Pereiti prie turinio

Dėl Cherokio pečiaus


Batiuska

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki ponai . Norėciau informacijos apie Cherokio pečių. Pas mane 96 metų. Gamintas vokiečiams. Šildymas minimalus. Ar pas visus ta bėda egzistuoja? Iš anksto AČIŪ... smile.gif

 

 

dar to negirdėjau kad pečius pagal šalis dėtu ir šildymą reguliuotu, manau kitur yra bėda jei nešildo, koks variklis?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jauciu peciukas kemsasi,is pradziu pas mane silde normaliai-dabar zymiai silpniau(palaipsniui)..termostatas naujas,temperatura uzkyla greit ir iki normos...bus peciaus problema..galvoju maut peciaus slangas ir bandyt prapust-kazkas vistiek bus :rolleyes::) motoras-keturgalvis :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, dėl radiatoriaus storio tai netiesa : jis ten tik ~ 1.5 cm. storio. Kažkada turėjau tokį 90 m. JC 4.0 L. Tas pats variantas buvo - šaltoka salone. Iš amerikonijos parsisiunčiau tris kart storesnį ( ~ 5 cm ), pats pasikeičiau ir nuo to laiko nebeteko šalt :) ... Beje, po kapotu gali pažiūrėt abu vamzdelius pečiuko radiatoriaus , kai aušinimo skystis karštas ir dirba motoras: abu - įeinantis ir išeinantis - turi būti beveik vienodai karšti... Jei yra ne taip, tai užsinešęs radiatorius. Gali bandyt praplaut, gali ir tai kažkiek pagelbėt ... Tik ligtai kažkada pradėjo dėt storesnius tuos radiatoriukus, reikia ieškot infos dar kažur :)

jei skaitai rus. : http://www.jeep.avtograd.ru/cherokee/FAQ/heater/index.htm

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

EGIS71. Ačiū už išsamų paaiškinimą. Dabar žinosiu nuo ko pradėt ieškoti problemos sprendimo. Bet... žiema baigias, baigias ir šalčiai.

Prisiminiau apie kiaurą stogą. Sako, kai nelyja, tai ir nebėga. O kai lyja, tai koks durnius lips ant stogo???

Darsyk ačiū. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane JGC ZJ keturlitris...irgi buvo bėda kad nesilo salonas, viska tikrinom ir radiatorius ir termostatus, kol aptikom kad aplink salono radiatorių renkasi kodiskės sukurtas kondensatas, nes buvo gerai purvo privaryta po posparniais...tai teko ieskoti to kondensato nubėgimo takų ir viska saziningai pravalyti, rezultatas - puikus ir syla ir viska ok ir langai nerasoja

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo pas mane ta pati beda 4.l sildo tikrai sudinai,termostatas pakeistas.temp,ir normaliai.slangai i peciuka karsti.o vidui pucia vasarosilti.tai iseina pats peciukas amen.gal kas ardet,ar daug darbo iki jo prasimust.o tai jai ir toliau tokios ziemos tai ne kas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kalbejau su vienu meistru kuris kondicionieriu remontais ir pildymais uzsiima!

Ti jis sake kad peciuka galima praplauti! Uzima laiko apie 3 valandas ir kainuoja 80lt!

Galbut tuomet neverta visko ardyti!?

Bet aisku klausimas: ar tas praplovimas pades!?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 8 mėnesių...

Sveiki, man ir reik pagalbos... Dar praeitą žiemą pastebėjau, kad krito šildymas, pavasarį pradėjo sunktis antifryzas, o vasarą pečius buvo atjungtas dėl antifryzo varymo į visus šonus... Servise išardė ir.. Pečiukas supuvęs, neremontuojamas... :( Reik pečiaus, bet domėjaus naujų - sako nebegamina... :( Kur ieškot? Gal nuo kokio 2000m tiktų dar? Pas man Cherokee 2,1TD '94.

 

Martynas :S

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.