Pereiti prie turinio

4runner

Nariai
  • Pranešimai

    35
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

4runner's Achievements

0

Reputacija

  1. Nu valdeli tu keistas, kai rusai paruosia reportazus apie politika sauki, melas. O cia sitom nesamonem issiziojes tiki.
  2. Pas mane stovi 20kw Smarfire http://www.paltaja.lt/katilai/granuliniai-katilai/smartfire Naudoju 3 metus. Per ta laika 2 kartus reikejo keisti uzdegimo zvake, bet kadangi garantinis gavau nemokamai abu kart. Daugiau kaip ir problemu neiskilo. Vertinu ji del komforto: nusistatai laikus kada reikia kad uzsikurtu kada nereikia uzsigesintu. Pats uzsikuria pats issivalo. Bunkerio iki -5 uztenka savaitei. Pelenu talpa iskratau po 2-3 konteineriu prasiurbiu dar degimo kamera nes krastuose daug pelenu prisirenka. Temperatura reguliuoja pats pagal lauko temperatura, jei atrodo per silta ar persalta pasikoreguoji temperaturos skale. Kai viskas dabar atstiguota i rusi nusileidziu pakrauti pecio tik 1 karta i savaite
  3. Jo dar kelis kartus perskaitysiu Raudonaji Mariu arba Drauga Mauzeri, gal kaip nors surasiu tavo tiesas
  4. A serloko homsas dedukciniai metodai. Paprastesnis variantas kokia imoniu grupei priklauso kieno pinigai to ir info
  5. Ne nu sakes ) dar vienas atrasciu skaitytojas ) Tai kur giriesi, kad daug knygu perskaitei, tai ka ir tik virselius ) O jai rimtai, tai tokie skaitaliai liaudziai specialiai kad uzkabint ir klikint ant to posto, nors straipsnis ir S bet uztat kokia antraste ir reitingai kyla
  6. Nu delfiui iki ruseliu tikrai... kai ruseliai kuria istorijas apie prikaltus vaikus prie kryziaus ir visas kitas pasakas.
  7. Televizija ju turi buti blokuojama del tokios info pateikimo https://www.youtube.com/watch?v=iOdZLc-ulHs Ir kaip matome rusu portalai iskart blokuoja kai pateikiama tikroji tiesa http://www.yapfiles.ru/show/1175023/31cb236562c421184055d6cb3bdf7843.mp4.html
  8. Nu jo cia daugelis kencia stokholmo sindromu
  9. Tikrai saunu butu kuri savaitgali susilekti
  10. Tiesa sakant ta lopineli reik ginti, kad turetum namus, kad butum laisvas pilietis. Nes jai visi mastys kaip tu tai bus jau ne emigracija o jau evakuacija ir kas tokiu atveju mus priims. Kaip kad dabar keikiames del tu 700 afrikieciu kur reik priimti. Jie irgi nenori mirti kaip tu sakai uz ta zemes lopini ir kas jie dabar ir kokia ateitis ar priims juos Europa ar atiduos juos atgal i tu rankas kurie paprasciausiai galbut juos susaudys. 40 metais mes irgi begome daugeli atgal grazino kad keliautu i sibira ar NKVD rusius.Be to zemes lopinio tu kaip be namis gal kas priims o gal kaip suni paspirs.
  11. As per viduri Gervenupio netoli didziojo prudo , jo magnetukas pradzioje buvo liuks, bet dabar n... nezinau uz pinigus moku jai atvirai. Teo skambinau negali pas mus, c gates irgi, mezona buvau pandymui paemes mano vietoje net antram aukste nekabina.
  12. As internetu naudojuosi apie 5 metus pirmus 3 tikrai dirbo kaip turi buti, dabar tai vejai tai dar kas nebeimanoma vis tvarko ir tvarko kokias dvi dienas normaliai padirba paskui vel pievos.
  13. Mazi plotai pas juos manes nesiekia, skambinau sake i musu pusia nesipliacia.
  14. Sveiki. Gyvenu Kauno r sodu bendrijoje, nors atrodo ir technikos amzius, bet su internetu prastokai. Naudoju Magnetuko interneta, pazeti online filma ar koki zaidima su zaist, gaunasi kaip ir misija neimanoma. Gal kas gyvenate toliau nuo civilizacijos ir naudojates kito tiekejo paslaugom, galetumet ka parekomenduoti.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.