Pereiti prie turinio

Bioetanolis i '88m. 4L Cherokee


Kamazas

Rekomenduojami pranešimai

neesu tikras kolega, bet gal padės... pas mene - YJ 2,5 1995 metų - kiek suprantu - faktiškai identiškas motoras - 2 kaušai (jeigu klystu - nespardykite)... o vartotojo manuale apie kurą nurodyta, kad galimas miksas benzas+10 proc. etilo arba metilo alkoholis... (na angliškai ten parašyta, nelabai suprantu)... jeigu domina - galiu pafotkint manualą ir įmesti tą tekstą, gal aš ir klystu :scratch: ir tiesą sakant, ir pats pasigendu apie bioetanolio tinkamumą YJ-otui

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

e85 tai cia gal zemesnio oktaninio skaiciaus benzinas ?

senesniems varikliams jis nelabai turetu kenkti, o amerikonu varikliai yra zemesnio suspaudimo laipsnio??

kadaise turejau ford eskort tai vaziuodavo jis ir ant karisko benzino-kuris buvo berods 80 okataninio skaiciaus

tik uzgesinus dar detonuodavo ir pagazavus pirstai stumokliu cirpdavo

juk prie ruso budavo degalines arba 76 arba 93 benzinas , tai zigulius deforsuodavo kad 76 vaziuotu -degima reguliuodavo ir tarpine dedavo.

nors gal amerikonai skirti europai pritaikyti europiniam kurui?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Biokurą E85 sudaro 85 proc. etanolio, gaunamo iš žemės ūkio produkcijos, likusius 15 proc. – bešvinis 95-oktanų benzinas. Bioetanolis yra itin ekologiškas variklių kuras, nes jį naudojant išskiriama 80 proc. mažiau anglies dvideginio, t.y. šiltnamio efektą sukeliančių dujų, negu naudojant įprastinį naftos pagrindu gaminamą kurą. Bioetanoliui gaminti naudojamos grūdinės kultūros sugeria anglies dvideginį iš oro ir taip yra sumažinama šių dujų koncentracija atmosferoje.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nezinau, bet kiek skaitinejausi visur, tai raso, kad ji galima pilti i specialiai tam pagamintus automobilius. Kaip raso, daugeliui naujasniu is JAV atvarytu automobiliu sis kuras yra tinkamas. Bet kas ten specialiai padaryta, tai taip ir nepasakoma. Galvoju, gal jis kaip spiritinis produktas yra koks agresyvesnis nei benzas masinos kuro sistemos atzvilgiu t.y. eda gumines tarpines, plastmasines jungtis. Todel pirma kart uzpylus, del traukimo gal ir perdaug nepajausi nieko, bet laikui begant kai kuras prades varveti per visus galus, bus tikrai negerai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...

su frontera sport baigiu ivažinėti antra baka, maišiau su A95 santyliu 1:2(A95:E85), kolkas blogybių nepastebėjau :blink: . degalinėje patikino, kad E85 neturi tepimo ir suėda padavimo siurbliuką...

jei nera tepimo, tai kaip dvitakciam varikliui tepalo doze, bent teps

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.