Pereiti prie turinio

nerius8006

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Šilutė

nerius8006's Achievements

0

Reputacija

  1. Netike tie Pathfinderiai 2 metus turejau,niekam nesiulyciau nebent po miesta vazineti
  2. Na va viskas susitvarke.Radom plysusi sailenbloka ant kurios laikosi suvedimas.Taip ir plaukiojo masina,dabar lekiu su vejeliu
  3. Pakeitem visus apatinius sarnyrus(klibejo) ir viena galines sakes ivore buvo plysus.Nieko gero tas pats.Meto net baisu,per kanalizacijos dangcius netgi meto.Ar gali buti suvedimas,isvertimas kaltas,nes pries darant suvedima su siom padangom jis dar buvo stabilus?Esu ne su vienu dzipu vazinejes su 32 ratais ir nieko panasaus nebudavo,o Pathfinderiui uzkliuvo.
  4. Nepamenu,žvyrkeliu nevažiavau,o nupirkes iskart padangas uzsakiau nes reikėjo tech pravaryti.
  5. Pathfinder 2007.Padangos jam priklauso 255/65/R17 as uzdejau 265/70R17 nemanau ,kad baisiai didesnes uzdejau nei priklauso.
  6. Tecnikine praejau pries 1 sav. vaziuokle turetu buti tvarkoj.Reikes pasitikrinti amortikus,bet siaip kai vaziuoji nesijaucia,kad jie siubuotusi.Daugiau nezinau kas galetu buti.
  7. Sveiki! Isigijau Pathfinderi po Patrol.Kazkoks jis man ne toks stabilus kaip Patrulis.Vaziujant zvyrkeliais(ismusinetu)kazko galas perdaug plaukioja.Asfaltu tas pats,jei kokia duobele sumeto gala normaliai.Kaip as manau to neturetu buti.Padangos 265/70R17 naujos Cooper Discovery AT3.Gal kam buvo problema su galo plaukiojimu?Stipriai sumeto posukyje jei duobe yra tiesiog galas plaukioja.Suvedimas padarytas isvertimas taip pat.Kas galetu buti. Aciu!!!
  8. Uzsidejau 265/70/R17 normaliai atrodo,didesnes nebetilptu.
  9. Supratau.As noreciau didesnes isikisti,todel ir klausiu
  10. Sveiki !!! Nusipirkau as Pathfinderi 2007, yra plikos padangos 255/65R17 ,kokias galeciau uzsideti didziausias (kokios tilptu i arkas,kad negriebtu)?Noriu deti ant tu paciu R17. Aciu!!!
  11. Sveiki !!! Nusipirkau as Pata yra plikos padangos 255/65R17 ,kokias galeciau uzsideti didziausis (kokios tilptu i arkas,kad negriebtu)?Aciu!!!
  12. Dekoju uz issamu atsakyma.Nu ir as taip girdejau ,kad pirmi 2 metai ejo su broku varikliai.As ziuriu sau 2007-2008 metu,manau jau broko neturetu buti .
  13. Sveiki ! Neradau forume apie sio modelio automatines greiciu dezes ir sukuriau tema.Noriu paklausti ju turetoju kaip atsilieps apie automatus?kiek ryja kuro su standartineis ratais?Kaip siaip meto pavaras(ar neveluoja kaip musu turetas Navara 2.5).Kas geriau automatas ar paprasta greiciu deze? Aciu!!!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.