Pereiti prie turinio

Emigracija - gelbėjimosi ratas, ar lėta mirtis LR ?


LAUMKELIS II

Rekomenduojami pranešimai

............. partija tai tera irankis. O stai tauta jei ta iranki i savo rankas paimtu, jau sis tas ir gautusi.

.........

 

to pakaks išskirti kaip manau esminę problemą... bandysiu paaiškint vienos doktorantės citata: "Politinės partijos yra tas subjektas, kuris atlieka mediaciją tarp valstybės ir visuomenės. Valstybė yra tuo suinteresuota, todėl skiria joms tam tikrą finansinę paramą, tarsi laikydamasi romėniškos maksimos do ut des. Korupcinių grėsmių požiūriu valstybės biudžeto lėšos yra patikimiausias politinių partijų finansavimo šaltinis, tačiau čia taip pat slypi pavojus, jog politinės partijos praras savo prigimtį ir taps kvazivalstybinėmis organizacijomis, atitrūkusiomis nuo visuomenės grupių ir jų „natūralaus“ suinteresuotumo finansiškai paremti joms priimtinas politines pro­gramas ir jų įgyvendintojus."

ir dar: Po LEO sandorio, K.Čilinsko nuomone, Lietuva galutinai tapo oligarchine valstybe, todėl būtų naivus išlaidumas mokėti partijoms papildomas lėšas iš biudžeto ir tikėti, kad tai sumažins korupciją. Oligarchinėje valstybėje nepaisoma teisės, o korupcija yra pusiau oficialus valdymo būdas. Faktinė valdžia yra iš neteisėtų sandorių praturtėjusi ir valstybės strateginį energetinį kapitalą valdanti oligarchinė viršūnė. Ši faktinė valdžia ir su ja susijusi oficialioji valdžia (Seimo, Vyriausybės, politinių partijų vadovybė) neskaidrių sandorių dėka turi daug lėšų. Už jas savo neskaidriems, valstybei žalingiems sprendimams kuria pagrįstų ir Tautai naudingų sprendimų įvaizdį.

 

O dabar dar ta "valstybė" yra ir pati partija... tai kieno rankose tas įrankis ir pagal kieno muziką šoks ? ir kas baisiausia, gali emigruot bene visa LT - tuščia vieta neliks, tuoj užplus imigrantai ir mechanizmas toliau tiksės, tik be mūsų....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ir kas ? .............., bet sorry, jei ten publika renkasi tokia kaip komentatoriai ir jų forume rašytojai - tai tik dar viena šutvė kažkur prasimušti.... ....

Suprantu link ko lenki... Aš tam susitikime sėdėdamas ir gi vos vienam, šalia sėdėjusiam, malakasosui dantų neišbarškinau... :angry: Mat gi dar vienas mazuronis reikštis užsimanė... Ryškiai matėsi (girdėjosi) intelekto trūkumą po dirbtiniu, niekam tikusiu, iškalbingumu slėpti bandė: - EU vėliavos žvaigždėse mūsų kelio prasmės ieškojo... :blink: Ne veltui sakoma: "...v každai simie ni biez urodov..." :angry: Bet manau atsiras tas kas ten dar įmes druskos, kad mėsa pūt nepradėtų... B)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Isvaikyt seima-uzteks ir 50 darmajedu.isskaldyt-monopolijas-tai valstybe,gali uz kysius-kalejiman,turta-nacionalizuot isvaikyt 80procentu-valdininkeliu,niekas nepasikeis,kiekvienam-po800lt atlyginimo..jokiu auto ir kitu pribambasu........ZIAURU? prikurta velniaizin kiek ministeriju kur patys nenumano kuo uzsiima.......O Pagrindas-atsakomybe!!! Uz padaryta veika..... dabar kzkoks karalius-prisidirbees iki galvos-teistis pradeda....... but juokinga jei-negraudu....................

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Referendumu nuvertes si seima, i ji isileisime ka? kita, toki pati? partija tai tera irankis. O stai tauta jei ta iranki i savo rankas paimtu, jau sis tas ir gautusi.

Turime teise valdyti savo valstybe! Tai numatyta Konstitucijoje! iki siol sia teise nesinaudojo a nei vienas pilietis. Referendumus reiktu rengti vos ne kiekvienam svarbiam valstybei ir zmonems istatymui! Tada turesime teise sakyti, kad turime demokratija, o ne dabar saukti kad verciam seima, o is to vel snipstas.

