Pereiti prie turinio

shelsmas

Nariai
  • Pranešimai

    152
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    automobiliai

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

shelsmas's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, Gal kas turi patirties kaip prasisukti? Uzmaciau daug neblogu Land Rover Discovery 2, aukshtos komplektacijos, gerai islaikytu uz priimtina kaina - skirtumas tarp EU kainos beveik per puse. Klausimas kaip su registracija ? Jeigu permeti vaira ? Skambinau i regitra, tai jie pasake kad turi tureti tech apziura, tada paskambinau i tuvlita, tai jie pasake kad turi tureti sertifikata, kad perdarytas vairas autorizuotame servize ir dar atlikti ekspertize pas juos - kas manau yra misija neimanoma. Paklausiau o kas jeigu Uk dokai bet orginaliai vairas kairej, tai sako VIN numeris parodo kur orginaliai vairas turi buti Left hand drive ar right hand drive, "ekspertas" sako, kad pas land Rover VIN numeris nerodo to, tad turi ish atstovo gauti patvirtinima, kad masina buvo pagaminta su vairu kairej pusej. Zodziu kaip visada pas mus, duok jiem papieriuku ir kuo daugiau. O kaip jeigu su perdarytu vairu registruoti kitoj shali ir po to registruoti LT ? Pvz Latvijoj, Estijoj, ar DE, kaip jie ziuri i tokias masinas ? Arba dar kitas, bet cia turbut tas ant to isheis, permesti rema nuo LT masinos ant UK + VIN zenkliukus, bet cia finansiskai gausis turbut panasiai kas pirkti tiesiai masina ish EU Jusu pamastymai ? P.S. Radau teismo nutarti, kuri leido registruoti su permestu vairu, bet masina jau buvo registruota LV https://eteismai.lt/byla/97806876883178/eA-697-662/2017 Tik Idomu po 2 metu kai jam reikes atlikti tech apziura, ar neprisikabins jie vel, kai VIN parodys kad cia buves UK.
  2. Sveiki, Land rover Discovery 2 TD5 pramuse tarpine, pucia kompresija i ausinimo kanala. Visa kita gerai, tepalo nedaugeja, dumu nemeta, vedasi ir dirba variklis graziai. Pirmas mano Land Roveris, tai nzn kur pirkti dalis ir kur tvarkyti - pas ka? Patarkit prasau, kas galetu pakeisti tarpine, gal kazkas po darbo pas save garaze atlieka panasia paslauga Kaip su kainom, tarpines keitimas + tarpine ? Aciu
  3. Nice pas mane ish 0.4 iki 0.8 ir vis smagiau, o cia 2. Gal atskleisi paslapti kuriuos varstus ant siurblo sukineti ? Arba rekomenduosi zmogu kuris tai dare ?
  4. nzn as pats varzto nesukinejau, bet pakelem paprastai, istatem intercooler ir shlangute kuri eina i wastegate tai pastatem trishaki, kad slegis nueitu i lauka ir veliau atidarinetu wastegate - tada pradejo pusti nuo orginaliu 0.4 iki 0.8 bar. Bet megciau dar ir su raztais ant siurblio pazaisti. Ar pavyko pakelti ?
  5. nzn as pats varzto nesukinejau, bet pakelem paprastai, istatem intercooler ir shlangute kuri eina i wastegate tai pastatem trishaki, kad slegis nueitu i lauka ir veliau atidarinetu wastegate - tada pradejo pusti nuo orginaliu 0.4 iki 0.8 bar. Bet megciau dar ir su raztais ant siurblio pazaisti. Ar pavyko pakelti ?
  6. Man irgi prasau kolega, ignas.paleckis@gmail.com Aciu
  7. Nzn sito, gerve jis jau pats state... As manau kad cia padaryta taip kad butu galima ja lengvai nuimti, kai po miesta vazineji. USA maciau chebra ant easyfix yra taip pasidare...
  8. Va mano buvusi pardavineja http://www.autogidas.lt/jeep-grand-cherokee-visureigis-2000-0128631871.html
  9. Turejau 2000' WJ 4.7+dujos, tai labai patenkintas buvau, kaip sakoma ir i darba ir i soda, bet po sodo i darba vaziuodavai aplankstytas - del to ir ishkeiciau i dvi masinas viena i darba kita kovinis patrulis i soda. Bet siaip tai, su 32 ratais mud ir 2" liftu mieste jis man imdavo min 25l duju. Pildavau be PVM tai vaziuodavau kaip su kokiu dyzeliu kuris ima 10l. Miegoti gali issitieses, biski tik suskersuoji kojas ir ledas ( 188cm ugis ). Prie shaltienos priprantama, buvau susidejes visur poleritana ir amortizatorius tipo 2" lift komplekta - tai galiu pasakyti kita karta deziau tik GERUS AMORTIKUS ilgesniu shtoku ir po orginaliom spiruoklem poleritano shaibas, gal dar kaikuriuos salenblogus poleritaninius, bet tikrai ne visus, nes gaunasi per daug kietas. Pas mane buvo 4 pavaru automatas - ieskociau 5 pavaru, trasoj jos kaip ir truksta... Siaip vykes aparatas....
  10. Pasilaiciuose, pasilaiciu g. 6 nuo zalio NP sekamdieni dienos metu pavoge led bar 138 cm, laida nuojove prie pat ledo. Tad jeigu siulytu nupirkti prasau informuoti AZ.
  11. Man ant vairo traukes zuvirino kampuoti, tvirtesne tapo P.S kada vaziuosim i Buivydzius jusu keliais ?
  12. I savo 3.3td idejau IC pakeliau boosta su trishakiu iki 0.9bar, idejau EGT - bet kazkodel nerodo ( gal blogai pajungiau - ziuresiu ). Dabar mastau pazaisti su kuro mishiniu, gal gali kas papasakoti kuri ten varzta sukineti reikia ? Ir kaip tei teisingai daryti ?
  13. Tai va zodziu ishkeliau savo patrol, pastaciau astros spiruokles and galo ir priekio dar ikisau LSD tilta i gala. Ant viso sio modo dabar amortizatoriai per trumpi gaunasi, pakabinus ratus ganasi 55 cm galas - tokio ilgio amortizatoriaus reikia, gal kas patars kokius nuo kokios masinos statyti ?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.