Pereiti prie turinio

Vaizdelis


DariusNP

Rekomenduojami pranešimai

kai vaziuoji, nelabai fotkini, kai fotkini jau buni islipes, ir fotkini gamta, nes mes ten labiau gamtos paziuret vaziuodavom ne masinos lauzyt kaip LT :)

masinas isbandineja tie kur su 37" ir virs vaziuoja. tai tie beveik visur pereina, bet eina grupem, nes ledyne ten  jei i sprogi pataiko, tai sulenda masina i ji su visais dideliais ratais :) ir vienas ten ne karys.

tuoj paziuresiu islandu 4x4 forume gal kokia idomesne galerija rasiu

 

bet seip 2 syk esu pervaziaves Islandijoj  beveik visur kur imanoma su 31" ratais. aisku vasara. bet kalnuose sniego ir vasara yra ten :)

butu smagu sugryzt dar syk, bet persikelti labai jau nesmagiai kainuoja

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o cia truputis is mano kelioniu, bet labai nedaug ka turiu fbuke, ir sakau jau fotkinau daugiau gamta, nesistengem grezt masinos iki dugno, nes tikslas buvo kuo daugiau atokiu vietu aplankyt kaskart

https://www.facebook.com/zenonas.simaitis/media_set?set=a.1334785183949.44840.1660665461&type=3

https://www.facebook.com/zenonas.simaitis/media_set?set=a.1488556908146.61303.1660665461&type=3

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Финский армейский тест

 

С 2007 года эта методика используется в финской армии для выявления психических отклонений у призывников. Обычная тестовая брошюрка на 8 страниц, по 6 тестовых кружочков на каждой, с определителем в конце.

 

Идея теста очень простая. Требуется назвать числа, расположенные внутри кружков. Если новобранец видит числа во всех шести кружках — он здоров. Если будущий солдат не видит числа сразу в нескольких кружках, его следует проверить на цветовую слепоту. А если новобранец не видит числа только в одном кружке, то у него присутствует и, возможно, может развиться одна из следующих девиаций:

  • Круг 1. Повышенная агрессивность, конфликтность. Рекомендуется много внимания уделять контрастному душу и физическим упражнениям.

 

  • Круг 2. Снижены умственные способности. При прохождении службы в общих родах войск дополнительных мер не требуется.

 

  • Круг 3. Гастеримаргия (обжорство). Усиленный паёк, больше физических упражнений, противопоказана сидячая работа и работа на кухне.

 

  • Круг 4. Садизм. При лёгкой форме рекомендовано назначение в преподавательский состав, при тяжёлой форме — в дисциплинарный отдел.

 

  • Круг 5. Латентный (скрытый, подавленный) гомосексуализм. Возможны приступы слабоконтролируемого влечения к лицам своего пола. Дополнительных мер не требуется.

 

  • Круг 6. Шизофрения. Рекомендуется полная проверка у психиатра.

post-2359-0-52680100-1421156789_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip norit taip  sakykikit bet kaimu kaimas ta rasija, ir cia jokia amerikosu padstava, jokia dalia nieko neprikarksejo, ir jokia delfi smegenu neisplove...kai atvaro daktaras be kaklo itvaro, arba gaisrininkas su lomu ir siupele i autovyki tai net nebera ka be pridurti...aisku su ukraina pasiznaibyt lesu uztenka, juk cia salis su bene didziausiais istekliais ....

https://www.youtube.com/watch?v=DIuKQiPkWbs

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip norit taip  sakykikit bet kaimu kaimas ta rasija, ir cia jokia amerikosu padstava, jokia dalia nieko neprikarksejo, ir jokia delfi smegenu neisplove...kai atvaro daktaras be kaklo itvaro, arba gaisrininkas su lomu ir siupele i autovyki tai net nebera ka be pridurti...aisku su ukraina pasiznaibyt lesu uztenka, juk cia salis su bene didziausiais istekliais ...

Nu be papolitikavimo a nei iš vietos  :D

Redagavo Klevas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.