Pereiti prie turinio

Nissan Pthfinder stabilumas


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki!

Isigijau Pathfinderi po Patrol.Kazkoks jis man ne toks stabilus kaip Patrulis.Vaziujant zvyrkeliais(ismusinetu)kazko galas perdaug plaukioja.Asfaltu tas pats,jei kokia duobele sumeto gala normaliai.Kaip as manau to neturetu buti.Padangos 265/70R17 naujos Cooper Discovery AT3.Gal kam buvo problema su galo plaukiojimu?Stipriai sumeto posukyje jei duobe yra tiesiog galas plaukioja.Suvedimas padarytas isvertimas taip pat.Kas galetu buti.

     Aciu!!!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Padangos manau nieko ten neaukstos, dejau ant Navaros 265/75r16 ir normaliai. Slegis, amortikai, galiausiai vaziuokle. Dar ziurint ka su kuo lyginsim, platesnes padangos ant zvyro labiau plaukioja.

Redagavo alga
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man buvo lygiai tas pats variantas pirmajam pathfinderiui, kai ant originaliu ratlankiu buvo sumontuotos padangos ne 235, kaip ir priklauso, o 275 plocio ir buvo kaip balionai pasidare. Kiekviena duobe taip uzmesdavo gala, kad daugiau 80 budavo baisu vaziuot. Pasikeiciau ratus ir pasibaige viskas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

 Klevas kaip visada teisus  :mellow:  o patirtimi reikia naudotis, ypač kai ji dalinama visai veltui.

 

Draugas su naujesniu Nissan patrul ieškojo pagalbos firminiame servise - vibracija prie 80-90 kmh, (mušimas per vairą jaučiamas), pasiūlė įvairius variantus iki priekinio tilto keitimo.

 

Įsėdome, pravažiamome ir pasiūliau padangas pradžiai subalansuoti. Geresnes į priekį blogesnes galan permetė. Servisiukas paprašė 9 litukų už kiekvieną ratą.

 

Reziume gavau dovanų brendžiuko o draugas pamiršo problemas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pakeitem visus apatinius sarnyrus(klibejo) ir viena galines sakes ivore buvo plysus.Nieko gero tas pats.Meto net baisu,per kanalizacijos dangcius netgi meto.Ar gali buti suvedimas,isvertimas kaltas,nes pries darant suvedima su siom padangom jis dar buvo stabilus?Esu ne su vienu dzipu vazinejes su 32 ratais ir nieko panasaus nebudavo,o Pathfinderiui uzkliuvo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.