Pereiti prie turinio

Viktorasas

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Viktorasas's Achievements

0

Reputacija

  1. Tavo deze avariniame rezime (berods tik 2 ir atbulinis begis), man taip buvo 2 kartus po akumo nusedimo. Abu kartus padejo klaidos istrynimas.
  2. Sveiki. Pajero 1993m 3.0 benzinas. Problema tokia kad gan stipriai varva tepalas per priekini alkuninio veleno rieboksli. Servise idejo nauja rieboksli, bet jis per lengvai isidejo, tipo issimalus riebokslio vieta. Pastate an hermetiko, bet nelaiko, surinkus jis toliau varva. Gal yra koks sprendimas? Gal kas galetu sutvarkyt?
  3. Pas mane irgi kazkoki garsa skleidzia kuri laika po uzgesinimo. Idomu del ko.
  4. Pas mane 3 kartus staigiai pasukus rakteli rodo klaidas.
  5. Pas mane nebeatsistate, kol klaidos neistryne..
  6. Nezinau sutapimas ar ne, bet pakeitus akumuliatoriu ir istrinus klaida (rode begiu perjungimo plata) pas Irmanta viskas susitvarke. Jau 4 dienas vazineju viskas ok. Senas akumuliatorius dar uzvesdavo, tik po nakties letokai sukdavo tai pakeiciau. Kazkur girdejau kad del silpno akumuliatoriaus buna visokiu nesamoniu. Gal kam taip buvo ?
  7. Liko avariniam, nes nepavyko istrinti vienos klaidos.
  8. Aciu uz kontakta, bandysiu ryt paskambint.
  9. Maisna 2002m. vaziuojant uzsidege Check engine ir automatas persijunge kaip suprantu i avarini rezima, vaziuoja tik 2 begiu, kitu nejungia. Savidiagnostika meta 3 klaidas: P0702 Transmission Control System Electrical (CONTROL IMPROPER RATIO OR TRANSMISSION SLIPPING) P1685 SKIM SYSTEM WRITE ACCESS TO EEPROM FAILURE. (SKIM SYSTEM INVALID KEY CODE RECEIVED) P1652 data bus short. Prijungus kazkokia universalia diagnostika rode kad paskirstymo velenelio greicio daviklis neveikia, ir slegio reguliatorius. Tas klaidas lyg istryne, bet chekas neuzgeso. Variklis dirba kaip dirbo graziai, vedasi lengvai. Gal kam taip buvo, kur ieskot bedu?
  10. http://www.4x4forum.lt/index.php?/topic/28588-jeep-gc-purkstubo-beda-padekit/
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.