Pereiti prie turinio

chumbajamba

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

chumbajamba's Achievements

0

Reputacija

  1. Ner tikslo man skleist erezija, purva ar kazkokias nesamones. Renginys kaip rasiau smagus, tikrai labai gerai praleidom laika. Ir kaip matau, dar smagiau kad papuoliau tik i 1% kuriem nenusiseke kazkas, tai reiskais taip aplinkybes susidejo, o ne renginys is esmes kazkuo blogas buvo. Kaip rasiau priekaistu orgam neturiu. O jei ir savo nuomones negalima turet vienu ar kitu klausimu, tai sorry, bet problema su tamstos kritikos priemimu. Tvarkinga ir padori kritika visiem tik i gera mano galva. Del kamscio zig/zag - 40-50 min laukeme prie pirmo kalno kol isigervins visi (6-7 masinos), o isvaziavome i rungti matydami kita dzipa jau starte. Nesiskundziu ir neprikaistauju del to, tik duodu zinot, kad kita kart gal bus geriau. Gal galima bus praleisti ir vaziuoti rinkt tasku, tiem kas nori. Del pinigu - tai mano nuomone. Ar ji sutampa su 80% ar su 1% man dzin, tai mano nuomone.. Nesusidarau nuomones is to ka visa mase raso pries tai paskaites, o is to kaip jauciu. Tai vel sorry jei tai tau nepatinka, bet renginys per brangus mano galva bet ir ne man spresti kiek jis turi kainuoti, tai as galiu tik dalyvaut ar ne. Organizuokit ir dziuginkite toliau mus savo renginiais ir nesipiktinkite jei kas turi savo kiek kitokia nuomone arba siek tiek normalios ir nepiktos kritikos Dar kart aciu organizatoriam!
  2. Renginys smagus, tik visokiu nesmagumu pasitaike (kreivas rytinis startas - neaisku nei kas nei kada nei kaip, labirintas-kamstis (kuri kaip supratau buvo galim praleisti ir smagintis taskuose, nors mergaite dievagojosi kad butina vaziuoti - rezultatas prarastos 2 brangios valandos), suvalgyti pietus). Organizatoriam priekaistu neturiu, tik asmeniskai gaila 410Lt startinio mokescio. Brangiausias renginys uz kuri kada mokejau, bet nebuvo viskas WOW, kaip tikejomes uz tokia kaina. Uz 200Lt butu pats tas Aciu organizatoriam uz triusa, trasas ir pagalba kelyje.
  3. Pagaliau renginukas uz padoria ir protu suvokiama kaina! planuojam but
  4. Labai geras renginys! Aciu servisui uz pagalba, gaisrinei uz benza, kolegom uz vandeni ir irankius vidury pievu prie fermu (be jusu ten ir butume like..) ir organizatoriam uz tai kad viskas buvo geriau nei tikejomes! Labai dziaugemes ir draugiskais bei blaivias kolegomis sutiktais trasose. Laukiam rezultatu.
  5. Su Androizik kam nesigaus irgi galiu padeti: - imi faila https://drive.google.com/folderview?id=0B37ij8LmdG9ed2Utdk1ORnVzYkk&usp=sharing is cia Salakasxxx.wpt - eini i telefona/plancete per kompa (arba tiesiai per irengini) ir sita faila isaugote direktorijoje telelfona arba SD kortele/Androizic/Data - isijungiate aplikacija, einat ant Waypoints --> load from file --> pasirenkate faila kuri idejote. Ir viskas:) viskas puikiai susikele man. Lukas
  6. Kaip jus tiek isspaudzias su samurajum? Maniskis 1.3, tai 110 max ant asfalto ir ir nuo geros nuokalnes siaip 90-100 - daugiau niekaip..
  7. I turzima galiu parketini kviestis? Ar bus imanoma sudetingesnius taskus apvaziuoti?
  8. Jep - navigacija tapsnokline Androizic su topozemelapiu. Sturmanas(greiciausiai -e) bus. Aparatas samurajus be gerves.
  9. Planuoju vaziuot su Zuikiu. Dar nedalyvaves Papartyje - ar vaziuojama visai asmeniakai ar galima komandom (kaip PNT)? Jei komandom - gal kas neturit ir norit pasikoperuot i turizma? Rasykit i AZ.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.