Del nieko nedarymo - negalima tyleti daugiau. Man skaudu grideti, kai ketinama i privacias rankas atiduoti valstybinius miskus, paskutini dalyka, kas lietuviui sventa dar like! man skauda kai paskutini centa atiduodu oligarchams uz paprasta buiti -elektra,sildyma ir kt. - kuris daugiau nei minimali alga kastuoja! galu gale man nusibodo, kad mano salis yra tik isnaudojama ir vagiama kasdien, kas valanda, dirbant tam prakeiktam "valstybininku", oligarchu, banku, fiktyvios teisesaugos ar ziniasklaidos ir velniai zino ko klanui, tuo tarpu paprasti zmones skursta, lekia, bega is namu is salies, ka taip sukursime, koks rytojus bus - pamastykime truputi toliau nei mano kompas, mano dzipas. Kas bus po 20 m, o po 40? Supus valstybe, parsiduos, 21a. vergais tapsime (jau tapome).

Tie grazus zodziai "tauta" renka, tokiu atveju reikiasi vel niekas uz nieka neatsako... Tai yra Lietuvoje kaip ir daugeli possovietiniu respubliku nepasiteisina kolektyvine atsakomybe bei tokia rinkimu sistema kaip tauta renka ir pansiai... Visu tuo manipuliuoja partiniai veikejai-oligarchai, ir tai tik lozungai kurie pridengia pati pagrinda KUO ARCIAU LOVIO IR PRIE GERESNIO KASNIO... Tauta yra tuscias lapas, kuri propagandos budu galima uzpildyti daugiau ar maziau... Taigi Lietuvoje sis procentas yra vienas is didziausiu pasaulyje... Kitaip nerinktu tu paciu kurie uz 1lt parduoda didziausias imones Lietuvoje, arba pries pat rinkimus pareiskia kad mokesciua kai bus isrinkti jie kels... Tokie pareiskimai normalioje visuomeneje privestu prie to, kad tokia partija butu nei 2% nesurinkus. O pas mus laimi rinkimus... Tai rodo kokia deja musu tauta ar jos didzioji dauguma kvaila........... O su kvaila tauta issirinkti normalius valstybes vadovus bus labai ir labai sunku.... Taigi is esmes kvaila tauta ( siose valdymo sistemoje kai dauguma valdo)susinaikina pati save... Kad butu kitaip, tauta turi valdyti ta dalis kuri ne kvaila... O kaip tai padaryti??????? Kas juos isrinks????? Pagal kokia sistema????

Sioje sitemoje matau tik viena ne garantuota, bet vis geresni valdymo varianta. Tai naikinimas 80% valdininkijos is kart, ir dar perziureti kad atleisti dar daugiau... Naikinti seima is vis, niekam jis nereikaligas tik partiniam veikejam plaunantiems pinigus... Valdyti sali gali tik vienas zmogus, tipo prezidentas renkamas tiesiogiai ir atleidziamas tiesiogiai jei nevygdo savo pazadu ar nepateisina lukesciu... Savivaldybese irgi tik vienas zmogus, taip pat atleidziamas kei nevygdo pazadu ar nepateisina vilciu... Visa tai su aiskia baudziamaja asmenine atsakomybe. Prisidirbo tai ilgiems metams i kaliuze... Tik per asmenine atsakomybe, ir aiskuma kas ir uz ka atsako galima isgelbeti valstybe. Bet butiniausia salyga NAIKINTI PARAZITU LUOMA kuris nieko nedirba tik politikuoja. Mes tokiu tiesiog neturim uz ka islaikyti, per maza valstybe ir neturtinga... O dabar politikai, seimai,partijos,komisijos,departamentai,ministerijos,atstovybes,atase..................... 100000-tanciu vaiduojanciu kad dirba ir gaunanciu algas... Tegu eina zemes ukio kelti... savivaldybese tas pats, ant keliu tukstanciu gyventoju ciut ne puse valdininkai-biudzetninkai-politikeriai.... Tai absurdo tetras...

Deja tam kad gerai gyventu tauta, turi kenteti koks 1000 dykaduoniu... Jei nekencia tas 1000 dykaduoniu tada kencia visa milijonine tauta...

