Pereiti prie turinio

samurajo ratai


Andrius8

Rekomenduojami pranešimai

Ziema asfaltu tai gerai, bet pliurzoj, ant ledo, suploto sniego ir pns tai bus panasiai kaip su slidem vietoj ratu. Sunkesne masina, gal dar eitu valdyti su simexais. Bet su lengvuciu samurajum nerizikuociau nei is garazo ivaziuoti.

 

Ziema karta su simexais islekiau. Sustojau pakelej ant suploto sniego, isejau i miska ( toki pazinti takeli praeiti ), o grizes radau masina griovyje. Nuciuoze pati. Keturiese islupom is griovio ir reikejo apsisukti tada... Nerizikavau vaziuot, kad vel neikrist i griovi, tai paimiau uz bamperio vienas ir apsukau vidury kelio masina, 180 laipsniu, kaip kokia malka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

MT nebandziau. Pats ziemai vazineju su AT tai ispudziai nekokie. Zinoma vaziuot imanoma, ir vazinet kasdien tikrai imanoma. Tiesiog as persedau is lengvuskes pas kuria buvo nokian hakapelita 5 sipuotos, o pries tai turejau gislaved nord frost 5 irgi sipuotas. Tai kai moletu-ignalinos kelyje vaziuodavau ant 130, posukiuose skersas per apledejusi kelia, tai dabar su alterainais baisu ant 70 i posuki ivaziuot.

 

uztat kaip kapsto sniega simexakai, ziema per pusnis abejoju ar yra geresniu, o ir neciuozdavo taip kaip pasakoja kiti, gal del platesnio profilio

Cia ant zuikio ar kokios drutesnes masinos ?

Redagavo noriuskaityti
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As samuraikai ziemai pirkau kazkokias 235/75r15 padangas is lauzyno. Esme kad buvo ziemines ir sipuotos. Tai normaliai vazinet isejo. Bet man matai reikejo su samuraika mieste vazinet, nes neturejau kitokios auto vienu metu.

 

Siaip simexai tikrai labai gerai ziema, jei vaziuoji per sniega, ar kazka kas "kasasi". Bet jei ledo ar plikledzio papuls ar kieto kieto sniego tai pi*e liaudiskai sakant. Tada jau kaip dievas duos. Del to ir pirkau normalias ziemines padangas, nes man mieste menkiausias lopinelis to ledo galetu stipriai sugadinti reikala.

 

Zodziu niuansai, tau sprest. Jei nelendi i eisma tai dekis simexus ir vsio, nunes i griovi karta, kita ir viskas. Neproblema. Matysi, kad gali but slidu - nelek.

 

Ir siaip samuraikai ziema prastai, as kieme buna uzklimstu su juo :) Svorio ner, ratai mazi ant dugo pasikabini ir ieskok kastuvo, negelbeja jokios padangos :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai esme tame kad samurajka naudojamas tik pramogai. nesinori tu padangu prisipirkti belekiek. ir finansai neleidze ir t.t. jau ir taip tuoj daryt reiks padangu ispardavima :D arba reiks deti tokias su kokiom pirkau- originalios stokines ziemines padangos. bet kad po purvus su jom nekazka, ir zemos jos jau labai...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...

Su standartiniu, tvarkingu galėtum ir pralėkti, nes kai mes su žentu varėm savo Samą iš Kelmės, tai kai aš važiavau leistinu 130 km, mane žentas pastoviai aplenkinėjo, ir po to ilgai juokėsi, tai kaip aš tavo Lexus padariau. Jei aš jį sugebėdavau aplenkti ant 150-160km., tai manau jo greitis nebvo mažesnis nei 140km,

nes Samo spidometras buvo "paguldytas".

 

Kaip jus tiek isspaudzias su samurajum? :) Maniskis 1.3, tai 110 max ant asfalto ir ir nuo geros nuokalnes :) siaip 90-100 - daugiau niekaip..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip jus tiek isspaudzias su samurajum? :)/> Maniskis 1.3, tai 110 max ant asfalto ir ir nuo geros nuokalnes :)/> siaip 90-100 - daugiau niekaip..

Matyt kur nors pelkej kilowatus isbarstei, tvarkingas su ipurskimu 110 net prievartauti nereikia. :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip jus tiek isspaudzias su samurajum? :)src="http://www.4x4forum.lt/public/style_emoticons/default/smile.gif"> Maniskis 1.3, tai 110 max ant asfalto ir ir nuo geros nuokalnes :)src="http://www.4x4forum.lt/public/style_emoticons/default/smile.gif"> siaip 90-100 - daugiau niekaip..

 

Turbūt todėl, kad mūsiškio tikra rida buvo 82 000km. Eina kaip eržilas ir dabar, tik rida jau, po 3 metų, - 95 000km.

Redagavo Laumkelis2
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.