Pereiti prie turinio

bankelis

Nariai
  • Pranešimai

    139
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    raimis 322

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kauno raj

bankelis's Achievements

0

Reputacija

  1. Kaip ir minejo vienam is ats. Yra sintezatoriu ir su sunkia klaviatura,o tai pogi galima ir nustatyti ,kad garso lygis butu tolygus spaudimo jegai,bet cia ne pas visus,siaip tai kazkada turejau casio,skambesys nieko gero, o kas rimtai grajina tai daugiausia su yamaha,roland ir korg siaip tau reiktu nuvaziuot i muzikos prekiu parduotuve ir paklausyt kurio gamintojo aparatas malonesniau skamba ir jei tikrai dukrele rimtai nori mokytis tai jau teveli nepagailek e rimtesniam aparatui siuliciau imti su autoakompanimentu liaudiskai (samagraika).Jei jau imt tai normalu aparata ir kainas laiko pvz yamahos psr 1500,2000,3000 kainas dar dabar nuo stovio palaiko, aisku kruva ju vestuvese atidrozti ,jau meteliu turi,o tie pigus casio,dorimei ... tai skamba kaip polifoniniai cia pagal mano ausi ,dabar retkarciais turiu galimybe paciupinet korg pa600 (stiprus pliusas) nezinia kaip butu jei butu galimybe paciupinet yamaha tyros
  2. Blogiausias dalykas neapsisprendimas,viesint ar neviesint,jei jau pradejai tai uzbaig,o jei skolininkas nores pateisinti toki savo poelgi parasys ats.
  3. Turiu CD diska ,disco II SERVICE TD5 ten yra visokiu schemu ir t.t
  4. Siaip yra daug niuansu su vartais,pries darant turi gerai viska apmastyt ne karta,bet vistiek kazkur gryba ipjausi,bet viskas istaisoma,pvz siuos vartus suvirinau per 4 dienas be plesimosi ir dirbdamas tikrai ne pilnas darbo valandas ,bet parsivezes krumpliastiebi pastebejau, kad reikia davirint metra vamzdzio prie kurio jis turi suktis ,vartai tai jau nudazyti ir vietoje(foto matosi kur),didziausias skausmas pamatas su vezimeliu tvirtinimais, ten jau pramazint negali,nebent ankerius ant chemijos desi.
  5. Varikli atveze is Dovilu,paziurek skelbiu lt ten rasi kontaktus,o krumplestiebi atveze is lenku per lt imone , kaip ir minejau plastifikuota su tvirtinimo ausimis i vartus, o ne i pacia gembe.Dvigubai platesni dantys,nei metalinio ir tipo tiliau dirba per ji, bet dar automatikos nesumontavau, tai nezinau kaip ten is tikro.Lytagra automatikos nebuvo seniau , o dabar nezinau,o kai ieskojau tai apskambinau daug imoniu del automatikos, bet man pagal kaina ir galinguma tiko Machermann.
  6. Medziagos apie 400lt. Vartam su varteliais (pravaziavimas 5m.)gembe su ratukais(2vnt.) iki 700kg 130e. Kiek ieskojau lytagroj pigiausia,bet gembe netokia kaip Alvydasss foto,bet istisine 7m. Krumpliastiebis 6m.(metalinis-plastifikuotas 50e.) Variklis su foto elementais ir svytureliu Macherman 1200kg svorio vartams 1200lt. Pamatas 6 maisai cemento ir zvyras.
  7. Neabejoju,kad turit su tokiom raidem.Placiau regitroje. http://www.regitra.lt/lt/transporto_priemoniu_registravimas/valstybinio_numerio_zenklai
  8. duokit man dabar bablo kuris nenorit tarnaut ,as uz jus atvarysiu dar metelius ir su pacanais pasportuosiu ir dar manau ,kad daugelis is tu gatves ereliu kur bandom blatni per fizo pakris,nors aisku pradzioj dvesiu ir as nuo sporto,bet neverksiu ,kad negaliu ir panasiai ,is dalies suprantu tuos kurie tvirtai issikure uzsieni ,bet dauguma ten vergauja,gal geriau patilesiu ,nes tuoj pratruksiu bl...
  9. Daug ka papasakot apie LR TD5 neturiu,nes kiek pardavimui buvo papuole tiek teturejau,motora vienam meistras dare tai 4300lt kainavo,jei srotinis tai apie 1000e,siaip traukos pilnai turi,biski elektronika gryba papjauna,turintis modelis tam tikru ydu,bet man asmeniskai jie patinka .,siaip rida pakoreguot brangu,tai manau ,kad maza tikimybe,kad bus netikra,tai gal kartais ikirtai ,nes skelbimas pasalintas ?
  10. http://www.autogidas.lt/land-rover-discovery-ii-tdi-visureigis-2001-0126941286.html sito varianto nenori pasiziuret ,kaip tik Klaipedoj,man ,net smalsu kaip jo stovis,gal dar neuzmustas.
  11. cia jau pats turi apsisprest,kas del sanaudu , terano 2 2,7 i 10 ltr gali tilpt,pajero 2,8 be sansu ,dar variantas runeris,bet 3litru , jei tik i zvejyba tai ir vaziuokle laikys ir minksciau vaziuosi ,nei su patruliu.
  12. uzsi sau skaityt,kol perskaiciau ir patvirtino.,as asmeniskai uz tai ,pats Lt tarnavau,lygiai 13 men. ir nenumiriau( linkejimai Viktor Gotkal....is Gaiziunu) tuos marozus kur trainiojas su paloskem ,kad surinks tai cia tik i nauda.
  13. pika sso reikia ,bet jis kiek zinau Mazeikiuose sutares,tik ,kad kazkas pazadejo parvest ,o dabar uzstabde .
  14. Kaunas- Mazeikiai -Kaunas 02.10 ,o poto savaites begi dar kokia diena ,gal ir i Sostine papulciau. 868794692
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.