Pereiti prie turinio

Nafig blokiruotes


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 70
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

As irgi esu isitikines, kad blokiruotes reikalingos tik kalnuose po olas laipiot, Lietuvos ofroudo salygom jos nelabai daznai gelbetu, nors pats esu ne karta pakliuves i tokia situacija, kurioje turedamas blokiruote buciau isvaziaves, bet su jom reikia irgi moket elgtis, siaip ivertines blokiruociu kainas ir ju duodama nauda musu bekelej pasidariau isvadas, kad as iki ju dar nesuaugau, geriau papildoma trosa i bagazine isimest :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jai masinos tiltu eiga maza, tada galines blokiruotes reikia, bet jei pakankamai didele, tada ne. Ce mano nuomone :roll:

 

Kas per terminas tilto eiga, gal paaiskint galetum. Pats esu isimetes BTR blokiruote, bet tik i gala, nes prieky niekam nesiulau, nes habai laksto velniop. Ir tikrai maloniau kai uzsikasus trys o ne du ratai veza

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galinė blokiruotė jei ne 100 proc. tai manau niekam dar nepamaišė, dėl priekinės tai kita kalba, ne visiem pritaikysi, žadu padaryti sau eksperimentą ir užblokuoti savo Jeepo priekini tiltą, pas mane dar papildomai pusašis atsijungia, tai pilną blokiruote tik buzoj reikės naudoti, šiaip tik kairys ratas veiks su galiniu, jei kas taip esą bande tai gal man į AŽ parašykit, ačiu :roll: :idea:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kolegos: man atrodo kad su pilna blokiruote galima sekmingai finisoti ant unimogo arba laplanderio tiltu! niekam ne paslaptis kad siais laikais unimogo tiltu komplektas kainuoja apie 2500lt, ir pilna blokiruote ir portaliniai ir patikimi ir ...... zodziu super, vien pliusai. ir galutinis rezultatas viska paskaiciavus gaunasi kad iskarto geriau sumontuot unimogo tiltus ir vaziuoti be baimes :lol::lol::lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu bet jau ne tas kas yra standartas pakeltas, su unimog tiltais jau tankai, su jais Molėtuose be gervės manau galima buvo pravažiuoti, jei rasčiau gerus tiltus unimog tai pasidaryčiau kita cherokee ir tik su 2.1 TDI, kaip dabar pas mane

 

galiu padeti tau del unimogo tiltu, zinau kas pardavineja, jei idomu rasyk i az :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.