Pereiti prie turinio

Mandarinas

Nariai
  • Pranešimai

    247
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Mandarinas turinys

  1. Sveikinimai visiems su Artėjančiais naujais ir nueinanciais senais. Išlikim draugiški, supratingi ir pamokantys, padedantys bėdoje ir paauklejantys naujokus. LINKSMŲ VISIEMS.
  2. Kaip priekis su didesnem padangom? Niekur neliečia vairą susukus?
  3. Išmirė fronteru fanai 🙉daugiau nej per vienus metus, niekas nebeparase. 🙈
  4. Ar esat kas perkelineja? Db buferyje, tačiau ten nesaugu, gal esat kas daria ir galit foto pasidalinti ar mintimis kur ir kaip perkelti?
  5. Nauji metai, nauji keliai... Lai su atėjusiais metais netektų dairytis atgal, žiūrėti per veidrodėlį ką palikai už saves, zvelkim į priekį ir matykim naujus horizontus, tiek kelionių metu, tiek savo,, žirgų '' tobulinime.
  6. Kam patrulis, kam tojota, o man Frontera
  7. Kam patrulis, kam tojota, o man Frontera
  8. 3.2 v6 mechanika, kolkas tik pakeltas ir uždėti Mt ratai.
  9. Andrius 865422762, pabandyk pasiskambinti, pabandys pagelbėti su diagnostika.
  10. O 2,5 100kw motorui užteks jėgos 33x12,5 ratus sukti, ar visgi geriau butu mažesnius užsidėti? Laukiu daugiau nuomonių
  11. Sveiki, gal galite pasidalinti žiniomis kaip savo 2006m ir jaunesnius. 4duru L200 suliftavote? Gal kokiu nuotraukų turit kaip priekį padarėt? Kiek suliftavote ir kokius ratus ikisot? Ar realu tik su važiuoklės liftu įkišti 33x12,5 ratus? Ar jau ir kėbulą kelti reiks? Domina visi niuansai.
  12. Parduodu 300kv gyvenamąjį namą. YRA garažas, ūkinis pastatas, visos komunikacijos. NAMAS mūrinis, šildymas galimas dujomis ir kietu kuru. 20 ARŲ tvarkingas kiemas. RANDASI KAUNO RAJ. Neveronyse. KAMBARIAMS REIKIA REMONTO. Teritorija aptverta, kaiminyste gera, arti vaikų darželis, mokykla. 2km iki Kauno Marių, 2km iki Miško. Susidomėjus rašykit į PM. Kaina apie 65K.€.
  13. Kaip žinia, telpa 33X12,5 ratai, bet ar telpa 35 ratai? Ir kaip laiko agregatai? Kaip esate liftave savo monterejaus, trooperius?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.