Valstybes turtas isparduodamas tik aukciono vieso budu, uzpirkimai taip pat.... Ir ttt ir tt....

Tik vienas niuansas, visa tai nenaudinga musu dabartinei valdziai-partijoms-oligarchams... taigi jie samdys armija,zurnalistus,policija, galu gale kilerius kad tik si sistema toliau gyvuotu... Nors jie ir naikina patys save, bet jie to nesuvokia... Taigi cia ne vaiku zaidimas, tai KARAS... O jeigu nesimti tokiu kardinaliu priemoniu, tai visa tai tik laiko gaisimas. Nes sitema nugales bet koki seimo perrinkima( vis tiek tokie patys sedes nauji) bet kkokia partija nupirks( nes dauguma kvailiai ir savanaudziai, o keli kurie priesinsis bus nubalsuoti ir ismesti is partijos)...........

Taigi nemanykit kad susirinksit, prabalsuosit kedutese, prie seimo demonstracija organizuosit ir valio viskas pasikeis... Deja neimanoma.... Viskas daug giliau ir sudetingiau, o genialu tas kas paprasta. Tik tam reikia aukoti save ir savo gyvenima......... Taip beje preitas sajudis ir dare, jie rizikavo( nes niekas nezinojo kaip Sovietai elgsis) teko ir tanku pamatyti ir tt( kai kam teko ir zuti)... Bet rizikavo ir laimejo nepriklausomybe...

Taigi dabar tas pats, turi kazkas rizikuoti-versti sia sistema ir laimeti arba pralaimeti(zuti kovose, gadinti materialini savo statusa, gali tekti begti kaip politiniams kaliniams, o gal net kaip kriminalui...)...Jau dabr raso kad riausininkai yra nrkotiku bylose teisiami ir tt... Ar tik ne taip ir ruosiasi visus tuos kurie sistemai priesinsis naikinti?

Taigi ar pasiruose???

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PASIRUOSE! Del Tevynes, jei reiktu, ir galvas padetume, ne tik "materialini statusa"!

O del supuvusiu "teisesaugininku" blevyzgu- jau tampe saugumai, ir gasdino teismais, jei zmogus "svarus", ieskok kiek nori nerasi ir neisgasdinsi. O tereikia DRASOS, kurios siuo metu truksta DAUGUMAI.

 

Su Nepriklausomybes svente, kolegos, linkiu sias diskusijas paversti darbais, kad ir visiems savaip, taciau svarbiausia, kad pasijustume tikrai laisvais, kad musu nebevarzytu "naujieji" vergvaldziai! :salut:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PASIRUOSE! Del Tevynes, jei reiktu, ir galvas padetume, ne tik "materialini statusa"!

O del supuvusiu "teisesaugininku" blevyzgu- jau tampe saugumai, ir gasdino teismais, jei zmogus "svarus", ieskok kiek nori nerasi ir neisgasdinsi. O tereikia DRASOS, kurios siuo metu truksta DAUGUMAI.

 

Su Nepriklausomybes svente, kolegos, linkiu sias diskusijas paversti darbais, kad ir visiems savaip, taciau svarbiausia, kad pasijustume tikrai laisvais, kad musu nebevarzytu "naujieji" vergvaldziai! :salut:

nusipjaunat gryba jus jau visai cia... aukstom frazem ,net juokas neima... :blink: o kaip buvo viskas taip ir liks. gerai buvo pasakyta"isvis geriau nieko nedaryt".... ;) P.S cia mano nuomone

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nusipjaunat gryba jus jau visai cia... aukstom frazem ,net juokas neima...

 

Matai yra zmoniu kurie aukstom frazem ne tik tusciai svaistosi, bet jas tikrai jaucia ir jomis gyvena, kaip beatrodytu tai kvaila, tokiems nepagadintiems ir turintiems "kieta" nuomone. ;):girtas:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turim istorijoje ir pozityvių pavyzdžių, kai šalis prikeliama iš visiško supuvimo. Augustas Pinočetas Čilėje - pakorė keleta šimtų korumpuotų komunistų, sutvarkė valstybės valdymą ir po keliolikos metų, kai nusprendė kad tauta jau pribrendusi rinkimams atsistatydino. Už tai, kad savo šalyje įvedė tvarką, jį po teismus užtampė.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepamirskit, kad sia sistema saugo dar ir Nato kariai, kuriu tikslas susidorot ne tik su invazija is isores, bet ir su vidiniais "priesais". Todel Lietuvai nieko nelieka tik kaip laukt kol subyres ES. Siandien jos pamatus pradeda judint JAV su tikslu pritraukt i savo sali investicijas (Europoj chaosas - vadinasi nesaugu ir investicijos plaukia ten kur ramu - JAV). Siandien Graikija - rytoj Portugalija ar dar kas.

