Pereiti prie turinio

Renas

Nariai
  • Pranešimai

    87
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

Renas's Achievements

0

Reputacija

  1. Renas

    Rato dangteliai

    Turiu viena. 8 685 48643
  2. Arba nudile smagracio dantys,arba keli nuluze ir kai variklis sustoje toje padetyje starteris tiesiog nekabina smagracio. P.S. Jei reikes, turiu ir starteri ir smagrati. +37068548643 Kaunas
  3. Problema manau bus pavaru perjungimo kulisoje.Ten daug plastmasiniu detaliu ir bus kazkas suluze arba stipriai issideveje.
  4. Taip. Cia pagrindine sito variklio problema - tarpines po ausintuvu.Tarpines kainuoja kelis eurus,o darbo tikrai daug.
  5. O koki tepala supylei? Jei tiltai Quadra drive tai jiems butinas tepelas su spec.priedu.
  6. Pas mane su BFGoodrich A/T 265/70/17 padangom vidurkis 13-14l/100km.
  7. .Pradziai reikia nusiskaityti klaidas ir issiaiskinti tiksliai kur problema. Dazniausiai buna selektotoriaus plokste apie kuria Miroslavas rase. p.s. Jeigu reikes-turiu ta plokste.
  8. 2,7 variklis tikrai yra mersinis,tik kaip Klevas jau minejo skiriasi aprengimas. Geras 2.7 variklis su maza rida kainuoja iki 500eu. Dedi kita varikli ir toliau vaziuoji. O del kitu varikliu dejimo tai tikrai beprasmis reikalas. 3.0 variklis kainuoja iki 1500eu, 4,7 turbut apie 1000eu. plius darbai,elektronika,kuro padavimas ir t.t. P.S. Jei reiks dabar turiu viena 2.7crd varikli su 92000ml. rida.
  9. Keiciant ATE i AKEBONO nieko burt nereikia,tvirtinimai ir varztai tie patys. Truputi skiriasi stabdziu vamzdelio linkimas ten kur prie suporto sukasi.Reikia nedaug palenkti vamzdeli arba ji pakeisti.
  10. Pas 2,7 crd. nera jokiu lambda zondu,o ispjovus katalizaturiu nieko programuoti nereikia. Norint pagerinti garsa be dideliu investiciju uztenka vietoje bakelio tiesiog ivirinti vamzdi.
  11. Pritariu kolegu nuomonei.Pradeti reiktu nuo tepalu tiltuose.Jeigu "QuadraDrive" butinai reikalingas priedas i tepalus.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.