Pereiti prie turinio

vidla

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    vilnius

vidla's Achievements

0

Reputacija

  1. Tai tipo reik bandyt.rele pakaitinimo pakeist.tai jos ten dvi ar viena rele.gal kas turi tokiu reliu parduot
  2. Sveiki draugas turi NP GR Y60 2.8 1997m.problema tokia mirksi skydelije pakaitinimo zvakiu zenkliukas.pakeitem zvakes nes buvo pora blogu.pakeitem kuriasi vos rakteli pasukus.bet purtosi variklis kaip pora cilindru nedirbtu.ir mirksi skydelyja tas pakaitinimo indeksas.bet vos pasylus varikliui skydelyje uzgesta tas zenklas ir variklis kuo geriausiai dirba.gal sakau pakaitinimo rele?nes skambinau i parde sako stovi dvi pakaitinimo reles.gal zinot kur jos ten stobi.o gal cia kita problema.
  3. pats variau moletu teche savo cherokee pries menesi.ta pati sake kad galinio rato guolio laisvumas.atvariau namo na pakeliau ta rata,paklibinau vos vos judejimas yra,juk ten kazkiek leistinas.nuemiau bugna klibinau ta pusasi nieko ten nekliba rebokslis neleidzia.nu galvoju kaimo salygom ta guoli pakeist valiotis ant zemes nesinori,kita savaite nuvariau vel i molet,tech pakrate,sako viskas gerai,vat ir suprask nieko nedariau,ir jau susitvarke,nelabai jie is pirmo karto nori praleist,arba gal jiem kisenia reik sutept.
  4. neatnaujino savo būsenos

  5. ebay kazkada ziurejau turetu buti.
  6. juk tau pasake servize kad dezes remontas kainuos vos nekaip jeepo kaina.pries perkant auto reiktu pasidomet apie ji.o pas tave stovi deze 42.pigiau rast kita deze,o meistras tau kitas nemanau kad uz dyka ja ardys,supirks detal.ir pastatys.
  7. Najo ir meistrai.http://chryslerservisas.lt/ mes darom tokius dalykus ir nieko ten pjaustyt nereik.
  8. pas mane ta pati problema,bet degino saugikl,reik keist sviesu jungikl
  9. na matai pats dirbu frikcijoi,aisku kaip ir visur visko buna,bet daznai zmones nuvarydami i garazus kur vos ne pirma kart mates,tokiu nesamoniu pridaro,aisku negiriu tas pats ir pas mus garazas,bent jau tuos jeep ir chrysler manau tikrai nusimano.
  10. na dekui uz informacija,teks galvot.vasara teks ardyt.
  11. jo pas mane ta pati beda 4.l sildo tikrai sudinai,termostatas pakeistas.temp,ir normaliai.slangai i peciuka karsti.o vidui pucia vasarosilti.tai iseina pats peciukas amen.gal kas ardet,ar daug darbo iki jo prasimust.o tai jai ir toliau tokios ziemos tai ne kas.
  12. na nemazai servize pas mus uzsuka crd,na manau jai uzsilenke kas tai nepigus malonumas.ka sutaupei ant dyzelio ta pakloji uz remonta.
  13. na nzn turejau 5.2srebe kibirais,dabar turiu 4.0l.tai normalei.o 5.2 isvarai i kokias pievas truputi gazo ir matai kaip rodykle krenta.aisku gaila nebuvo duju.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.