Pereiti prie turinio

Arunasppp

Nariai
  • Pranešimai

    926
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    arunasppp1

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    Sportas, medziokle

Paskutiniai lankytojai

2.441 profilio peržiūra

Arunasppp's Achievements

1

Reputacija

  1. Tai, kad tie musu daunai 10 tasku skyre. Eina jie nx narkomanai.
  2. Taip puse metu buvai dinges, pakol tau Vana remontavo, nebuvo mums ka cia veikti. Matei pas mane kieme sukrypusi Gelika. Toze papuoliau ant sudmalio. Isarde, perdaze ir nesurinko, pinigus i prieki sumokejau. Viska ismete, dar panele naujesnio ikalbejo pirkti, kuria daug reikalu uzdeti. Nu i co, jei protas paskui dupa vaiksto, tokia pabaiga ir turi buti. Nerandu "krapstuko", kad pabaigtu surinkti.
  3. Buciau nevaziaves, laiko pritruko. Jei pradesi Sarui remontuoti automobilius ka mes veiksime? Ir jam paciam truks demesio. :lol:
  4. Pas Vyti nevaziuok, temos nebus kaip "uzkurti". :P/> Ir su Klevu neprasidek.
  5. Kam duoti, tas kuris savo gyvenimo nesusitvarko? Nepades, ir kiti uz ji nesutvarkys.
  6. Yra toks forumietis - Zbigne. Visu galu meistras, gal tau buta sutiktu remontuoti.
  7. Sarunai, tavo isskirtinumas - pacio profesionalumas ir tvarkingas automobilis. Koks automobilis toks ir seimininkas. Su L300 atrodai ........ Pyp, pyp, pyp. Su Vanu kazkiek geriau, ivaizdzio prasme. Kasdieninio vazinejimo kas antro koncerto honorara pasiimtu Vanas. Teisingai pasakyta, nusipirk Transporteri. Nusidazyk ryskia spalva, uzdek reklama ir turesi netgi labai isskirtini automobili. Labiau suprantama musu liaudziai. Nors tave mokyk nemokes, tik medinis kostiumas pakeis.
  8. Tikrai atgal nebuna, trauki is kisenes daug lituku, arba kurį tai laikotarpį valgai valdiska duona. :lol:/>/> Civilizuotu budu reikia spresti iskarto. Po kurio laiko, kad i paty nesikreiptu teisininkai, del skolos. Tikiuosi vekselio nepasirasei. :)/>/> Tunks: tu cia prisisvaiges apie Chimiko kazkokius budus :lol:/>/> ne kiekvienam ir kiekvienoje valstybeje jie tinka naudojimui. Gali gautis atoveiksmis, kurio pasekmes parasiau pirmame sakinyje.
  9. Ragai ant stogo, ragai ant galvos , be reikalo tu Van suzeminai, netilpsi.
  10. Ne tik, kad prie suskilusios geldos, bet dar ir 3500Lt gaus susimoketi.
  11. Del sio pomegio ir pagalbos visuomenei, viena diena jo seima netures uz ka maisto nusipirkti.
  12. Galva pas jie vietoje, tik kartais naudojama ne pagal paskirti. Jeigu kas neturite ka veikti, ar keli litai pleso kisene, kreipkites i Sara. Niekaip nesuprantu, kam jam tas Vanas, L300. Na, bet cia jau kita tema - Saras 4x4!!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.