Pereiti prie turinio

Arūno laidotuvės


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Arūnas bus laidojamas sekmadienį apie 14h. Tabariškių kapinėse, Rigauduose, Kauno raj. Siūlau palydėti šį puikų žmogų, bendramintį ir visų mūsų kolegą į paskutinę kelionę su visureigių kolona. Kreipiuosi į visus pažinojusius ir į tuos kuriems neteko su Juo susipažinti - prisijungti, bent taip atisidėkosime už daugeliui suteiktą Arūno pagalbą ir geraširdiškumą. Taigi, prašau parašykite čia visi tie, kurie prisijungtų, tada matysime ar verta važiuoti kolonoje, ar važiuojame kiekvienas sau. Ačiū.

 

 

DĖMESIO. Keičiasi laikas. Mišios Tabariškių bažnyčioje (Ringauduose vyks 14h.) RENKAMĖS rytoj (05.18) 13 valandą Raudondvario MAXIMOJE prie Regitros ( Raudondvario pl.284A) Arūno artimieji pajudės iš namų su urna apie 13:20, todėl 13:30 turime jų jau laukti MAXIMOJE ir palydėsime kolonoje iki bažnyčios.

Redagavo LukasLR
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Chebryte, kažkaip pagalvojau, kad į laidotuves neišeis nuvažiuot, bet norisi padaryt kažką tokio gero...manau jo šeimai dabar labai nelengva, nelengva žinoma ir ateityje bus, tad gal nors kiek pagelbėsim...gal sakau kas geriausiai pažinojot, Arūną ir jo šeimą, duoumėt sąskaitos nr., tada kas kiek galim sumetam, ir per laidotuves paduotumėt žmonai nuo forumo ? Ką manot ? Nežinau, gal reikėjo atskirą temą sukurt, bet sakau mažu nepalaikysit minties, tad klausiu čia...

Redagavo Giedrioks
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Arūnas bus laidojamas sekmadienį apie 18h. Tabariškių kapinėse, Rigauduose, Kauno raj. Siūlau palydėti šį puikų žmogų, bendramintį ir visų mūsų kolegą į paskutinę kelionę su visureigių kolona. Kreipiuosi į visus pažinojusius ir į tuos kuriems neteko su Juo susipažinti - prisijungti, bent taip atisidėkosime už daugeliui suteiktą Arūno pagalbą ir geraširdiškumą. Taigi, prašau parašykite čia visi tie, kurie prisijungtų, tada matysime ar verta važiuoti kolonoje, ar važiuojame kiekvienas sau. Ačiū.

Visa diena dirbsiu Vilniuje, - bet manu 18 valandai spesiu atlekti, - tad galit mane skaiciuoti, jog busiu...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

DĖMESIO. Keičiasi laikas. Mišios Tabariškių bažnyčioje (Ringauduose vyks sekmadienį 14h.) RENKAMĖS rytoj (05.18) 13 valandą Raudondvario MAXIMOJE prie Regitros ( Raudondvario pl.284A) Arūno artimieji pajudės iš namų su urna apie 13:20, todėl 13:30 turime jų jau laukti MAXIMOJE ir palydėsime kolonoje iki bažnyčios.

Redagavo LukasLR
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kreipiuosi ypatingai į visus kauniečius, kas turės galimybę rytoj (sekmadienį), nepatingėkit ir atvažiuokit su visureigiais 13h. prie MAXIMOS Raudondvario pl.284, kaip matot forumiečiai pasistengs atvažiuoti ir iš kitų miestų, nesvarbu ar pažinojot Arūną, ar ne, prisijunkite visi kas galit palydėti šį žmogų į paskutinę kelionę, kuo mūsų bus daugiau, tuo labiau Arūno artimiesiems parodysim koks Jis mums buvo svarbus ir geras žmogus. Pasidalinkit žiniom ir su kitais kolegom, kurie ne visada forumą skaito.

 

 

P.S. Kas rytoj norės Arūno šeimai paaukot pinigų grynais, susiraskit mane, sudėsiu viską į bendrą vokelį.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.