I tema: pries dvidesimt metu iskovota laisve manau neapsejo be finansavimo is uzsienio (kaip ir Spalio revoliucija). Norint pakeist "karaliu" reikia dideliu pinigu. Valstybes isdas ju tikrai neskirs. Kas finansuos?

As asmeniskai nelaikau dideliu pinigu bankuose (tegu ciulpia spyga - jie is manes neuzdirbs ir neisves musu pinigeliu i uzsieni), nesidraudziu jokiais neprivalomaisiais draudimais, nes manau tai uzsenietiskos ERKES ant dirbanciojo kupros, kuriu "darbas" prie salies Vidaus produkto didinimo neprisideda, neimu jokiu paskolu. Jei su bankais nedraugausime, jie paprasciausiai patrauks savo ciuptuvus ir issinesdins is cia. As uz Lietuviska banka. Manau visi suprantantys atsiimtu is uzsienio kapitalo valdomu banku ir savo pinigus laikytu "namie". VAt nuo cia galima butu ir pradet atstatinet nepriklausomybe.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau visi suprantantys atsiimtu is uzsienio kapitalo valdomu banku ir savo pinigus laikytu "namie". VAt nuo cia galima butu ir pradet atstatinet nepriklausomybe.

tai kad tie pinigai laikomi namie jau ne pinigai o tik makulatūra, reikia nepamitšt vieno dalyko kad pinigas pinigą uždirbą

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

http://www.delfi.lt/news/economy/business/lietuvoje-iteisintas-mokestis-uz-ora.d?id=30402223

 

Cia tai jau visai biespridielas, tuoj uz savatgalius reiks moketi :angry: , arba uz vakara kuri praleidi namie.

 

Iš kokios pusės bežiūrėk, vistiek tokia valdžios politika tiesiog prašosi diktatūros-perversmo, po kurio įvyktų Lietuvos "kenkėjų" teismas. :angry:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

"Pasaulio pabaigos nebus, - Dievui ir pačiam jau įdomu - kuo visa tai baigsis..."

Kuo daugiau jie nesąmonių priims, tuo daugiau šansų bus "Taf'ui" didesnę minią nepatenkintų surinkti... Vienintelio bijau, kad įsiutęs aš ar kas kitas iš minios vamzdžio prie seimo neatsineštų... :angry:

Jau penkti metai niekur oficialiai nedirbu, o ir darbo biržoj ne visada "stovėjau"... Tikrai šaudyt norisi... :angry:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl pašaudymo, tai aš už,jau senai rankos niežti, tik nekaltus nuo svolačių kaip atskirti,ant kaktos neparašyta. Mūsų vadą Petrusevičių, seną ligotą vienarankį bet nesulaužyto stuburo patriotą valdžia cypėj laiko. Jiems pofigu kad kad jis ginklus Lietuvos kariumenei kūrė, sveikatą bunkeriuose ir lageriuose paliko,mus-pacanus sutelkė kovon prieš bolševikus. Tokie žmonės ir kalėjime priverčia į kelnes myžt ir dėl savo skūros drebėt visus vadukus, politikierius ir pedofilus-prokurorus. Bendrai tai rinkėjai patys mudakai,išsirinko klounus,tai ir gauna nuo jų į pačius paširdžius. Visada reikia eit į rinkimus ir įjungt mąstyklę,o ne ant piziaus ar iš keršto balsuot už radikalias permainas mūsų gyvenime,tik ne už konservatorius ir ne už raudonsnukius,jie jau taip suvienodėjo,lakdami iš vieno lovio,kad net šlykštu darosi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Gal geriau taip:

 

Juozas Erlickas

"...

Manęs dažnai klausia: kas Lietuvoj bus, kai emigruos visi Lietuvos gyventojai?

 

Bus gerai.

