Pereiti prie turinio

sankaba


Rekomenduojami pranešimai

jei iš vietos pradedi treciu ir negesta tai blogai,jei ketvirtu tai visai pyzdiec

ir teisingai wan3d sako važiuoji 5 tachometro rodykle kyla o spido ne ,tai čia apie buksavimą

jei veda tai sunku begius junginet ypač pirmą jungi o mašina tiesiog parieda

Redagavo dielavas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Su vedančia sankaba važiuojant bėgiai jungiasi lengvai , o va stovint kai jungi bėgi tai arba su didele jėga įjungi arba bejungdamas išgirsti "heavy metal" stiliaus muzikinį kūrinį bet vistiek bėgis neįsijungia  :)

 

Priežastys; užsiorinusi sankaba , pavargę pompelės arba stūmokliuko manžetai, sumėtytas diskatorius arba smagratis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Klevai,kas čia:Su vedančia sankaba važiuojant bėgiai jungiasi lengvai ????

ziūrint iki kokio lygio ji veda, ;) 

Šiaip tai kai kurie bėgius važiuojant ir be sankabos sugeba švelniai sujungt   :P  , o su vedančia sankaba jungiasi dar lengviau ba nejungi gazo nepaleisdamas - dėžės sinhronai savo darbą padaro.  ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip tai kai kurie bėgius važiuojant ir be sankabos sugeba švelniai sujungt :P , o su vedančia sankaba jungiasi dar lengviau ba nejungi gazo nepaleisdamas - dėžės sinhronai savo darbą padaro. ;)

:D jungt gali neatleisdamas gazo,sankaba juk atskiria varikli nuo dezes ,tik reik sugebet ikalt begi kad apsukos nesukiltu +300max 500apsuku,taigi žaibiškai. Arba luktelk kol nukris apsukos :) kai bent kiek veda sankaba,dulkini ir sinhronizatorius,jau reik pergazuoti,lyginti apsukas gazu,sinhrai nebeislygina.jei manai ,kad isvys įmanoma švelniai ijungti begius be sankabos mars aiskintis dėžės sandaros ir kam reikalinga sankaba.tik neimk ardyt kumstelines dezes be sinhru,bet ten begei jungesi tikrai ne švelnei.

Redagavo nero
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei manai ,kad isvys įmanoma švelniai ijungti begius be sankabos mars aiskintis dėžės sandaros ir kam reikalinga sankaba.tik neimk ardyt kumstelines dezes be sinhru,bet ten begei jungesi tikrai ne švelnei.

Šiaip tai prieš aiškindamas senam cvekui kas su dėže nutinka ir kaip reik junginėt gal dėl bendro išsilavinimo pavažinėk su 16 laipsnių nesinhronizuota dėže ir jau paskui mudu galėsim padiskutuot ( net pamokint galėsi ) kaip jungiasi ten tos pavaros ir kokie dėžių tipai būna   :D

 

P.s. Aš ne manau , aš žinau kaip tai daroma  :P

Redagavo Klevas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:D panasu tamstos lb ribotas žinojimas,ir matyt jis baigės su GAZ53 dėže. Arba neparasai ka nori parašyti, nes pagal rašymą... Perskaityk savo postus dar kartą ir kogero dar kartą. Ir kieno cia deze 16 laipsniu(ar 8begiu su puselem? ;)

 

Gerai kad pačio žinios siekia daugiau nei GAZ53 dėžė , nors labai jau abejoju tuom ba kitaip maikės čia nedrąskytum  :D

 

Šiaip tai amerikietiškų sunkvežimių tokios dėžės arba europietiškų su amerikietiškom dėžėm - buvo ir tokių pakol nepradėjo kišt automatus.

Beje , kuom skiriasi 16 laipsnių dėžė nuo 8 su puselėm ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na nei maikes nei triusiku nieks čia nepleso,žmogus domejosi paprasta zaibo dėžute, o tamsta apie 16begiu...manei nebus susidūrusių su furinem dėžėmis ;) kodėl klausiau 16begiu ar 8ar puselem nesupratai? ;) tik dar pasigylink kiek istukro furose ,,tikru,,automatiniu dėžių yra ir kur tik,automatizuotas pavarų jungymas,o dėžė paprasta.Bet tai jau lyrika ir pievos :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Alio braliukai, autorius klausia kada sankaba veda o ne buksuoja, o veda tada kada iš vietos yra sunku ijungti pavarą , pasekmės ir manau dabar suprantat kokios, nepilnai atlaisvinamas sankabos diskas nuo smagračio ir diskatoriaus plokštumų, o bėdos yra kelios, tai va, net naujai sudėta dankaba ji veda, reik truputi padegint

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu vyrai uz issakytas mintis,bet beda yra ne sankaboje,neveda,nebuksuoja(bent jau toki ivaizdi susidariau).Reik ieskoti kitos priezasties.

o jei domina simptomai,tai jie butu tokie:iminus pedala uzimas atsiranda,sunkiai vaziuoja is vietos,tenka per sankaba gaziuko duoti,nes atleidus sankaba kaip iprasta, sutrukcioja.Begiai junginejas gerai.Vazinejant viskas gerai,bet vat pajudejimas is vietos labai erzina.Gal dar kokiu minciu butu?

Redagavo Mandarinas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane kartais tas būna VW T4 2.0 benzas, tai važinėju jau 3 metai, dabar mažiau, matyt kai pirkau tai buvo naujai sudėta, net 3 trosus nutraukiau sankabos, po to pradilo ir jau į metus po vieną trūko, bet pirmas sunkiai taip jungiasi ir pradeda net variklis purtytis iš pagalvių ir su trukčiojimais iš vietos, kaip pats sakai reik su gazu pradėt, bet pas mane greičiausiai plokštelės trūkę, nes nevienodai, kartais labai, kartais švelniau kabina, kelis kart pamaigius randu kur geriau

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.