Pereiti prie turinio

nero

Nariai
  • Pranešimai

    142
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas nero turinys

  1. Tikrai foto iš Lietuvos,bekeles čempionato,Kalcito karjero,Ir narys tikrai 4x4 .
  2. Nors kiek driftiniu ir subariniu brolijų atsiplėšima sumazinkim!!! Juk visiems suprantama,balsuoja už foto 20%kokiu,o kiti už ,,savus,, ! Ar mūsų brolija darni,esant reikalui ?!
  3. Tunks ,tu čia apie tarybinius partizanus. Jūsų žyniai,parizanu būriuose galiojo statutas,veike ir karo lauko teismas,tribunolas,ir už kiekviena nusižengimą griežtai baudė. Deja ,daug pridirbo ,mgb diversantu būriai,partizanu vardu. Pasiskaitykite ,tebunie ,ne dabartinius leidimus prisiminimus,bet kgb archyvų perleidimus,daug ka naujo atrasite.Ir baikim tersti temą,man iniciatyva graži ir sveikintina.kam nepatinka,na nelyskit su teršimu.
  4. Rojeri,pats esi provokatorius,ir šia temą tersi,su savo meile stribam. Aš tokiu niekad nesupratau,lysti i diskusiją specialiai pakirsinti. jei man nepatinka rusofilai ,tai aš nelendu i jų tinklapius,diskusijas,o tau matosi demesio stoka.
  5. Tu nepatikesi,bet tai pagrinde buvo pokaris,ir tai buvo partizaninis karas,ir nereik tikėjimo kažkokio,kad gynti savo tėvynę,o stai okupantu pusėn stoti....tai tik prisiplakymas prie stipresnio.
  6. Nueini i biblioteka ,susirandi kad ir ,, Laisvės kovų arhyvus,, ir perskaitai,zinoma visu tomu neiveiksi,bet...ir pamatysi ,kad ruskiu mgb ataskaitose,ar partizanų dokumentuose nekaltų žmonių likvidavimo praktiškai nėra,nebent per klaidą ka nušovė. O tokį brieda ,,kaip paskutyni kąsnį ateme,, tik iš ,,seneliu,, ir girdėti gali.
  7. Dariau kokio dydžio ,,otkatas,, šitame grandi reikaliuke,kad net tavęs nesudomino?! Panašu i didibes maniją man tai patiko jų programa, 1,5 val OR - čia ir apšilti nespės,tada GAMTOJE su riedzeis išmoksti važiuot,varai puokščių ryšt,su puokšte ant riedziu išsikepi mesgali,prasmirsti dūmais ir varai i klubą! Gal ir neblogai kad kažką organizuoja,bet programa...idomi :)ir per pusdienį tiek visko!
  8. Dariau kokio dydžio ,,otkatas,, šitame grandi reikaliuke,kad net tavęs nesudomino?! Panašu i didibes maniją man tai patiko jų programa, 1,5 val OR - čia ir apšilti nespės,tada GAMTOJE su riedzeis išmoksti važiuot,varai puokščių ryšt,su puokšte ant riedziu išsikepi mesgali,prasmirsti dūmais ir varai i klubą! Gal ir neblogai kad kažką organizuoja,bet programa...idomi :)ir per pusdienį tiek visko!
  9. Daverzti kažkiek galima ,tik reik matyt kiek laisvumo yra,ir paverzus chvastavika,reik žiūrėti,tikrinti kiek liko iki zarupkes(išidevejimo tarp cvastaviko dantų ir reduktoriaus pagrindinio dantračio dantų) tikrina kas kaip,kas dažus tepa ant dantų ir prasukineja,kas popierių kisa tarp dantų ir ziuri kad jo vos vos nekirptu.bet jei paverši ,neišardes,aklai didesnė tikimybe,bus per daug ir bus amen,o jei mažai bus taspat kas dabar tik važiuosi ilgai ir laimingai kaip nelietes nieko
  10. http://www.4x4forum.lt/index.php?/topic/30197-mpiii-32-did-neveikia-paletintojas/?view=getnewpost
  11. Jeigu veržesi, veržk iki galo ir iškart lėk naujos poros pirkt.Nes paverzus, chvostavikas užlipa ant ,,zarupkes,, ir porai kaput.
  12. Bilduk,tu sau nugara dykai kasaisi?! Pirties jam reik, ežerai dar ne užšalo! O šeip graži idėja, gaila aplinkybės manau neleis, atvykciau
  13. Kur tykslei stovi nepamenu,bet keiciasi nesunkei, kiek pamenu.Buvo, kad nustate tokia beda pakeite pamegynimui ,(greit,k azkur is virsaus,bent meganes 2005m) nepadejo,buvo beda kitur- nusimusus valdymo programa.
  14. Nors vienas parašė kas buvo,kuo remontas baigėsi. Ne taip kad priraso simptomus,gauna patarimų ir dingsta....
  15. Kogero,nieko labiau nebeisdulkinsi,vaziuok kol visai uzlinks o del firmu ...as pirma ieskociau srote,gal pasisektu stockine nebloga rasti. Jusu teisi rinktis
  16. Lupk deze zemen,panasu diskas bus suvalgytas,ir kogero diskatorius.o uzia isminamas guolis.panasu reiks viso komplektuko
  17. Na nei maikes nei triusiku nieks čia nepleso,žmogus domejosi paprasta zaibo dėžute, o tamsta apie 16begiu...manei nebus susidūrusių su furinem dėžėmis kodėl klausiau 16begiu ar 8ar puselem nesupratai? tik dar pasigylink kiek istukro furose ,,tikru,,automatiniu dėžių yra ir kur tik,automatizuotas pavarų jungymas,o dėžė paprasta.Bet tai jau lyrika ir pievos
  18. panasu tamstos lb ribotas žinojimas,ir matyt jis baigės su GAZ53 dėže. Arba neparasai ka nori parašyti, nes pagal rašymą... Perskaityk savo postus dar kartą ir kogero dar kartą. Ir kieno cia deze 16 laipsniu(ar 8begiu su puselem?
  19. jungt gali neatleisdamas gazo,sankaba juk atskiria varikli nuo dezes ,tik reik sugebet ikalt begi kad apsukos nesukiltu +300max 500apsuku,taigi žaibiškai. Arba luktelk kol nukris apsukos kai bent kiek veda sankaba,dulkini ir sinhronizatorius,jau reik pergazuoti,lyginti apsukas gazu,sinhrai nebeislygina.jei manai ,kad isvys įmanoma švelniai ijungti begius be sankabos mars aiskintis dėžės sandaros ir kam reikalinga sankaba.tik neimk ardyt kumstelines dezes be sinhru,bet ten begei jungesi tikrai ne švelnei.
  20. Pritariu,pirma masę pamegink papildoma ant variklio užmesti. Tada starterio laidus pravalyk,jei ne ,ziurek ar is spynutes ateina i starteri.stebuklu nebuna
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.