Pereiti prie turinio

muraskinas

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Jurbarkas
  • Pomėgiai
    auto.

muraskinas's Achievements

0

Reputacija

  1. o su slanga tai kazi ar pavygtu, nes i vaziavus i bala uzgesti,, o po keliu minusiu vel uzkurus, jo je uzstriges gali vaziniet pirmyn atgal, mistika
  2. viskas vyriukai isprendziau beda, nebeskauda galvos iskeiciau savo jeep i mersa s, laikinai nebusiu jeep fanas
  3. pas mane taip pat atsitinka kaip pas minde po vandens
  4. tai va, nes kartais reik isibeget o negali, nes jau iskart zinai kad pagesi. sakau gal yra daviklis temparaturos , greit atvesta ir supuliuoja, nes iskart neina uzkurt, turi palaukt pora minuciu kad galetum uzkurt, toks jausmas kad kuro nepaduotu.
  5. sveiki turiu jeep grand cherokee 5.2l vaziuojant per upeli ar purvyna kur daugiau vandens,padidinus greit per vandeni auto uzgesta. ka reiketu uzdengt ar ka daryt kur ieskot bedu, skriejiklis lyg sausas buna, gal koks daviklis ?
  6. jauciu reikia vamzduka palikt dezej kuris eina i virsu radiatoriaus, o nusukt ta kuris grista , cia as taip sugalvojau jei ne pataisykit
  7. kaip ir aisku bet neparasyta kuri vamzduka palikt dezej, o kuri ne ir ar kai atsuki vamzduka ar reikia uzkimst dezej skyle?
  8. norejau paklaust kuri vamzdiuka atsiukt, is automato einanti link variklio?nes jie abu eina link ten, sakau pasiklausiu kad nesusimaisyciau ir gera lauk ispilciau o bloga atgal i deze nesupilciau
  9. vaziuot vaziuoja jeep mano, o jei suges, busiu dar vienas pavyzdys kad reikia pilt geresnius tepalus. su sita tema jau baigta, aciu visiems uz kantrybe ir patarimus
  10. visi protingi kai nereikia. tai jai paziurejo kompe ar tinka tai reiskia turi tikti, negadins del kazkokiu tepaliu parduotuves raputacija.ir be to jei jau toks protingas esi pasakyk pavyzdi kas susipyle prastesnius tepalius ir po pusmecio vel deze keite?o jei suges tai jau mano bedos.
  11. pajudejau is karazo reikia dar puslitri pripilt tepalo ir bus gerai, tik kai jungiu is R i D pavaras ,girdisi kai persijungia (ting garsas) gal reikia kanors pareguliot ar gal dar tepalas visur nepateko. supyliau nepilnai 8 lt, pirkau galonais ten 3,75l gal ir truksta man puslitrio per abu.
  12. ok tada ir dar supyliau virs normos ir reikia daba uzkurt varikly ir primirsau ant kokios pavaros viskas vyskta?ta prasme is P kur paskui reikia perjungt ir uz kurtam varikliui kiek supult tepalo? ar ir truputi virs normos ar norma kad butu?
  13. pas mane III be H raides, ar cia tas pats? as kurioj buvau parduotuvej siule man tik is gulf firmos tepalus.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.