shelsmas Sukurta Rugpjūčio 28, 2014 Dalintis Sukurta Rugpjūčio 28, 2014 Sveiki, Pas mane beda... prasisuka kazkas ir nesuveikia priekinis tiltas.. Gal kas turi priekini kardana nuo WJ 4.7 ir galetu susikeisti su mano laikinai tam kad degnozuoti gedima.. Neliksiu skolingas. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Teodoras Atrašyta Rugpjūčio 28, 2014 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 28, 2014 Jau nepamenu kam nuveziau kardana nuo 4.7, lygtai i Moletus ) Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shelsmas Atrašyta Rugsėjo 26, 2014 Autorius Dalintis Atrašyta Rugsėjo 26, 2014 Klausimas WJ vairuotojams su bet kokiu liftu, kaip laiko jusu priekiniai kardanai su CV joint ish dvieju galu ? Gal kas dejo su U joint jungtim kardana - pasidalinkite patirtim. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Rugsėjo 26, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 26, 2014 Klausimas WJ vairuotojams su bet kokiu liftu, kaip laiko jusu priekiniai kardanai su CV joint ish dvieju galu ? Gal kas dejo su U joint jungtim kardana - pasidalinkite patirtim.Kol buvo WJ stokinis, su kardanu problemos nebuvo, o kai sukėliau 2", pradėjo prie razdatkės granatos apsauginę gumą graužt. Va tau ir liftas. Nebežinau ką daryt. Nusipirkau trečio golfo vidinės granatos apsaugą, bandysiu dėt. Skylės atitinka idealiai, o ir guma platesnė , turėtų nebeliesti.U joint jungtis retas ir brangus dalykas. Liftui būtų idealus variantas. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jeepcherokee Atrašyta Rugsėjo 27, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 27, 2014 Kol buvo WJ stokinis, su kardanu problemos nebuvo, o kai sukėliau 2", pradėjo prie razdatkės granatos apsauginę gumą graužt. Va tau ir liftas. Nebežinau ką daryt. Nusipirkau trečio golfo vidinės granatos apsaugą, bandysiu dėt. Skylės atitinka idealiai, o ir guma platesnė , turėtų nebeliesti.U joint jungtis retas ir brangus dalykas. Liftui būtų idealus variantas.Nelaikys tau ta golfinė, per minkšta guma, susiskambink su Vaidu, Pushka pasakys kur gumą gerą gaut Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Minnde Atrašyta Rugsėjo 27, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 27, 2014 Manau visiem bus idomu kur guma geta gauti. Paviesinkit. As tai ant tu 'minkstu' gumu uzdedu guminius ziedus ir tada laiko. Aciu uz patarima Laumkeliui. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
katis Atrašyta Rugsėjo 27, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 27, 2014 tas pats ir pas mane 2 liftas ir kardano granatos guma plysus, dabar ideta kiniska granata su guma ziuresim kiek laikis Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jeepcherokee Atrašyta Rugsėjo 27, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 27, 2014 Gumos nelaiko dėl didelių sūkių, žiedeliai guminiai gerai, jie būtini bet jie neamžini išorėj nes pritaikyti ne tam Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Teodoras Atrašyta Rugsėjo 27, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 27, 2014 (redaguota) Cia ziurekit gal ;)/>/>http://www.jandrcvjoints.co.uk/jeep/Kam kas ydomu i AZ Redagavo Rugsėjo 27, 2014 Teodoras Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Rugsėjo 27, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 27, 2014 (redaguota) Manau visiem bus idomu kur guma geta gauti. Paviesinkit. As tai ant tu 'minkstu' gumu uzdedu guminius ziedus ir tada laiko. Aciu uz patarima Laumkeliui.Kokius guminius žiedus dedi?Nelaikys tau ta golfinė, per minkšta guma, susiskambink su Vaidu, Pushka pasakys kur gumą gerą gautPrimink man jo telefoną į až. Būsiu dėkingas. Redagavo Rugsėjo 27, 2014 Mive Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Domaso Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Paaiškinkit man durneliui kurioj ten vietoj pradeda tą gumą graužt, kažkaip nepagaunu.. Kad ten ta guma viduje yra, neatrodo kad ji galėtų prie ko nors liestis.. Čia gal kalbat kad atplyšta jinai visu spinduliu nuo to vidinio gumos lenkimo? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Plyšta ten kur yra gumos užvalcavimas. Bent jau pas mane taip plyšo, nes pakėliau 2". Nuotraukoj matosi išmušimas, ten kur valcuojasi guma, nes teko pasivažinėti gan nelygia vietove. Preiš pakėlimą, kai keičiau seną gumą, irgi buvo panašiai trūkę. