Pereiti prie turinio

giedriuspsl

Nariai
  • Pranešimai

    125
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    siauliai
  • Pomėgiai
    Ex ATV
    Now Jeep

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

giedriuspsl's Achievements

0

Reputacija

  1. Satelitus paverzk ir viskas. kol dar dantys neprasisuko
  2. Ieskok pagal masina. Ten buna samurajui visokiu niuanseliu. Seip normalioje daliu parduotuveje viska samui randa. Gal kiti tyngi ar nlb supranta ir nesigilina. As asmeniskai visas dalis uzsisakineju pas drauga. Jis savininkas parduotuves. Is pradziu pasispjaudydavo kai prasidejo pirmosios smulkmenu paieskos. Db apsiprato ir visko realiai yra ko nori ir pasirinkimo dar nemazai. Varikli persirinkau neseniai. Detaliu paairinkimas netgi platus pasakyciau. Tarpine ir tai "Rainco" idejau. Kainos jokingos. 13e Guolius visus randa apsoliuciai. Samurajaus nauju daliu yra pasirinkimo dafiga. Pats nustebes. Granatos nuo 12 iki 30e. Guoliai priekiniai 10-15 galiniai pusasiu brangus po 35 uobolio guoliukai po 4 kalodkes 8 vandens pompa 20 lingiu salenblokai mazieji po 1.30 poliretaninius net meta po 6 galinius naujus abu stopus uz 17e ce surasiau daug maz ka per sezona teko keisti ir kiek kas kainavo. Taigi visko pilna. Susirask normalu pardaveja ir suieskos tau tas dalis. Tyngi knistis kiti kai pasakai samuraj 😀 sekmes 😉👍
  3. Seip jau suvirinau. Bet jai turi isardes tai ydomu kokiu likuciu dar turi. Ir kodel isardei? Kokios bedos buvo? Jai rasi laiko zvilgtelk.
  4. Reduktorius isardytas. Reikia donoro arba bent vienos tokios detales. Gal pas kaska yra uzsilike??
  5. gal kas esat susidure ir zinote tiksliai- ar tinka galinis reduktorius priekiui ar atvirksciai. Ar puasiu slicai tokie pat ir tt. SS 1.3 o gal kas turit priekini reduktoriu?
  6. Jai tarpines beda darycisu taip- su ilgesne ir siek tiek platesne kalade uz galva (butinai idealiai lyge, ne is kokio plastiko kaip pries tai youtubej buvo ideta) , O is kaskomasyvaus, kieto ir lygaus. Pirma su 220. Po to fona uzsidek is balioniuko juoda ar koki turi. Ir su 500 damusk. Ta paty pakartok ir su bloku. Kalade laikyk ties centru. Neuzspaudinek vien priekio ar galo. Dedi nauja rarpine. Jai metaline ieskok rainco. Susivarzyk palei duota eiliskuma. Ir lek namo Jai lizdai kiauri, td y Lt pas meistriukus. Pasidaryk pilnai td. Pritrint voztuvus, gumeles naujas, nuslifuot, isplauti. Td deti, varzyti, lekti nome
  7. Hoooo Suprasta. Rimta tema Galvoju gal pas mus atejo mada is samo darytis "daily car" ir isimesti generatoriu puse motoro dydzio su graziais laikikliais ir chromuotais skyvais Del gerves buvimo ar ne, tai ce vos kaip ir skonio reikalas kur kaip ir iki kiek kas megsta ilysti. Kas misko keliukais. Kas turistauja. Kas lengvai pasipurvina. Kas iki paneles nardina ir tt. Man asmeniskai patinka konkreti bekele, gilus durpynai ir vanduo. Man gerve butina. Buna vietu kur be jos reiktu keisti marsruta ir tt. Ar prasyti kitu kad tampytu. Nu ce vel kita tema. Seip samas visur zaidze savo svoriu. Taigi dazna pakatuske kai islipi visur savo chodu, ir tenka pora valandu rukyti kol sunkieji issigerviuoja. Ateis ir man laikas keisti. As neskubant ieskociau paprasciausio ir maziausiai burtu reikalaujancio varijanto. Yra ten vietos daburimam. Gal tik man db atrodo laisviau nes radijatorius kitas ir slanga apatine palei oro filtro apace eina.
  8. Hoooo Tu rasiai kad y pelkes nlb lendi. O gerve daznai naudoji? Nes vien del "lempuciu" statyti toki genera + akumus tai nera tolko isvis. Nebent ant "pointo"
  9. Taigi rasau megejiskam pasivazinejimui. Gerve naudojan. O ne varzybom kur puse trasos ant gerves tik judi. Orginaliai stovi kiek pamenu kaskur 50A. Tai 100A tikrai uztektu manau. Zinoma daugiau nepamaisytu. Bet td ir rimto akumo reiktu antro y kabina, ir pats generas neturetu buti lb pigus. Beto nepamirskim juk ce Zuikis. Jis zymiai lengviau ir greiciau issigerviuoja is belekur
  10. Pasniukstinejau ir as. Joo, ten Vitaru rojus Megejiskam offraudui per daug ce tu amperu Galvociau koki max 100ah pilnai uztektu.
  11. Wv Passat ce nuo kokio modelio konkreciau? Arba metu kokiu? Pasiruoscisu iskart y prieki
  12. Mes savo dzipukus naudojam vien tik offraudui. Ir gan stipriai Taigi ir padangas ziurim kad nebutu per dideles kad nekliutu stipriau kur ir neisdraskytu ko nereikia arba kad pacios padangos nesusipjsustytu liecentis. nes vaziuokle dirba visom maximaliom salygom. Tavo 2020metu tai manau dzipa naudoji mieste, ar seip kaip didesnio pravazumo automobili tai gali ir didesnes deti nei bekelei. Nes tu tiek jo "neisvartysi" iki maximaliu tasku. Uzsidesi didesnes, pasukinesi vaira, posparniu, arku nepjauna ir leki. Pas mane ant kasdieninio ML R24 ratai stovi Gerai kur isisiubavus, ar miske duobetom vietom, td liecesi svelniai kaikur.
  13. Aktuali tema ir man apie ta reikala. Ne vienus metus jau vazineju su shtokiniu. Salono vintiletorius visada yjungtas. + dar idetas elektrinis radijatoriaus vintiletorius. Gerve tenka naudoti kiekviena vazevima. Kolkas viskas ok, bet zinau kad ateis laikas jau burti kaska galingesnio. Laukiam geru patarimu kas jau susidure su sia problemele.
  14. Asmeniskai nesu bandes, bet manau kods ir tos pacios 29 vietomis turetu kaskur pasibruzint. Nes man ant vitaros 4duru tai budavo momentu kad kliudavo. O masinu gabaritai bsk skiresi... Kalba eina apie visiskai shtock
  15. Patemptu. Bet... Standartui 31 seip nepalys nk nedarius.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.