Pereiti prie turinio

PRIVALOMAS SVEIKATOS DRAUDIMAS


gince

Rekomenduojami pranešimai

kiek si istatima suprantu tai jis rimtai uz ora susimoket reikia blin dar atgaline data kaskokia nesamone as ir taip praitais metais poliklinikoja turejau uz viska susimoketi o dabar blin vel turesiu moketi , idomu kaip bus tiem zmoniem kurie useni dirba itariu ir jiem teks susimoketi :angry: na jau net juokas neima . reikia ait i gatves nes jau ir taip zmogus vos beisilaiko o cia dar ir paskutinus triusikus atimti nori, blin nera logikos lietuvoja su tais istatimai

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Klounai,Už ką man bolševikai subinę spardė per kovas už nepriklausomybę? Apdėjo mokesčiais,vietoj to, kad pensiją veteranui,ar lengvatų verslui duotų. Seime jau pamiršo apie marksistų tankus, apie mėsą,kuria jie dangstėsi. Siutas ima , prisiprašys ant savo skūros gaivališko smurto. Lietuviai kantrūs,bet viskam yra ribos,patyčioms irgi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aš už revoliucijaangry.gif

Rytoj vakare jau turėčiau sužinoti tikslią datą, laiką ir vietą, kur ją pradėsim daryti... :angry: :angry: :angry: Tereiks, kad Jūs ne tik čia, per klaviatūra, pasipiktinimą reikštumėt, bet ir pakėlę savo sėdimąsias aikštę užpildytumėt... B)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne vien dėl šio valdžios akibrokšto ruošiamasi triukšmauti... Visą eilę nuodėmių žadama papurtyt, kad tik palaikymas būt įtikinamas.... B) Nes jei tik saujelė te susirinks, tai tik bus dar vienas įrodymas, kad didžioji dauguma tautos palaiko tokius kubilininkų darbus... :angry:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ka Valdas 76, gavosi kaip toj Povilaicio dainoje , net ir vilti sugrysti :angry::angry:

Valstybele paskaiciavo tiek visu isvare padirbeti i uzsieni, o kaip is jusu islupti kapeikas. Tai ir nusprende uz tai kad leido jums isvaziuoti, kitiem cia vietoje pasilseti.

Jo laisvalaikis seis laikais brangiausias :D:D:D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano pazistamos atvejis dar geresnis. ji jau metus gyvena amerikoj, nes vyras isvyko i mokymus. dabar ruosiasi grizti, pasidomejo. uz tai kad tuos metus kai buvo isvykus nebuvo prisiregistravus darbo birzoj - susimokes. butu juokinga jeigu nebutu graudu :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.