Pereiti prie turinio

kestasalytus

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas kestasalytus turinys

  1. As negirdejes tavo masinos garso, bet esu stipriai susidures su L200 2.5d , del tokiu barskejimu. Imini sankaba garso nera, atleidi toks bildejimas, tose dezese taip turi buti. Gamintojo aiskinimu tai yra viskas gerai, krumpliaraciu darbas jie taip aiskina.
  2. Panasi tema apie sankabas pasiteirausiu ir as, turiu Pajero II 2.8 LWB, sankaba i pabaiga, galvoju keisti. Patarkit gal kas esat deja didesnio patvarumo ar keramikos, masina buna naudojama ir purvynuose.
  3. Variklis2,8d. Aciu labai uz pagalba! Mano mintis ne kuo platesnes sudeti, bet kad paaukstinti prosvaisa, sukelti. Kaip manot optimaliau gal 33x11.5r15 ?
  4. As kiek susidures del siurbliu tai meta ir gedima ir dumina stipriai ir net kalimas girdisi jei jie kalti. O pas tave uzvedus dirba graziai? Siltas/saltas skirtumas koks nors yra? Jei yra pradeciau nuo voztuvu reguliavimo ziureti.
  5. Vyrai pagelbekite, turiu Pajero 1998m. 4 duru, keliu kebula nuo remo 5 cm., kokius ratus galiu ideti?
  6. Taigi susitvarkiau savo beda, noriu pasidalinti informacija gal kam pravers. Kaltas buvo salono peciukas. Uzsikises, dabar silta viskas liuks. Nors kaip pagalvoju simptomai idomusbuvo, laisvomis dar kazkiek sildo, bet kaip pradedi vaziuoti tai visai salta pradedavo pusti...
  7. Sveiki, pas mane ir panasi problema, gana letai isyla o plius ir ventiliatorius silpnai pucia (padetys visos veikia). Termostatas tikri vekiantis, gal esate kas sprende ir issprende panasias problemas? O gal taip ir turi silti? Bijau ziemos....
  8. O kaip tada ziema sekasi vazineti apledejusiais ar snieguotais keliais? Truputi pavojinga speju ? Tada jau patarkit, ieskojau Patrulio, gal pasuoti ir imti Pajero? Noriu naudoti tiek miske pasivazineti tiek kasdieniame naudojime..
  9. Sveiki visi, Su Patruliais patirties neturiu, patarkite. 4 Wd sistema juose iki 2000 m., galima pastoviai ijungtu priekiniu tiltu vazineti ar nelabai? Full time ar part time?
  10. Taip visu III super select. Rezimai 2H, 4H, 4HLC, 4LLC. Su 4H gali pastoviai vazineti.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.