 

Tik reikėtų paprašyti, kad kaimynai – lenkai ar baltarusiai – prižiūrėtų tuščią Tėvynę.

 

Palikt be priežiūros nevalia – gali arabų prilįst, o dar su sprogmenimis ims žaist... Užtat labai svarbu geri santykiai su kaimynais. Retkarčiais paskambintume: „Kaip ten mūsų laukai ir kloniai? Ak, sausra... Tai palaistykit... Ar Žirmūnai dar nesugriuvo? Parenovuokit laisvalaikiu... Sakot, Valdovų rūmuose vėl vaidenasi? Pakrapykit švęstu vandenėliu...“

 

Bet gal dar geriau – išnuomoti Lietuvą kinams? Lietuva brangi... Gal pavyktų išnuomot už tokią sumą, kad nė vienam lietuviui nė užsieny nebereikėtų dirbt?

 

O jeigu reikėtų, tai užsidirbę – gal po dešimties ar dvidešimties metų – grįžtume ir viską pradėtume iš naujo.

 

Bet jei svetur mums patiks, gali būti, kad Lietuvos valstybės Lietuvoj ir nebekursim. Lietuva liks kaip vasarnamis, kur šiltuoju metų laiku atvažiuosim pailsėt, pažvejot...

 

Po to vėl grįšim į airijas, amerikas... Ir lauksim naujų smagių atostogų.

 

Sezono metu Lietuvoj turėtų veikt kinų restoranai, ministerijos, diskotekos, departamentai... Ir būtinai – Lietuvos Seimas! Aišku, kaip pramogų parkas, kur kiekvienas lietuvis galėtų pavaldyt valstybę. Žaidėjai pasiskirsto į dvi komandas: vieni balotiruojasi, kiti renka.

 

Išrinktieji keturias paras valdo Lietuvą, paskui žaidėjai keičiasi vietom. Viskas kaip demokratinėj šaly, tik pagreitintai. Kad žaidimas būtų dar įdomesnis, skelbiami referendumai, pirmalaikiai rinkimai ir t.t.

 

Galėtų būt ir paprastesnių pramogų, tarkim – daugiadienės žiedinės pedofilų ir prokurorų lenktynės aplink Kauną...

 

Žuvų akvariumai apleistose kiaulidėse...

 

O jei pasamdyt būrį kinų ir ant jų atlikt lietuviškas sveikatos ir švietimo reformas...

 

Galimybių yra, tik reikia galvą pasukt.

 

O svarbiausia – nekartokime senų klaidų. Jei grįžę vėl imtume čia neva rimtai dirbt, tai vėl atsirastų tokie reiškiniai kaip nedarbas, vargas... Vėl imtume nekęst Lietuvos, bėgt lauk...

 

Lietuva lietuviams negali ir neturi būti darbo vieta.

..."

:blink: :blink: :blink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip sakoma: visi anekdotai iš gyvenimo.... Erlickas tik parašė tai kas iš tikrųjų vyksta, skirtumas tik kad tai daro "gudriausi", o ne visa tauta...

Šarai, kaip ten nuotaikos po pralioto su lenkiškais ženklais pasuose ? smile.gif tu jei ką vietiniams paaiškink, kad tai ne jie, o lietuviai yra mažuma... smile.gif lenkų tai 16mln....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš su vietiniais tom temom nediskutuoju... Yra kalbos ir be politikos, o ir į mane, kaip į Lietuvos atstovą nieks nežiūri... Ne kurie iš jų net nuoširdžiai mano, kad aš grynakraujis rusas, - tik, mano, kad man su pavarde ir vardu nenusisekė... :lol: :lol: :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepamirskit, kad sia sistema saugo dar ir Nato kariai, kuriu tikslas susidorot ne tik su invazija is isores, bet ir su vidiniais "priesais".

A prie ko cia NATo ir kariai - lt kariai taip pat ir nato. ir nato tai ne es. Toli nereik eit ir neieskot priesu uz sienu ir nato - a savi saugumai ir spec tarnybos kam dirba???? atsakyma manau zinom visi.

