Pereiti prie turinio

frontera b vairo stiprintuvas


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki

matau čia daug nusimanančių tai gal kas papasakos. Mašina Opel Frontera B, variklis 2.2 dyzelis, o problema su vairo stiprintuvu. Kartais sunkiai sukinėjasi vairas (dažnai pastebiu prisiparkuojant, kai reikia daug sukinėtis). Davus gazo situacija pasitaiso, tai kaip ir spėju gali būti kaltas stiprintuvo siurblys (nors nelabai žinau kaip jis veikia, bet davus gazo gal jį greičiau suka ir jis sukelia didesnį slėgį ar pan..)? O jei taip tai ką pats su juo galėčiau nuveikti? ar jis tik keist? ar restauruot (kažkur mačiau, kad juos restauruoja)?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tikriausiai nebesudaro atitinkamo slėgio, nes darbiniai paviršiai nušlifuoti mikrono tikslumu. Užteko tik tiek, jei kada trūko dexrono, arba buvo supiltas žemesnės kategorijos skystis. Turim atstatančių cheminių priedų. Skambink, patarsim: 85 2404481, 8698 23630

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dirželis manau normaliai įtemtas pagal pajudinimą (necypia), o jei jau keist stiprintuvo skystį tai į kokį gal galit parašyt tiksliai markę (jų ten visokių yra, įvairiom mašinom) :)

dar papildymui pvz kątik užkūrus mašiną jei reikia apsisukti viskas veikia gerai, bet jei jau nuvykstu kažkur ir sukinėjuosi dažniausiai vairas sunkiai sukinėjasi.

Redagavo aandreyy
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pakeičiau stiprintuvo skystį, nepadėjo. Ta prasme kai stiprintuvas gerai veikia tai truputį lengviau vairas sukinėjasi :)/> bet vistiek užeina sunkiai sukinėjasi.

 

prieš pora dienų pakeičiau stiprintuvo siurblį ir problema nepasireiškė, tai gal padėjo jei kam įdomu.

Redagavo aandreyy
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.