Pereiti prie turinio

MP II 2.8 neisyla variklis


tukas999

Rekomenduojami pranešimai

Ar vazuojant at stovint efektas tas pats iskarto irgi

Galvojau termoststad bet pakeitus ir uzdejus

kartona nieko nepasikeite

Mano keli pazystami buvo susidure su peciuko problema, nes uzkalkeje ar uzsikise budavo, kazkas tai tokio tai keite naujus radiatorius peciaus tada pradejo silt salonas, bet pas juos temperatura variklio normoj budavo, gal termostata idejai 72 laipsniu o ne 82

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

micas yra siltas ir taip tikrai negali buti,pora minuciu ant laisvu nors ir prie -25 ir jau silta.Sakyciau,kad jei temperatura nekyla kaltas daviklis kur galvoj stovi(buvo toks atvejis tik 2,5 motorui)bet jei ir pecius nesildo tai ,arba jis uzsikises,arba termostatas pilnai neuzdaro, bet vasaros laiku vistiek turetu silt :unsure:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Taigi susitvarkiau savo beda, noriu pasidalinti informacija gal kam pravers. Kaltas buvo salono peciukas. Uzsikises, dabar silta viskas liuks. Nors kaip pagalvoju simptomai idomusbuvo, laisvomis dar kazkiek sildo, bet kaip pradedi vaziuoti tai visai salta pradedavo pusti...

Na ir aš kai turėjau 2.8 dyzeliuką tai iki -10 dar nieko bet kai prie -18 važiavom į Vilnių ir mano šturmanai pradėjo prie Vilniaus kalent netik dantim bet ir kojom tai supratau kad kažkas netaip :D , nusipirkus benziną pasigendu kondiškės nes karšta kaip ir vasarą taip ir žiemą :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sveiki, pas mane ir panasi problema, gana letai isyla o plius ir ventiliatorius silpnai pucia (padetys visos veikia). Termostatas tikri vekiantis, gal esate kas sprende ir issprende panasias problemas? O gal taip ir turi silti? Bijau ziemos....

Pas mane panasi beda, tik variklis 2.5

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

sveiki, panasi beda ir pas mane, variklis yra siltas viskas tvarkoj, bet peciukas nenori pusti silto oro, ar stovi ten oro filtrai ir kur juos rasti? 

Leisk paklaust prie ko čia oro filtrai ir šiltas oras - tai du tarpusavy nesusietini dalykai . Va jei oro kiekis mažas prie didelių ventiliatoriaus sūkių tai tada gali būt kaltas ir oro filtras arba pūkais , lapais ar dar kažko apnešta radiatoriuko išorė.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Norint pasižiūrėt, ar gerai veikia pečiukas, įsijunk vidinę oro cirkuliaciją, ventiliatorių ant didžiausių apsukų. Šiaip nėra ten jokio salono filtro. Greičiausiai bus užsikimšęs pečiuko radiatorius, gal iš išorės (kaip paaiškino Klevas), o gal iš vidaus, nes prasta antifrizo cirkuliacija per radiatorių.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.