Pereiti prie turinio

TALEX

Nariai
  • Pranešimai

    92
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Darbo dienos: Vilnius Savaitgaliai: Miskas
  • Pomėgiai
    Medziokle

TALEX's Achievements

0

Reputacija

  1. Jo, galvutes nutrauke, habai buvo nauji pirkti is forumiecio.
  2. Sveiki, pazįstamui pries pusmeti nutrauke du varztus habu, pasikeite ir sekmingai vazinejo iki praeitos savaites. Kol vel nenutrauke varztu, vienoj pusej 3 kitoj 2 varztus. Kodel nutraukia varztus, gal guoliai kalti, gal kam jau taip buvo. Habai mechaniniai.
  3. Mano keli pazystami buvo susidure su peciuko problema, nes uzkalkeje ar uzsikise budavo, kazkas tai tokio tai keite naujus radiatorius peciaus tada pradejo silt salonas, bet pas juos temperatura variklio normoj budavo, gal termostata idejai 72 laipsniu o ne 82
  4. Gal degimas labai ankstyvas, todel ir meta juoda duma
  5. Isimtas filtriukas buvo su defektu ar kaip kitaip pavadint nzn, nes buvo dvigubas sietas, gerai isplovus ir praputus, net ir tada vos vos prasisviesdavo ir prasipusdavo, kitu kiek teke buvo matyt tu siurblio filtriuku tai su jais viskas gerai budavo. Manau supratot ka norejau pasakyt .
  6. Zinok valydavom kas savaite kol neisemem , tada tarp filtro ir siurblio idejom papildoma dyzelio filtriuka, o is siurblio isemem visai.
  7. Man galoperiui ir is siurblio ejo burbulai ir leido dyzeli per asele gazo,bei soninius dangtelius, tai nuemiau siurbli o draugelis i panevezi nuveze, tai uz siurblio perrinkima sumokejau 150 ar 170, gerai nebeatsimenu. Dar filtriuka isimk is siurblio, pazistamui nesigazavo tai filtriuka isemem ir viskas susitvarke
  8. galoperis = pajero iki 1990.11 tik maziau papuve, motorai tokie patys kaip I ir II, tik nuo 1993 pabaigos skiriasi galvos ir stumuokliai iki 93 ejo galvos su islindusiais voztuvais, po 93 su lygiais. Detales pigios ir be nuolaidu
  9. pas man tai grizta sakyciau, kai motoras pilnai uzsiles skyscio buna truputi virs FULL, atausus vel nukranta zemiau,, pasikeisk kamsteli (0,9 bar), termostata (gali det mazesnes 72 temperaturos), patikrink termomova ir ilgai ir laimingai vaziuosi. Kamstelis apie 30lt, termostatas 52 lt, termomova jeigu reiks 100 nauja.
  10. Galima acuroj ir uz 80lt nupirkt, bet nuo galanto ar kokio tai ten, bet neilgam bus nes spyruokles dvigubai silpnesnes. O liroj rimtas sankabos diskas berods kaip ir rolka rase 170lt
  11. Tai jei bent kart esi keles galva tai ir pats padarysi, jei gerai atsimenu tai visi nauji voztuvai 100lt, tarpine po galva 65lt, + slifavimas ir suluze karamislai (vienas apie 35lt). abu dirzai ir guoliai apie 150lt.
  12. Bent jau tiems auto kurie su automatiniais itempejais tiems ant buksyro dazniausia persoka dirzas. Galloperiui tas negresia, o jei jau trauksi tai bent jau 4 begiu. O filtra tai butinai keisk - 25lt.
  13. pirma issimk radiatoriu, nusisuk sparnuote, apatini skyva atsukt reiks, dirzus visus nuimt, mietkes suziurek, jei nezinai kur jos yra autodata tau pades , velenelio skyva nusimt reiks, vienu zodziu pilnai priekis nuardyt reiks, visus skyvus nusiimt, pakeisi riebokslius o tada surinkinet, darbo nemazai, bet kaip minejau nieko labai sudetingo. Gal geriau pats nedaryk , arba paprasyk kokio draugelio kas su tuo susidures buvo.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.