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Domaso Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 (redaguota) Plyšta ten kur yra gumos užvalcavimas. Bent jau pas mane taip plyšo, nes pakėliau 2". Nuotraukoj matosi išmušimas, ten kur valcuojasi guma, nes teko pasivažinėti gan nelygia vietove. Preiš pakėlimą, kai keičiau seną gumą, irgi buvo panašiai trūkę.Nelabai gerai ten nuotraukose matosi, bet pas tave lyg ir viduj plyšus? Pas mane tai dar nėra lifto, bet buvo plyšus va taip (čia turbūt nuo senatvės). Įdėjau dabar va tokią granatą, bet ji šiek tiek kitokios konstrukcijos, ta guma ne iš vidaus užvalcuota, bet "užraitota" / užlieta ant išorės, sunku buvo gerai nufotkint, bet gal matysit. Sakau gal tokia geriau laiko, neatitrūksta taip lengvai nuo to užvalcavimo? (jei įdomu, ją pirkau iš forumiečio "romcik"). Redagavo Rugsėjo 29, 2014 Domaso Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 (redaguota) Sena apsauga lygiai tokia pat kaip ir mano buvusi. Kiek domėjausi jos eidavo Limitedams ir Overlandams. Jų borteliai yra labiau išlenkti. Čia, kur nusipirkai, Yra Laredinė, ji siauresnė. Tokia buvo pas mane ,kur nuotraukoj. Jei nevažinėsi ekstremaliom sąlygom(grioviais ar miško keliukais), laikys.Turėtų būti tipo va tokia apsauga:http://www.ebay.co.uk/itm/JEEP-GRAND-CHEROKEE-4-7-WJ-WG-FRONT-PROPELLER-SHAFT-CV-JOINT-END-BOOT-KIT/121060249225?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140107083358%26meid%3D69468e19c5264af5ad3f9c0040192a17%26pid%3D100011%26prg%3D20140107083358%26rk%3D7%26rkt%3D10%26sd%3D331264106182 Nuors čia rašo , kad su 4,7 varikliaishttp://www.ebay.co.uk/itm/BOOT-KIT-FRONT-PROPELLERSHAFT-CV-JOINT-REAR-JEEP-GRAND-CHEROKEE-1999-2004/311066042615?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140107083358%26meid%3D69468e19c5264af5ad3f9c0040192a17%26pid%3D100011%26prg%3D20140107083358%26rk%3D3%26rkt%3D10%26sd%3D331264106182Čia geriau matos. Redagavo Rugsėjo 29, 2014 Mive Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Domaso Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 (redaguota) Žinau, sena apsauga pas mane ir buvo tokia labiau išlenkta (kaip suprantu didesniam kardano kampui). Dabar į šitą savo naują kaip pažiūrėjau, tai dėjus liftą, jau jai kampas ber didelis būtų ir liestų tą bortelį... Beje, turiu dar ir visiškai naują Overlandinę (išlenktą/platesnę) gumą (kur toj tavo nuorodoj, nes buvau pirkęs anksčiau lygiai tokį pat rinkinį), tai manau reikės užsidėt tą platesnę gumą kai dėsiu liftą.Jei kas rasit kur gaut patvarią granatą, o dar geriau U-Joint antgalį - pasidalinkit info Redagavo Rugsėjo 29, 2014 Domaso Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mortal Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dazniausiai gumos plysta vidiniame ilinkyje, o ne isoriniuose. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
okagersma Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 sveiki man subirejo granata priekinio kardano prie dezes. gal kas zinot kur galetu ja isigyt?ar bent granatos koda? aciu Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Domaso Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 sveiki man subirejo granata priekinio kardano prie dezes. gal kas zinot kur galetu ja isigyt?ar bent granatos koda? aciuKreipkis į forumietį Romcik, pas jį gausi tokią granatą kaip mano nuotraukoj šiek tiek aukščiau. Kaina apie 130 Lt. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
okagersma Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 gal turi koda granatos uzsisakyciau pats. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Domaso Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Kiek domėjausi, gamykliškai net nebuvo galimybės užsakyt tas granatas atskirai, nebent su visu kardanu. Šitos granatos yra "Aftermarket" produktas, tai gamyklinio kodo joms nerasi. Galiu jei nori pažiūrėt tos savo granatos kodą, nes dar dėžutės neišmečiau, bet ten bus kodas tik to gamintojo. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
okagersma Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 ok ,buciau dekingas Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Domaso Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 29, 2014 gal turi koda granatos uzsisakyciau pats.Va granata kur pirkau iš Romcik. Bet manau pagal tą kodą nelabai ką rasi... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mortal Atrašyta Rugsėjo 30, 2014 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 30, 2014 Ras ras, sio gamintojo granatomis prekiauja ne vieana kontora lietuvoj. Viena is ju - Klaipedoje, vadinasi Autoamera. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Spalio 3, 2014 Dalintis Atrašyta Spalio 3, 2014 (redaguota) Tai va, vyručiai, jau prisidariau su tuo 2"liftu sau bėdų :(/>. Tik pavasarį buvau pasikeitęs granatą su guma prie razdatkės. Nu ir ką, po liftavimo pravažiavau berods 2 tūkstantėlius km. ir parėjo apsauginė guma bei granata. Va tau blyn ir liftas. Jei ateity taip reiks keitinėt kas kelis tūkstantėlius, bankrotan sueisiu ;)/> . Redagavo Spalio 3, 2014 Mive Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Smmeska Atrašyta Spalio 3, 2014 Dalintis Atrašyta Spalio 3, 2014 liftas cia niekuo detas. kol nenusipirksi tinkamos kokybes kardano, tol bedos nesibaigs net jei lifta ismesi. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar