Pereiti prie turinio

Dambis

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Biržai

Dambis's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki. Turiu tokia beda. Neišsijungia habai ir suka kardana visada. Gal kam teko susidurt su tokiu reikalu?
  2. kas esate bande geresni varijanta
  3. guoliai vietoje jau.idejau viena pusa6i su tiek plok6teliu kiek ir buvo t.y.2 storom.kitoje puseje buvo ju daugiau plonesniu.tai su jomis ir reguliavau.nepalikau jokio laisvumo, bet pusasiai sukasi lengvai.kai buvau idejes tik viena pusaši maniau kad kaškas negerai nes pusašis vaikščiojo smarkiai, bet idejus kita puse visakas ok.vadinasi vienas pusašis jau turi but idetas kietai ,o su kita puse reguliuoji laisvuma.
  4. Su ilgasriegiais nepavyko teko iškrapštyt kugelius apipjausčius vidine guolio "obuoima" ar kaip ji ten vadinasi tada pavyko nuimti išorine, o tada šnai su kampiniu šlifuokliu ir nuemiau nuo pusašio .Klausimas toks.Ar idejus nauja guoli reguliavimo plokšteles visas sudet atgal, ar tikrin kiek ju reikia.Ar gali pusašis turėt koki tai laisvuma toleruojama?
  5. Sveiki.Gal kas galite patart kam yra teke keist tuos guolius.Išsiardžiau o nuo pusašio niekaip nepavyksta numaut.O gal galima ir gal pakaktu isimti tas ploksteles kurios tarpe veržiasi?
  6. dideli saugikliai ok.gal dar kokiu minciu?
  7. Beda tokia.Po vaziavimo miske per sakas kaskas nutiko greiciu deze nebeleidzia is Parking perjunkt i Drive.Taipat nebeveikia prietaisu skidelis el langai.Gal kam kas panasaus buvo nutike?
  8. Na ka pamatavau spaudima.Saltas 5 .Pakurenus apie 10 minuciu nukrito iki 2.5.Diagnoze turbut "daviklis mire"
  9. Zodziu.Buvo pavasari pakeisti tepalai ir filtras "???" gamintojo.Aprasinetas rytietiskais rasmenim.Nezinau japoniskas korejietiskas ar dar koks.Keiciau rudeni tepalus.Tepalo filtro ne.Buvo pradeje per salcius aplink filtra rastis tepalo prasisunkimai.su ranka priverziau.lyg ir toliau viskas buvo gerai.Ir kaip is giedro dangaus sumirksejo ir uzsidega (laisvai dirbant zemuose sukiuose).Pakeiciau tepalus filtra "MANN" dabar uzdetas.Bet liko taspat viskas.Susilus matorui dega
  10. apie slėgio daviklio keitima ir galvoju pirmoje eilėje.kaškaip nenoriu tikėt kad kaskokia rimtesne bėda nors negali žinot.masina nuvaziavusi 170k km tai užtai ir nesinori tikėt kad indėklai ar tepalo pompa.
  11. Uzkurus salta varikli jokiu mirksinciu ar deganciu lempuciu.Susilus sektiek varikliui uzsidega.Pakelus sukius uzgesta.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.