Pereiti prie turinio

staska962

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas staska962 turinys

  1. Paziurek apie liftavima yra rusisku saitu ten viskas pilnai aprasyta kaip suliftuot visi ismatavimai yra ir tt.Jokiu problemu neturetu iskilt.Ten viskas yr aprasyta.
  2. As tai kazko isviso nesupratau tema prasidejo ir su 27td teranu o apie teranus toliau ne vieno zodzio tik lazdavojimasis kas krutesnis?
  3. tai kad tavo info nei telefono nera nei elektroninio pasto
  4. Gal kas gali p[atart kaip Nisana Terano iskelt iki32 ratu.
  5. Taigi nusipirko vandesvydi transparantam plaut,ka darysim
  6. AS savo parduodu 3 ltr merso 123 variklis visas pervirintas .Paziurek skelbimuosw pamatysi.
  7. Nu jo su sventem seip.karasiku sratanai vienoj baloj visai isdusino kliovas buvo nerealus uzsiveise ratanai nieko neliko ,su vietiniais nesnekejau bet atrodo i rdidesniu neliko .Tai va neduok diev ratanam tavo baloj uzsiveist :smurf:
  8. paskambink dariukui in moletus tris turi gal ka ir patars mas nezinau 8)
  9. Su sventem .Tai parasyk kkios dezes tau reik ir koki varikli galvoji det????
  10. Jo salia lukoilo ,ir kaip nekeista kimba tik iki nauju metu.Gal uzkandos kaip reik tada ir kimba??????
  11. Nu cia tai perdaug ziaurus planas.
  12. Cebra kas nori ratanu pagaudyt ,vietoj vilniuj ,nuo degalines 500m ,snapsas vietoj :shock: .Cia tipo reklaminis sukis.Kimba ant jautienos.
  13. O kefyre ne 2 alhogolio o 0,2 ,seip,jei butu 2 tai isgeres puse litro kefiro vaiksciotum apkiautes :roll: :shock:
  14. Nu cia tai geras ,bet gyvates zuveliokas nusifotkint norejo, o jie .maciau panasu fotika topo centre sony atrodo laiko iki 2.3m ir kritimus nuo 2,5 metro tipo garantijas tokias duoda.Gal ant tokio ir gaude.
  15. Jo chebrite tik kolkas lipkit tik su slidem Ir kuoka didesne paasiimkit ,seniau ant pirmo ledo taip lydekas gaudydavo ,eina su kuoka ledu pamato lydeka per leda,skaidru savaime aisku,trenkia kuoka ,priglusina ,padaro ekete ir istraukia lydekaite.
  16. Seip ten ne tik lydeku yra bet ir unguriu nemazu pakliuna,kai kuojos eina vietiniai upeli uztveria tai kibirais kuojas semia.kiek zinau tai ir samu ten buvo,visai neblogu .Turejau ten ir pazystamu ,bet dabar nezinau ar gyvi
  17. Deze yra tvarkma nieko baisaus netyretu but ,orume buvo deziu uz800 lt.arba atvesi i Vilniu sutvarkysim
  18. Nu atsiprasau ,jei ka ne taip pasakiau. :roll: Bet tokia inciatyva labai gera .Maciau kaip pas vaikus akutes ziba kad su dzipu pavezioja.
  19. Seip savo regionuose tokios akcijos labai pasveikintimmos.Malaciai geras tradicijas galima ikurt visalaik ,jauciu cia geras pavyzdys Moletiskiu ikvepe jus.
  20. Jo su unguriais cia geras Man patiko.Reiks kada isbandyt.O tai ant pupkiu statyt daug darbo reik. O Spengloj tai pernai berods teko but tai ar oras ar kas bet nievieno kliovo neaciau per visa nakti ,tai po to Juoduosiuose lakajuose ant kuoju atsiemem per 4 val apie 10 kg paemem su pludinem ,kukuruziniu.
  21. Netik karosu bet ir karpiu pasitaiko ,karsiu neblogu ,bet reik pagaut momenta.Arnionyse yra vienas prudas kur galima lidekas visuas metus gaudyt.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.