Pereiti prie turinio

Algis179

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Algis179 turinys

  1. prasibalsavau, taip sakant...

  2. kazkur pas rusus skaiciau volgos 24 tos tinka geriausiai, tik reikia apipjaustyti krastus kazkiek. Reikes pasiziuret, man ir reikia keisti.
  3. kazkur rusu jeep forume skaiciau kad buna viena eile maziau vamzdeliu peciuko radijatoriuje. Pas mane tai sildo sakyciau labai gerai.
  4. matyt numirus ta LSD, pas mane taip pat panasi situacija, kartais atrodo blokuoja, o dazniausiai ne.
  5. pro vairo velena bego, tai pakeiciau nesunkiai nenuemes
  6. difuzorius savo vietoj, tik sparnai atitole nuo radijatoriaus kazkiek. bet ausinimo pakanka, vasara nekaito.
  7. nera tos movos pas mane visai ir viskas normaliai. sparnai prie pompos tiesiai prisukti.
  8. sausu asfaltu tai su atjungtu pusasiu smagiau vaziuojasi ir ekonomiskiau kazkiek...
  9. yra pusasio nuluzimo tikimybe ties grioveliu.
  10. ora is lauko, is vidaus iskart langai aprasoja
  11. man sendien pradejo salti, prapuciau atsukes nuo filtro i baka, parvaziavau. reikes ziemines dasipilt. dar gerai zibalas padeda i vasarine ipilti.
  12. reikia ziureti kad butu akumo didele startine srove, tada greitai suka. kokia 800A manau butu pats tas.
  13. gal tu paskaityk pirmiausia ko jis klausia. tai ka tiktiesiai galima paletintoju vaziuot? negalima vairo suktelt i sona? nesamone! apie vaziavima asfaltu nebuvo kalbos net.
  14. idomu ka pasakys kiti meistrai, kazkaip nesitiki kad vazinejo su luzusiu velenu. Bent jau skyvukas tikrai seniai nukrites butu
  15. na as dar dideliu balu vengiu, as dar daugiau sausuma bandau ropoti
  16. Na slegis pakyla kaip sakiau ne visada, kartais uzvedus buna apie 6, kartais kala rodykle iki galo. Staigiai uzgesinus ir uzvedus normalizuojasi. Jei ten saratas (ka ir norejau suzinoti) reiskia jis kartais neatsidaro. Pastatyti apsaugini voztuva tokiam varikliui valandziukes darbas. Gaminti jo nereikia, kompaktiskiausias butu variklio D-122 apsauginis esantis isoreje. O radijatoriaus tepalinio manau nereiketu ismesti, karstu metu bet koks ausinimas pravercia.
  17. Gal kas nors imestu cherokio serviso manuala, niekaip nerandu, matyt nemoku ieskoti
  18. jei butu viena karta, sakyciau taip sutapo. Bet praliejau tepala jau pora kartu. Dabar uzvedant stebiu slegi, jei kyla iki galo iskart gesinu ir is kokio antro, trecio karto uzvedus rodo apie 5. Matyt reikes imt karteri, arba statyt koki papildoma apsaugini voztuva. Pastatyti papildoma nera sudetinga, nes tepalo filtras atskirai nuo variklio ant slangu stovi.
  19. tepalas pakeistas, filtras is geresniu- champion, va idomu kodel nesuveike voztuvas ir kur jis stovi. tikriausiai bus karterije prie siurblio. is lauko nieko panasaus nesimato.
  20. atsirado problemele. uzvedus ryte kyla tepalo slegis iki galo daciko virs 8 ko pasekoje buvo nurautas tepalo filtras. kiek suprantu kertasi redukcinis voztuvas. Gal kas galetu pasakyti kur jis randasi, ar reikia imti karteri, gal kam buvo panasi situacija.
  21. as pirma isardyciau po to detales uzsakineciau. didesne tikimybe kad bus pora sudilus. Mano galinis kauke, nupirkau kita tilta, pasiseke- nutilo.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.