Pereiti prie turinio

ogisss

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    JAU SIAULIAI
  • Pomėgiai
    konstravimas, konstravimas, konstravimas.

ogisss's Achievements

0

Reputacija

  1. nelabai patikeciau. nes tokiu atweju ne per gera lietu negaletum pawaziuoti manau. P.S. kompai izoliuoti, laidai nuo karisko zilo,wandens nebijo. neberandu galu jau. wiska isbandziau
  2. "gilesne", tai iki kokios vietos... gal kompa semt pradeda? Forde jis stovi prie keleivio koju... iki puse duru kazkur. istrauki is balos ,pastowi 10min ir dirba puikei iki kitos balos
  3. sweiki. gal kas susidure sutoke beda?? jeep 4ltr benzas, y gilesne pelke ybridus gesta mataras.
  4. nebent vaziuokle nelaikytu. bet jai sakai kad jau trys metai laki tai manau kad laiko gerai. o sulauzyti viska galima, tik turek noro ir neturek proto.
  5. na pas tave 35 ratai ir veza? tai 2.2 mataras 33 ratus turetu vilkti ?
  6. ar pakanka galios 2.2 matoriukui, ar ziuret 2.8.??? auto neskandysiu iki stogo, bet paplaukiot tex.
  7. tai paklausiu dar klausimely. ar blokiruote gale buna orginaliai? nes ten yra ir sako kad orginal. nors vaizdas to nepatvirtina
  8. kebulas gali buti nukrites visai. man svsrbu kaip ten agregatai,ar patvarus? radau viena lyg nebringei tai susimasciau. kaip jo pravazumas? kaip tie matarai laiko? lyg 2.2 td sako. ar buna tox?
  9. gal kokiu atsiliepimu apie si auto. kaip su prawazumu,agregatu patikimumas.kas per matoras dyz??? ar tiketi kad pavadinimas viska pasako :mrgreen:
  10. uzdirbau didely butelely is to auto. parodziau draugui keleta foto ir sukirtau kad galiu yrodyti,jok tame auto nera niekada net sedejes zmogus. ir parodziau paskutine foto. :mrgreen: taip ir pralobti galima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  11. ar spynele uzvedimo niekad nebuvo islausta ar keista??? turejau panase problema su roveriu. pameciau raktus ,teko lauzti spyna paskui buvo panasiai sukvailiojus.
  12. greiciausia pati rankena bus, jai padrocinus atsiranda.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.