Pereiti prie turinio

vyckam

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas vyckam turinys

  1. Sveiki. Gal kas galit padet situo klausimu, ar man beliks tik kreiptis i visagali e-Bay? http://www.4x4forum.lt/index.php?/topic/25549-reikia-dana-60-rato-guolio/
  2. Pravazinejau su savo siurbliu po visus tituluotus servisus ir garazelius, taip ir neradau kur kas galetu bent patikrinti toki siurbli, jau nekalbant apie remonta. Visi pamato ir ojojojoj, cia nestandartas ne audi ne BMW, cia kazkoki stebukla atsivezei.
  3. O gal jo galima siektiek ivarvinti i baka pries ziema, kad surinktu ten susirinkusi kondensata, ziema nesusidarytu ledo gabalai bake ir sistemoj. Gaila visgi chistiaka pilti.
  4. Nu tai ka cia dar galvoti. Imi ir viskas, jei tik reikia. O jei ir nereikia, uz tokia kaina, vistiek imi.
  5. Nezinau, bet kiek skaitinejausi visur, tai raso, kad ji galima pilti i specialiai tam pagamintus automobilius. Kaip raso, daugeliui naujasniu is JAV atvarytu automobiliu sis kuras yra tinkamas. Bet kas ten specialiai padaryta, tai taip ir nepasakoma. Galvoju, gal jis kaip spiritinis produktas yra koks agresyvesnis nei benzas masinos kuro sistemos atzvilgiu t.y. eda gumines tarpines, plastmasines jungtis. Todel pirma kart uzpylus, del traukimo gal ir perdaug nepajausi nieko, bet laikui begant kai kuras prades varveti per visus galus, bus tikrai negerai.
  6. Senukuose nusipirkau varinius 4 gnybtus, 2 po 3 m. varinio storo laido, ir pasidariau normalius laidus. Viskas kainavo apie 100 lt. Turiu ir dziaugiuosi. O kai kas nors papraso paskolinti duodu gamyklinius laidus. Bet uzvedimo metu per laidus, tai didziausi sroves nuostoliai buna del to, kad gnybtai pernelyg mazu plotu lieciasi su kontaktinem vietom, t.y. klemom ar kt. pvz. korpuso mase.
  7. Blazer eilinis, nieko ypatingo? :evil: . Ramas, nesimetyk akmeneliais :wink: .
  8. Stovis - vaziuojantis. Siuo metu isimtas. Komplektacija - pilnas, t.y. prijungi akumus, paduodi saleros ir burzgia. Su greiciu deze ir razdadke. Del kitu smulkmenu prasome i PM :wink: .
  9. Dekui Dekanui. Bet jau spejau liudnai pasidarbuoti. Galvas uzverzinedamas radau ant varztu galvuciu uzrasus 11,9. Tiek as juos ir uzverzinejau. Viskas sekesi kaip ir neblogai. Dziaugiausi. Iki kol prisukdamas voztuvu pakelejus juos uzverzinejau irgi kaip ant varzto parasyta - 10,9. Sukant mano rankele jau jaute, kad negerai darau, ir akurat. Islauziau varztu tvirtinimo vietas galvoje :x . Mazdaug zinau kur ieskoti galvos, jeigu nepasiseks teks remontuoti senaja. Ir dar klausimuks, kuri galva nuo kurios puses, ar tai turi reiksme?
  10. Visi man sako ziuret ant tarpines, bet nera ten nieko :cry: .
  11. Atsiranda dar keletas laisvu dienu, todel noretusi jas turiningai praleisti. Ruosiuosi naujai surinkineti 6.2 D varikli. Gal kas zinote kokiu eiliskumu ir stiprumu uzverzineti galvas ir alkunini?
  12. Aha, as su savo kasdieniniu transportu vistiek ir toliau neteisetai vazinesiu :evil: .
  13. http://www.delfi.lt/news/economy/automo ... d=17891058
  14. 345 - bloga matematika. 4,56 - teisingas skaicius.
  15. Planetarke turi 41 danti, chvastavikas - 9. Situos skaicius radau uzrasytus ant ant planetarkes, jei nepasitiki uzrasais pats suskaiciuoji. Dalini 41 is 9 ir gauni 456.
  16. Taip ir maniau :x . Bet tai kaip tada yra daroma kai keiti ta siurbli nauju ar nuo kitos masinos dedi. Kaip ten sugaudyti ta degima
  17. Prie tos pacios temos. Kai ardziau savo varikli, tai kuro siurbli tiesiog nuemiau ir maniau kaip nuemes taip paprastai ir uzdesiu. Veliau cia tokie gudragalviai man megino aiskint, kad kadangi sitas siurblys yra rotorinis, tai nueminejant reik kazkur kazka fiksuot surist, kad tipo nepasikeistu fazes ar tai ipurskimo momentai kazkas tai tokio. Gal kas zinot, kiek cia tiesos tame yra? Ar tikrai as kazka smarkiai pagadinau?
  18. Nu vat savaitgali paardes, pasikrapstinejes garaze susizinojau, kad maniskio perdavimas yra 345 . Meginsiu dar koki savaitgali praleisti tai gal ir pavyks ta tilta susitvarkyt visiskai 8) .Kiek maciau, tai reikes keisti kryzme ir pusasio salnika, nes tepalas varva.
  19. Nu as irgi galvoju, kad jie greiciausiai bus nuo karinio pickup. O kurioj vietoj buna tie uzrasai, kad pagal juos butu galima pasiziuret ir suderint tuos perdavimus?
  20. Razdatke su visa greiciu deze jau turiu "ant Z" pasidejes. Papuole ir nusipirkau. O radijatoriu tai dar nuo benzo 5.7 turiu. Dekui Saulius4.
  21. Blemba, as jau sumokejau viena karta uz juos 2000 lt. :evil: . Matau, kad bresta reikalas dar karta apsipirkti :mrgreen: . Mano galinis tiltas kaip ir tvarkingas, o kazin jei ne is poros pastatyciau priekini ir galini, kaip ten su tais perdavimais gautusi ka? Ar jie buna visi vienodo perdavimu skaiciaus, ar reikia ziureti kur nors kokius nors uzrasus???
  22. Nu gerai, pabandyciau susiristi su jais ir but matyti ka jie ten pasakys. Gal mestelk saukini ju.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.