problemu. :?:/>
  9. suzukis visur mato samokslo teorijas :D/> :D/> referedumas neivyko del to kad neitikino zmoniu ,del klausimu svarbumo ir viskas buvo suplakta i viena vieta , o dabar zmones del neatejimo kaltint, kad jie nieko nesupranta , tai zinot gal kartais oponentai neteisingai sneka , didzioji dauguma nusprende kitaip ,neateidama i referenduma. tad bukim teisingi ir gerbkit bet koki sprendima .
  10. del zemes tai daugiausei rekia kas isvis tos zemes neturi. paprasciausei reiketu normalius saugiklius sudeti ir viskas, nes dabar sudejo ,tai net vietiniai negali nusipirkti zemes kaina krenta nes paklausos nera , o is to islosia tik vietiniai stambus ukininkai arba perpardavinetojai. zemes ukio paskirties zeme savininkui priklauso tik berots 30cm gylio ir nedaugiau visa kita valstybes zinion tad nelabai suprantu zmoniu bukstavimu .
  11. normalus zmones nelabai balsuoja nes pinigu gaila o tiems tik duok pasireiksti
  12. matot jiem pinigu prireike nes sau algas pasikele, pensininkai kriokt pradejo kad reik grazinti tai dabar ir ziuro kur pinigu islupt ir dabar patys pensinykai mokes kurie tures automobilius pensijas atstatys po keliasdesimt litu o atims kelis simtus uz mokescius,
  13. eilini karta bando izdurt matai jie mum mokescius uz masinas ir atiduos pensinykam ar tai samone visoje europoje mokam daugiausei mokesciu lyginant su issivysciosiom salim ir dar jie mus smaugia paskutinius trusikus nulups.
  14. kokia peticija gal kas organizuoja ? del sitos nesamones eilini karta bando paskutinius trusikus numauti ir kam ? kad pensininkam pensijas grazintu nesamoniu nesamone .
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.