Pereiti prie turinio

ru22

Nariai
  • Pranešimai

    97
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    pookis

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Klaipeda
  • Pomėgiai
    Kelionės, krepšinis

ru22's Achievements

0

Reputacija

  1. Kažkada pirkau dalis Klaipėdoje iš čia +37062013480
  2. Dabar su automobiliais iki WC eilės nebeįleidžia. Žodžiu visi stato dar prieš pasukimą į miškelį dešinėj. O mes kaip visad prieš įėjimą į festivalio teritoriją dešinėj prie pagrindinio kelio
  3. Važiuoju jau apie 20 metų kasmet.
  4. Dar nepardaviau kol kas. Tik sutarę esam už 150 EUR jei pavyks pristatyti be papildomų išlaidų Jei ką domina ir gali pats pasiimt, atiduočiau kad ir šiandien.
  5. Sveiki, Gal kas artimiausiu laiku planuoja iš Klaipėdos į Vilnių važiuot su didesne mašina? Reikėtų sniego peilį nugabenti.
  6. Ne visi. Tik 5,7 ltr ir pradėta tai daryti tik nuo 2006 metų modelių..
  7. Tiesa, atsijungia tik modeliams nuo 2006 metų. Įvertink tai, kad labai sunkus automobilis ir galima greitai įklimti jei važiuosi neprotingai. Vidutinės mėnesinės dujų sąnaudos man budavo 23 ltr. Mieste bus daugiau.
  8. Nissan už 17-20 tūkst eurų gali pasiulyt tik Qashqai. Normalios komplektacijos X-trailas kainuoja jau apie 30 tūkst., kuris kažkiek tai savo savybėmis lygiuojasi su Jeep. Bet tik kažkiek. Prieš 3 mėn turėjau bandomajį važiavima x trailu. Nė iš tolo neprilygsta Jeep vairavimo malonumui. Vienintelis pliusas - kuro sąnaudos.
  9. ru22

    trinam

    Bet tai koks tikslas specialiai daužyt?
  10. Arnas iš Klaipėdos galėtų padėt. Ne vienus metus dirba. Va ir jo svetainė: http://usamotor.weebly.com/
  11. Chimik, atsidaryk paiešką https://www.eregitra.lt/viesa/paiesk/Index.php Įvesk valstybinį numerį FEA722 ir VIN kodą: 1D8HB48D45F504195 Ir pamatysi mano parduotą dodge durango, kuris važinėja iki šiol Maskvoj. Kokiu būdu jis ten važinėja nežinau, bet akivaizdu, kad kas kart atvažiuoja į Lietuvą pravaryt technikinę, nes mašina parduota 2011 metais.
  12. Beje šitas parduodamas autopliuse berods už 22kLt
  13. O kad parašyt į temą ir su foto tai prašom. Gal net temos pavadinimą reiks pakeist iš "brangsta" į "pinga"? Nustatant vidutines svertines kainas, nenaudojamos trumpalaikių nuolaidų (akcijų) kainų vertės. * kainos registruojamos Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Panevėžio, Šiaulių, Alytaus ir Marijampolės miestų Maxima, Iki, Rimi ir Norfaprekybos centruose.
  14. Viskas paprasta, nusiperki didesnį kiekį iš karto ir pili per kelis kartus: http://e.saurida.lt/naftos-produktai/degalai-degalinese/nuo-75l-DK
  15. Chimik, interesai ne vien tik verslu ir pinigais matuojami (tai yra tik viena iš sudedamųjų dalių). Visoms sritims geras nebūsi. O jei stengsiesi būti geras - būsi netinkamas, per minkštas vadovas. Čia reikia turėti platesnį požiūrį apie valstybingumą
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.