Pereiti prie turinio

duch

Nariai
  • Pranešimai

    111
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

duch's Achievements

0

Reputacija

  1. Gal kas aplink Vilnių žino tiltų specus, kurie moka Jeep ZJ Dana 35 porą suvest, nes guoliai ir riebokšlius pats sugebu. Ačiū
  2. Jei tik tilto guolius keiti, tai paprastai reguliavimo nereikia. Jie keičiasi pora, tuomet reikia. Svarbu naudoti naujas deformuojamas įvores.
  3. Jeep razdatkėse labai retas atvejis, kad reiktų keisti žvaigždes. Kai razdatkė nuimta, nieko sudėtingo pačiam pakeist grandinę, tad neverta pirkti katės maiše, nu nebent pas tave razdatkė jau visiškai nuvaryta buvo.
  4. Kiek teko skaityti rusų forumuose, gali kalenti suskilę stūmokliai, t.y. nuskila jų sijonėliai. Tas liečia 96,97,98 metų motorus 4.0 ir 5.2, kuriems pradėjo dėti lengvintus stūmoklius. Pas senus lyg ir nebuvo tokių tokių bėdų.
  5. Išbandyta. Tas remontinis guolis netinka. Kai mauni laisvai ant pusašio, atrodo viskas yra gerai, bet jis sunkiai lenda į tiltą, o kai sulenda (irgi sunkiai), pasidaro labai mažas tarpas su pusašiu. Su juo buvo pravažiuota keli tūkst. km ir pradėjo užti.
  6. Na kai spyruoklės susėdusios, gali ir daugiau kelt, niekas nesidaužys
  7. Čia priedas tiltams su LSD blokiruotėm. Jei jau užia tiltas, tai joks stebuklingas tepalas ar priedas nepadės.
  8. Aš girdėjau, kad net į Castrol 75W140 LSD rekomenduoja dapilti 50 ml Mopar priedo.
  9. Tamsta esi ką nors girdėjęs apie poros reguliavimą ?
  10. Viskas priklauso nuo aukšto bei signalo krypties. Tai kad nusiperki ir bandai. Jei bus signalas, tai ir su paprasta antena pagausi. Būna kambarinės su stiprintuvu.
  11. Dana 30 ZJ dar skirisi pagal metus. 1993-1995 ar 96 ėjo su ilgu chvostoviku, o vėliau su trumpu, tai kad reikia žiūrėti koks pas tave stovi ir dar, ar priekinis kardanas su kryžmėm ar granata. Nes per tiek metų gali būti kad buvo kas nors prikeista.
  12. Jau laikas pradėti žiūrėti į ateitį, o ne dairytis į praeitį. O partizanai tikrai buvo ne šventieji, kaip pasakojo seneliai, ateidavo naktį girti į vienkiemį ir daugiavaikėms šeimoms atimdavo paskutinę duoną ir lašinius.
  13. Tokio dydžio labai abejoju ar gali įvesti mokesčius, nebent vienkartinį naujai registruojamoms tr. priemonėms.
  14. Išėmi visas toje dalyje ir pamatai ar perdegusios
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.