Pereiti prie turinio

WJ priekinis kardanas


shelsmas

Rekomenduojami pranešimai

Domaso gal planuoji uzsisakyti ta poliretano komplekta?Kaina tikrai nebloga, gal butu galimybe susikoperuoti?

 

 

Dabar man ir tas komplektas per didelė prabanga, yra kitų išlaidų... Bet gali ir pats užsisakyti, aš iš jų pirkau kėlimo šaibas, tai siuntimas kažkas apie 15-20eur kainavo.

Mačiau yra ir Lietuvoj pirkti, via čia, bet čia ko gero geresnės, nes gerokai brangiau..

 

Yra tų įvorių kelių tipų - minkštesnės (oranžinės) ir kietesnės "off-road" (mėlynos/violetinės) - pats nelabai įsivaizduoju koks efekto skirtumas... Va čia keli variantai WJ'ui:

http://www.elast-pol.pl/index.php/polibusze/jeep/jeep-grand-cherokee-1/jeep-grand-cherokee-wj-wg-1

 

 

Jei pirksi ir susimontuosi, būtinai parašyk koks efektas ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 806
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Na va idejau ta granata. Tik kotais pavaziavus 5km ir patikrinus ji ganetinai karsta yra. Tepala visa tubele suleidau. Taip turi but pradziai ar ne?

Nu, teip, aš pravažiavau lygiai tiek. Tai rankos neišlaikiau. Dar po kiek laiko, ataušus, pakartojau eksperimentą 10 km. atstumu. Vos parvažiavau iki garažo. Granata net pamėlynavus, gumos nerasta, skuteliai tik.

P.S. pas mane buvo jau liftuotas jeep .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi, šiandien buvau "Kardane". Apžiūrėjo meistrai mano kardaną su dviguba kryžme, išsimatavo. Kardanas geras, nėr prie ko prisikabint, nors ir guma, kuri gaubia atraminį šaratą, yra įplyšusi. sako dažniau pavalyt, prapūsti su oru ir tarnaus dar ilgai. Nuramino ;) .

 Rem. komplekto kaip ir nebūna, bet sakė pasidomės ar taip yra iš tikrųjų. Gali pagaminti bele kokį kardaną su dviguba kryžme. Taigi, kaip sakiau, išsimatavo, nusifotkino ir sakė paskambins po kokios savaitės, duos žinot kokios kainos tos dvigubos kryžmės.

Taigi lauksiu žinių.

Beje pas juos mačiau naują WJ-o priekinį kardaną su granatom. Kaina kažkur apie 900 senų pinigų  buvo. Dabar 260 €

Redagavo Mive
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip galima ten ja neteisingai sudet ir eksplotuot? Tokia kai nibela gal taip nesumastys pasakyt. Bet kai pirkau sake dar nieks nebuvo gryze ir pasiskunde kad kazkas blogai. Teks pralauzt ledus :)

Kokia buvo guma? Su plačiu kraštu ar siauresniu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Niekada neispresit sitos pr kardano problemos, nes net Jeep konstruktoriai jos nesugebejo issprest, nebent pakeistumet i kita visureigi, be kardano sarnyru, tada ir baigtusi jusu problemos  :D. Parodykit bent viena, normalu visureigi su kardano sarnyru, apsaugotu guma, naudojant bekelej, kuris dar ir laikytu, o dar ir minusinej temperaturoje ? Jei tokio neradot, tada tai reiskia - jus pasirinkot ne visureigi, o parketnika. Rinkites normalu visuregi su kryzmem , o ne su "pornografija" kardano konstrukcijoje.  :study:  :D

Redagavo Laumkelis2
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oho, čia pridiskutavot nemažai... :)

 

Laumkeli - nereikia taip griežtai - WJ tikrai dar ne toks parketnikas nuo kurių šiandien verkt norisi... Ne Wrangleris, ne Land Cruiseris, ne Defenderis, bet tikrai ne kokia Panda...

 

Dėl tų diskusijų apie tą granatą, tai aš matyt laimės kūdikis - matyt man pasitaikė "jubuliejinė" Pascal granata, nes man ji nekaito (specialiai tikrinau nes ir istorijų buvau girdėjęs ir youtube mačiau kaip kitiem užkaista). Taip pagalvojus - gal tikrai čia laimės dalykas jei tas Pascal tokia jau liūdnai pagarsėjus kontora, kad vien šitoj temoj tiek blogų atsiliepimų apie jas. (aš tai nei giriu, nei niekinu kol kas)

 

Mive, kaip suprantu planuoji darytis tą dvigubą kryžmę? Duok žinot kiek jie paprašys už tą dviguvos kryžmės kardaną. Kažkaip galvoju, kad nors ir naujas WJ kardanas už 260€, aš vis tiek geriau turbūt rinkčiusi geriau dvigubą kryžmę... (kam tą kardaną naują dėt jei probleminė vieta būtent tik razdatkės granatinė jungtis...)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.