Paziurekit www.taf.lt filmuka arba A.Matuleviciaus knyga paskaitykit - faktai akis bado - kur nukeliavo Baltarusijoj saugumo karininkas? kas "padirbejo" - juk yra irodymai, faktai, ir neisgalvoti! juk baisu pagalvojus kas daroma uz musu , vis dar kvailu akiu, ir kaip viskuo spekuliuojama!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Kaip man su mano busima zmona buvo apie 20 metu mes net nelaukem kol moklus baigsim atsirado proga isvaziuot ir isvaziavom. Siandien diena po astuoniu metu be niekeno pagalbos, nei is tevu ar uosviu, turtingu tetu ir dedziu, mes sugebejom nusipirkt nama, zmona baige aukstaji moksla, turi gera darba, as vis dar blaskausi, su visokiais nuosavais verslais bet turbut ir man tuoj bus laikas mokytis. Nesam turtingi, zmona turi 10 metu skoda octavia dyzeliuka as vazineju su 15 metu dzipu, name remontas ir galo nesimato. siaip nera ir cia viskas paprasta, tol kol nebuvom nusprende pasilikt viskas cia atrode lengviau, paprasciau ir jaunesni buvom, neturejom vaiko. Siandien diena as pats nedirbu pastoviai nes ir cia krize, bet nemanau kad blogiau nei lietuvoj. nebuvo legva prisitaikyt, nes musu planas buvo atvaziuot padirbet 2 metus uzsidirbt babkiu ir vaziuot atgal i lietuva, kai laikas atejo vaziuot nebebuvo noro. O tiems kas sako kad pinigai laimes ne atnes be ju dar blogiau - mano mama yra elektro technikos inzinierius, sovietmeciu pradirbo pagal specialybe. Atgavus nepriklausomybe prarado darbo nes fabrikas uzsidare ir kito gaut nebuvo labai lengva. Siandien diena jinai dirba, valytoja, namo seniune ir t.t. Visa gyvenima buvo labai sazininga ir nieko nevoge, ka siandien turi - tarybini buta su nezmoniskais mokesciais ir nuolatini vazinet troleibusu. Taip kad ka as zinau likti gyvent Lietuvoje ir tiketis kad nauja valdzia kuri ateis sekanciais rinkimais kazka pakeis ir staiga mum bus gyventi geriau - ne aciu, as gal geriau prakaita liesiu uzsienyje, neturiu laiko nesamonem ir pazadam.

 

Labiausiai ko gaila kad auga mano vaikas ir visa seima gyvena per atstuma, sunku bus isaikinti kas yra seima, seneliai, bet toks jau tu emigrantu likimas.

 

Taip kad tikrai nesigailiu kad isvaziavau ziurint is mmaterialines puses, o dabar galim bendraut ir per skype ir emailais nereikia laukti puses metu kol ateis laiskas is amerikos susikambint galima kiekviena diena jei turi didelio noro su savais pakalbet.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

O tiems kas sako kad pinigai laimes ne atnes be ju dar blogiau - mano mama yra elektro technikos inzinierius, sovietmeciu pradirbo pagal specialybe. Atgavus nepriklausomybe prarado darbo nes fabrikas uzsidare ir kito gaut nebuvo labai lengva. Siandien diena jinai dirba, valytoja, namo seniune ir t.t. Visa gyvenima buvo labai sazininga ir nieko nevoge, ka siandien turi - tarybini buta su nezmoniskais mokesciais ir nuolatini vazinet troleibusu.

 

Na daugelis musu tevu, studijavo - veliau dirbo pagal specialybe, bet siai dienai dauguma ju per seni persikvalifikuoti.

 

Man Siaip idomu kaip tu isivaizduoji savo pensijini amziu ?

Valstybe tave islaikys ir gyvensi be rupesciu ??? Kol jaunas visur gerai :) Manai Lietuvoj mazai zmoniu kurie sedi ant savo kupros? "gerai ten ,kur musu nera" cia kaip ir pats sakai kol vaiku nebuvo visai lengvas gyvenimelis :) Kas bus kai turesi bent du vaikucius ? Zmona dirbti negales nes vaikus auklet reiks, darzeliai, bureliai, daktarai, seimynines atostogos. Patemsi ? kodel visi vertina taip kad sendiena galiu nusipirkti pora masinu , paskola iki gyvos galvos namui issimoketi, ir dar lieka smulkiiu! O kas bus rytoi nezinau ???

Manau kiekvienam savo, kam cia kam ten ! :)

Tik nereiketu kaip varnom paskui blizgucius lakstyti , o dar blogiau ir kitus kalbinti !!! :P

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.