Pereiti prie turinio

kas pigiau pirkt kita ar ta pacia deze restauruot?


muraskinas

Rekomenduojami pranešimai

JGC 5,2 variklis nera atbulines, deze issemiau ir nzn ka toliau daryt ar kita ieskot padeveta ir neaiskiu ar ji gera ar ta pacia tarkyt?esu is jurbarko, o cia nera meistru kas deze paziuretu ir sutvarkytu.gal deze tinka nuo kito modelio jeep? gal zinot kas tvarko pigiai ir gerai dezes aplink jurbarka 100km, o gal patys suprantat ir sugebat tai atveziau paremantuot. dar kokios kainos remonto dezes ir atskirai uz bedos nustatyma?

post-6412-12990880647229_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 64
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Su 5.2 motoru ėjo tik 46RH (93-95 metais) ir 44RE (96-98 metais), taigi alternatyvos nėra. Reikia pasikonsultuot su dėžių meistrais kiek gali atsistot remontas, bet kokiu atveju jei planuoji dar pavažinėt su mašina apsimoka remontas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek zinau sitom dezem yra frikcionu ir dar ten kazko remkomplektas, pakeiti ir toliau vaziuoji. Tik pats to nepadarysi. O Raimondas tikrai rimtas Cryslerio automatu zinovas, manau tures ir detales ir viska ko reikia vietoj.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

reiks tada jam paskambint, dar norejau paklaust ar sita geriau nuimt ir ant dezes det, ar lengviau butu paskui man deze uzdet atgal i vieta, ar palikt? ir kazi gal kai deze veziu meistrui ji nuvezt?

 

Vienareiksmiskai nusuk nuo smagracio ir dek ant dezes. Dar klausimas ar uzdesi teisingai nesusidures su tuo... O ant pusles deze uzdet tai labai abejoju ar pavyks... Vienaip ar kitaip, pusle prisukti prie smagracio yra juokas, lyginant deze itaikyti i pusle :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei klausimas kyla, ar keisti , ar remontuoti, tai kodėl gi nepabandyti pačiam pabandyti susiremontuoti. Manualą susirasi, remkoplektą nusipirksi...

Juk ne šventieji puodus lipdo, ir patirtį neįkainojamą sukaupsi (žinoma, jei technika domina).Nepavyks - kitą nupirksi.

Beje, kažkada lyg rusai rašė, kad reikia nuimant pūslę pasižymėti, kad uždedant atitaikyti į tas pačias skyles, nes prasukus jos lyg neatitinka :blink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai va kad sitas dezes greit isperka, kiek skambinau jau visi pardave kazkur po 1500lt, geriau nuveziu, ir taip jau dideli darba pasidariau deze issiemiau :lol: tai reiks pasizymet tada, o kai deze atskyriau nuo pusles, man tepalai pasileido ar taip turejo ivykti?gal tuo paciu reikia pasakyt kad ir gumytes pakeist kokias nors?. :unsure:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nepabandes, nesuzinosi. biggrin.gif

o kas gali nepavykt, jei nesu dejes dezes? ta pusle ant 4 varztu laikosi? niekas nepasiskleis kai atsuksiu juos?

 

 

Suvarysi pusle ir matysi ar pasikeis ar ne :D

Atsukus 4 varztus atsitiks tik tiek, kad nuimsi pusle :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nuveziau deze pas Raimonda, 1000lt kainuos, vien darbas 600lt ir jokiu garantiju paskui, pasakiau kad jei suges ju detales pakeistos(nevezes kitur patikrint deze ir paaisketu ju prastos detales ydetos) ir atveziu atgal ta deze pas juos, tai sake kita diena paskambins ir samata pasakys :blink: , o jei noreciau kad su garantija tai 4000lt, pilnai tvarko deze, pusle ir auto pas juos reikia palikt. kur teisybe, nori sutaupyt, taip ir ziuri kaip nusukt pinigus, sumoki tukstanciais ir nezinai ka parsivezi :angry: vien dezes nuimimas ir uzdejimas nuo 600 lt

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas su ta pusle ziurek atsargiai,pusle istatyk i deze ir kartu statyk ant masinos. Ziurek,kad ta pusle iki galo ilistu i deze,nes ta pusle isikisa i deze,kur turi pataikyt i alyvos siurblio dantrati su tokiais dviem usiukais,nes jei iki galo neilis sulauzysi siurbli. Arba geriau paprasyk to meistro ,kad idetu tau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nuveziau deze pas Raimonda, 1000lt kainuos, vien darbas 600lt ir jokiu garantiju paskui, pasakiau kad jei suges ju detales pakeistos(nevezes kitur patikrint deze ir paaisketu ju prastos detales ydetos) ir atveziu atgal ta deze pas juos, tai sake kita diena paskambins ir samata pasakys blink.gif , o jei noreciau kad su garantija tai 4000lt, pilnai tvarko deze, pusle ir auto pas juos reikia palikt. kur teisybe, nori sutaupyt, taip ir ziuri kaip nusukt pinigus, sumoki tukstanciais ir nezinai ka parsivezi angry.gif vien dezes nuimimas ir uzdejimas nuo 600 lt

 

O kas neaiskaus? Nori kad vaziuotu-meistras sutaiso ta vieta kuri sugedusi, ir vaziuoji, garantijosmegali duoti, nes neaisku ar kitkas neuzlinks, nori garantijos-pilnai perrenka visa deze naujom dalim, tada gali duoti garantija, nes viskas perrinkta su ju dalimis ir ju rankomis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.