Pereiti prie turinio

pasminde

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    klaipeda
  • Pomėgiai
    4x4 , keliones , zvejyba.

pasminde's Achievements

0

Reputacija

  1. Kalėdos – tai stebuklų metas, Kai žvaigždės pildo troškimus, Kai norai būna mums pavaldūs, Ir džiaugsmas užgožia vargus. Linksmų Šv.Kalėdų
  2. Sendien dar karta isitikinau kokia valstibe supuvus , tai kokio b...o reikia moketi privaloma sveikatos draudima jei nesuteikia net pirmos pagalbos. situatsija tokia , zmona visa savaitgali blogai jautes , svaigo galva , jaute silpnuma skaudejo nugara. Pirma mintis buvo, kad persisalde tai nulekem i vaistine, ten prikrove glebi vaistu ir sako nieko baisaus persisaldimas praeis. Nu ir ka prasigidem tas dienas bet nieko gero, sendien isrito manoji sako kad ir kojos tirpt pradejo , tai nieko nelaukdami nulekem i jurininku poliklinika isaiskinom situacija tai bleha dave talona ritojaus vakarui pas seimos daktara, kad paziuretu ir siuntima tirimams israsitu, karoce visiems ten glubako pohui gali dvesti zemen bet be talono niekas nepriims ir anksciau laiko neapziures, bereikalo tik nervus sau sugadinom ir visa nauda. Grize namo isikvietem greitaja gerai, kad normalus daktarai pasitaike paiskinom visa situacija tie net pakraupo, sako kas ten per debilai dirba, tai isveze manaja i ligonine pirminei apziurai ir tirimams padariti. Tai vat kokia sistema pasmus pinigus anksciau laiko lupa o kai reikia pagalbos tai nesulauksi.
  3. tai graziais pazadais visi i seima eina kol dasibrauna prie lovio , o paskiau kaip parsai greit nusipeni ir kisenes prisikisa ( kaip sakant apsirupina visam givenimui su mastisena man gerai o pomanes nors ir tvanas )ce tipiskas lietuvio poziuris ir nemanau, kad kadanors pasikeis kasnors. kaipsakant sotus alkano niekados neuzjaus , mano manimu greitu metu likes jaunimas isilakstis , o lietuva ekupuos pigi darbo jega is ritu.
  4. pagaliau numeri radau. jis givena uz nordejos 867184483 vardo nepamenu.
  5. kretingoj ira toks uzsirekomendaves zmogelis jis uzsijema tik vaziuokles remontu ir gerai restauruoja sarnirus beje nebrangininkas.
  6. nepatingek visas temas paskaitineti , ira diskutuota apie 2,8 ir 3,0 variklius. kiek teko dometis tai siuo atveju 2,8 geriau nes 3,0 dizelis problematiskas variklis. seip kazkas minejo kad elektronika biski megsta padurniuoti kai gauna vandens ir dar turi igimta liga silpni kuro siurblei.
  7. Tie elektriniu uzdarimai , statimai tai paprasciausias biznis ( pinigu plovimas ) ir jiems glubako pohui ant musu. Svarbiausiai kisenes prisigrusti limonu o jus paskiau givenkit kaip norit.
  8. Dabar zinosiu . Tai mane buvo subalamutine sake , kad tik seniesiams 2,0 atmosferikams nereikia o visi like reguliuojami.
  9. Tai tokiu atveju svilpini lauk tas sedines ir spakainei registruoji , vistiek nera norinciu bagaznike vazinetis , visdelto dzipas ne marsrutke.
  10. Manau saugos dirzus susideti nera jau tokia didele problema.
  11. Grazus zuvekai, saunuoliai matau ir marmurini uota pajemet, kiek girdejes tuos parsiokus neteip lengva iskrapstiti i valti jei geras pasikabina tai net keliese pakaitom traukia.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.